Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
trojaczki
jejjj gratuluje !
Lola 100 latek bez zmarszczek :*
Na obiad dzis udka na parze z ziemniolkami z koperkiem i brokulami
Karola 88 potem wstawie fotki dla ciebie z jakiejs innej strony hostingowej, tylko troche pozniej bo teraz tak tylko na chwile wlecialamWlasie wrocilam z Düsseldorfu z hematologii, zabrali mi duuuuuzo krwi, ale w nagrode dla dzielnego pacjenta maz mi kupil mrozona kawe
Zelazo odebrane ( 100tabletek za darmoszke
) mam brac 2x 80mg dziennie, czyli kosmos bo takie z rossmanna maja na 1 tabletke 10mg a juz po nich mialam zaparcia
Serniko losie mniam ! chyba jutro upieke !
Co do ciuszkow dzieciecych toooo dla syna mialam wszystko nowe bo tu nie ma lumpkow i nie mialam od kogo dostac, teraz dokupie tylko troche na 56 bo za malo mialam, no chyba ze bedzie dziewczynka, to dokupie troszke wiecejAle tu w sumie jakos tak nie bola te ceny bo np za 6pak body w C&A place 9eu.
Ja sie ostatnio czuje paskudnie, mam nadzieje ze to wina anemii i przejdzie mi po zelazie.lolaliciouse lubi tę wiadomość
-
W maju 32lata. Starania od 2010r, 4 inseminacje, 4 ET in vitro (1 i 2 -brak ciąży, 3 puste jajo płodowe i poronienie w grudniu, 4 raz trojaczki jednojajowe). U mnie endometrioza. Dziś maluszki mają po 4cm +/- 2mm. Jeden nam pomachał, drugi sobie pływał, a trzeci spał.11 czerwca mam badania genetyczne.
aniar, kaarolaa, Doris-83, Bogusiar80, Niespodzianek:), HANA, Qrczak, Nati89 lubią tę wiadomość
-
Wow Zuza gratulacje! Trzymam za Ciebie kciuki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzapraszam wszystkie Mamusie, które mają termin porodu w pięknym miesiącu grudniu
*eforts 1 grudni
*aniar 1 grudnia (USG)
*Mamax 2 grudnia
*Kulka41 2 grudnia
*KKK 2 grudnia
*Kiara 2 grudnia/29 listopad (USG)
*Oliwia85 4 grudnia (USG)
*Paula84 4 grudnia
*Paulina85 5 grudnia (USG)
*Milcia 5 grudnia (USG)
*lolaliciouse 5 grudnia
*Furia 6 grudnia
*Ita 7 grudnia
*Kasandra 7 grudnia (USG)
*madzialena 7 grudnia (USG)
*dynamiczna 7 grudnia
*Bursztynka 7 grudnia (USG)
*Ewelina22 8 grudnia
*Anna_84 8 grudnia
*maria.sm 10 grudnia
*aga.just 11 grudnia
*karola88 11 grudnia (USG)
*Kor_a 12 grudnia
*Milatka:) 12 grudnia
*Militta110816 15 grudnia
*williams1 15 grudnia (USG)
*Kosmitka 15 grudnia (USG)
*Gajka 16 grudnia
*ewelinka_shn 16 grudnia
*Marimiko 17 grudnia
*anuszka1986 17 grudnia
*olcia23 18 grudnia
*Zemra 19 grudnia
*Magdalenna 21 grudnia
*kaarolaa 22 grudnia
*paulinaw 22 grudnia
*Wanes 23 grudnia
*ulaa8 23 grudnia
*julianna 23 grudnia
*zokeia 23 grudnia
*saprist88 24 grudnia
*Bajka 24 grudnia
*Doris-83 24 grudnia
*Kittykate 24 grudnia
*Ikusia1221 24 grudnia
*szurabura 25 grudnia
*Qrczak 26 grudnia
*zuza_3 27 grudnia
*Niespodzianek:) 27 grudnia
*Nati89 28 grudnia (USG)
*NaamaH6669 28 grudnia
*Mysiok 28 grudnia
*lithe123 29 grudnia
*kurka 29 grudnia
*XYZ 29 grudnia
*Bogusiar80 29 grudnia
*AsiaCh 31 grudnia
*Martaaa 31 grudnia
dla przypomnienia wstawiam liste...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 13:30
-
Karola88 spróbuj z innej przeglądarki- mi w firefoxie nie działały linki Furii, ale w Operze już działało
-
Kulka41 wrote:Sis, ja chyba też będę rodziła w praskim. Po pierwsze chodzę do dr Czempinskiego prywatnie (ordynator). A ostatnio rodziła tam koleżanka z pracy. Jeszcze z nią nie rozmawiałam, ale będzie opinia z pierwszej ręki i na świeżo
Ja chodzę do Fidzińskiego, był ordynatorem przed Czempińskima Czempinski wlaśnie robił mi laparoskopię i ogólnie też fajny lekarz. Właśnie ze względu na lekarzy chcę tam rodzić. Moja siostra tam rodziła i 2 koleżanki i wszystkie zadowolone. Wiadomo że szpital jest mało atrakcyjny wizualnie i to jego główna wada.. ale ja chcę sobie wziąć ten pokój jedynkę jest z normalnym łóżkiem takim "jak w domu", łazienka własna, fotele, stolik itp. wiec warunki super. A i pielęgniarki jak wiedzą czyją jesteś pacjentką będą chodzić wokół Ciebie. Nawet i na zwykłej sali te kilka dni da się wytrzymać.
29+1, 44 cm, 1430 g -
Ojejku ile wieści!! Mam nadzieję, że nic nie pomylę:
zuza_3 - gratulacje!!!gratulacje!!!gratulacje!!! (of kors razy 3)
lola - wszystkiego najlepszego- dużo zdrowia i samego super samopoczucia
aniar - piękny bobasek - a lekarz jakiś idiota - ale dobrze ze się nie przejęliście - jeden stres mniej;)
karola88 - koniecznie proszę o przepis na ten sernik - na zimno jeszcze nie robiłam a przyda mi się dobry, sprawdzony przepis:)
furia - 32 kg w kilka miesięcy - pełen szacun!!!
kaarolaa - zaraziłaś mnie truskawkami wczoraj3km na spacerze dziś byłam żeby kupić truskawki - też mi się zamarzył koktajl z truskawek, bananów i jogurtu. Ale po powrocie ze spaceru okazało się, że mąż mi banany zeżarł
Ja dziś padnięta po spacerze- aż mnie kręgosłup rozbolał..teraz leżę i wcinam truskiokazało się, że idę dziś do teściów na obiad (mieszkają 300m od nas) - więc nie muszę dziś gotować
jeaa:)
kaarolaa lubi tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualny
-
Tak podana jedna blastocysta. Na pierwszej weryfikacji z usg był widoczny jeden zarodek, a na kolejnej wizycie niespodzianka - 3 bijące serduszka. Do dziś nie mogę uwierzyć, że aż 3 szczęścia będziemy mieli. Tylko żeby nie ten stres, że coś może być nie tak... Przed każdą wizytą jestem dosłownie chora. Z niecierpliwością czekam aż będę czuć ruchy.
Co do terminu porodu u mnie to jest na 27.12.2014 ale lekarz mówi że przy trojaczkach będzie pewnie w połowie listopada i dobrze żeby miały po 1,5kg. No zobaczymy, chciałabym do grudnia je donosić, w brzuszku lepiej się rozwiną.
QUOTE=kaarolaa]a to zuza mialas podany jeden zarodek tak???[/QUOTE]
kaarolaa, HANA lubią tę wiadomość
-
Spać nie mogę, bo przecież w nocy się wyspałam. W TV nic nie ma, więc zostaje laptop i polegiwanie. Może jakoś zawlokę się do sklepu po colę.
A tak wogóle to dlaczego nie powinnyśmy pić coli w ciąży? No i gazowanej wody też niby nie wolno? Ja jakoś nie przyswajam chyba niegazowanej wody a gazowaną mogłabym pić ciurkiem.
Ewelinka, ja identyko makaron z kurczakiem w sosie pieczarkowo-śmietanowymtylko nie wiem czy wziąć makaron kokardki czy rurki
Ita i brzuch uwolniony od wciągania
ZUZA ! Jacie, trojakiłał! Gratuluję i życzę zdrówka dla Ciebie i maluchów.
Doris, dołączam do klubu leniaków łóżkowychDoris-83 lubi tę wiadomość