Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:Hej kobietki, pytanko: co oprócz migdałów na zgagę???
dziękuję za odp.
Szczęśliwych i "nudnych" ciąż
kochana mnie tylko i wylacznie pomagala guma mietowa ale kazdy inaczej maMalenq lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
ZUZA GRATULACJE
niesamowite 3 szczęścia
Była rozmowa o porodzie w Warszawie, ja niestety ostatnio o św Zofii słyszę coraz gorzej, a coraz lepiej o Inflandzkiej. A ja akurat w Bielańskim bo tam pracuje moja gin (opinie bardzo dobre, tylko ciężko się dostać - trzeba mieć tam lekarza bo mają tylko 3 porodówki - ale podobno super bo spokój i opieka ekstra). Zobaczymy -
zuza_3 wrote:.
A na usg genetycznym z nfz będzie jakiś opis na papierze i dadzą fotki?
Nie wiem jak w innych placówkach, ja dostałam normalnie opis badania i 3 zdjęcia z NFZ.
Prywatnie dostałam opis badania i 6 zdjęć, ale wydaje mi się, że to nie tylko od państwowy/prywatny zalezy, a od miejsca gdzie robisz i co chcą na fotach dla lekarza prowadzącego pokazać -
nick nieaktualny
-
karola88 wrote:no wspaniale sa te rzeczy
smakowite a ten kolorowy z czego jest zrobiony?
Wiesz co to jest zwykły biszkopt z kremem ale z barwnikami spożywczymistąd te kolory:)
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Biszkopt jest rewelacyjny - rośnie duży, jest pyszny rozpływający się w ustach i mega prosty (i bez proszku!) i tak najbardziej lubie moment rzucania biszkoptem na podłoge:D
Furia, HANA lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Ja bardzo lubię piec ciasta i torty, ale od kiedy jestem w ciąży - w ogóle nie mam na to ochoty... moja siostrzenica ma niedługo 6 urodziny i może mi się uda jej jakiś tort upiec...mam wolne to może i dałabym radę
Zuza wspaniale! Na pewno będzie ci ciężko - stres i 3x więcej ciężaru, ale z drugiej strony masz też 3x więcej radości
Dbają o mnie w pracy. Szefowa zaraz pobiegła do innego biura i pożyczyła od nich piłeczkę cycatkę
Mało nie padłam!
kaarolaa, aniar, Niespodzianek:), Bogusiar80, Furia, HANA, Marimiko, Bursztynka, Qrczak, karola88 lubią tę wiadomość
-
haha Ita, jakie kochane koleżanki
-
A u mnie w biurze jak zawsze byłyśmy we 4. To teraz tak: ja na L4, druga się przeziębiła i też tydzień na L4, a trzecia ma tygodniowe szkolenie. W biurze została jedna dziewczyna. Współczuję jej.
My z mężem pracujemy w jednej firmie. Ja w biurze obsługi klienta a mąż w dziale handlowym odpowiedzialny jest za produkt. I wczoraj szef przyszedł do męża, a szef słynie z ciętych dowcipów i mówi tak: jak Ci się zachciało 5 minut przyjemności to teraz śmigaj na tydzień do biura i odbieraj telefony za żonę. Poszedł... -
kutas z szefa, mogl mu maz powiedziec, ze niektorzy moga dlozej niz 5 minut
Ita mega pila
ja chyba tak kolo 6 miesiaca sobie pomysle o takiej pileczce
Bleee najadlam sie obiadkiem i mi niedobrzeBursztynka lubi tę wiadomość