Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Możecie lajkować wpis o szefie
ja to wogóle z nim nie rozmawiam, bo ja mam cięty język i mogłaby się taka rozmowa ciężko skończyć. Takie żarty to on ma często i już się nauczyłam że trzeba olać. A czasami wogóle nic nie mówi i też nie wiesz czy wszystko w porządku.
Dobrze, że to nie ja musiałam mu powiedzieć że w ciąży jestem, tylko moja kierowniczka. Uff. Z kolei koleżanka z firmy, która też jest w ciąży teraz to jak mu powiedziała, to mówi, że uśmiechnął się wąsko przez zęby, powiedział no to gratuluję i zamilkł.
Pozatym chyba zapomniał jak sam przed 30tką już trójkę dzieci miał więc u nas najwyższa pora na pierwsze. Po pierwszym chcę zaraz drugieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 16:49
-
nick nieaktualny
-
Ita ładne nogi
Chodził za mną biszkopt z truskawkami no i skorzystałam z Waszego przepisu z tym, że od razu do rzuciłam truskawki, wiem ze nid urośnie tak jak powinien ale coby zakalec nie wyszedł
A tak poza tym, to jestem zła i się popłakałammiałam umowioną wizytę 10 w polmedzie, tam mam lekarza prowadzącego i zadzwonili do mnie, że lekarza nie będzie więc musialam przepisac sie na 11 bo kończy mi się zwolnienie do lekarki kyora nie robi usg ! Myślałam, ze zapisze się na kolejny dzień do jeszcze innego lekarza ale nie mogę mieć dwóch wizyt u tego samego specjalisty, tzn. ze wzgledu ze to moj lekarz prowadzacy to u niego moge na 23 czerwca!! no i ostatecznie pojde do jego prywatnego gabinetu dopiero 19 czerwca jsk wróci z jakiegoś szkolenia i smutno mi że muszę tyle czekać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelinka mojego lekarza nie ma siedzi w wawie (jedyny plus, że się szkoli i robi specjalizację z onkologii ginekologicznej, to chyba glupi nie jest co?
) a 10 kończy mi się zwolnienie tego dnia nikt nie przyjmuje a następnego tylko ta bez usg, nie pytaj dlaczego dla mnie to kosmos no ale potrzebuje zwolnienia
mogę jeszcze 11 po wizycie spróbować umówić się do innego lekarza na ten sam tydzień ale i tak chcę pójść do mojego ten tydzień później i chyba nie chcę robić usg tydzień w tydzień, juz jakoś wytrzymam, będę miała miesięczną przerwę między wizytami ech
i tak nie dlugo po tym polowkowe i chcę zrobić u swojego i jeszcze wynalazlam super specjalistę i u niego będę chciała więc nazbiera się
a teraz będę łkała do 19 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny