X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka burak z szefa niesamowity.. Ty sobie siedź spokojnie na l4 a im niech żal d..e ściska tylko męża szkoda..

Bursztynka lubi tę wiadomość

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możecie lajkować wpis o szefie :D ja to wogóle z nim nie rozmawiam, bo ja mam cięty język i mogłaby się taka rozmowa ciężko skończyć. Takie żarty to on ma często i już się nauczyłam że trzeba olać. A czasami wogóle nic nie mówi i też nie wiesz czy wszystko w porządku.

Dobrze, że to nie ja musiałam mu powiedzieć że w ciąży jestem, tylko moja kierowniczka. Uff. Z kolei koleżanka z firmy, która też jest w ciąży teraz to jak mu powiedziała, to mówi, że uśmiechnął się wąsko przez zęby, powiedział no to gratuluję i zamilkł.

Pozatym chyba zapomniał jak sam przed 30tką już trójkę dzieci miał więc u nas najwyższa pora na pierwsze. Po pierwszym chcę zaraz drugie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 16:49

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Bursztynka kuj zelazo poki gorace :) i szefa długo nie bedziesz musiala ogladac :)

Bursztynka lubi tę wiadomość

• eforts Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ita ładne nogi :)

Chodził za mną biszkopt z truskawkami no i skorzystałam z Waszego przepisu z tym, że od razu do rzuciłam truskawki, wiem ze nid urośnie tak jak powinien ale coby zakalec nie wyszedł :)

A tak poza tym, to jestem zła i się popłakałam :( miałam umowioną wizytę 10 w polmedzie, tam mam lekarza prowadzącego i zadzwonili do mnie, że lekarza nie będzie więc musialam przepisac sie na 11 bo kończy mi się zwolnienie do lekarki kyora nie robi usg ! Myślałam, ze zapisze się na kolejny dzień do jeszcze innego lekarza ale nie mogę mieć dwóch wizyt u tego samego specjalisty, tzn. ze wzgledu ze to moj lekarz prowadzacy to u niego moge na 23 czerwca!! no i ostatecznie pojde do jego prywatnego gabinetu dopiero 19 czerwca jsk wróci z jakiegoś szkolenia i smutno mi że muszę tyle czekać :(

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i u mnie poszła colka w ruch na mdłości :/

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eforts nie przejmuj się, zleci szybciutko czas i jeszcze naoglądasz się swojej dziecinki. Ważne by wszystko było ok. A dlaczego ta lekarka nie robi usg?

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eforts s na wczesniejszy termin nie możesz się umówić? Tez bym się poplakala... ja juz sie czwartku nie mogę doczekać a tu tyle dni.

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się dzis napilam pepsi i dzięki niej nawet zjadlam obiad. Skromnie pisząc pyszny mi wyszedł i smutno by mi było jakby i przy nim bylo niedobrze.

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przeciez tez sie tak doczekac nie moglam ze termin zmienilam na 4 dni szybciej i mam w czwartek...efots nie zazdroszcze Ci tego czekania...

tez tak macie, ze po zjedzeniu czegokolwiek jest kwasny smak w ustach...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi srednio cola pomaga na mdlosci...juz lepiej jak sie wody gazowanej napije...

• Furia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak ! po wszystkim mi kwasno :/ zeby myje chyba 10 razy na dobe /

https://www.maluchy.pl/li-69537.png

tkzgeyx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jest tragdia, mycie zebow w ogole nie pomaga...

• Furia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi na chwile pomaga, ale wystarczy glupi tik tak i znow kwasnica, bleh :/

tkzgeyx.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka mojego lekarza nie ma siedzi w wawie (jedyny plus, że się szkoli i robi specjalizację z onkologii ginekologicznej, to chyba glupi nie jest co? :) ) a 10 kończy mi się zwolnienie tego dnia nikt nie przyjmuje a następnego tylko ta bez usg, nie pytaj dlaczego dla mnie to kosmos no ale potrzebuje zwolnienia
    mogę jeszcze 11 po wizycie spróbować umówić się do innego lekarza na ten sam tydzień ale i tak chcę pójść do mojego ten tydzień później i chyba nie chcę robić usg tydzień w tydzień, juz jakoś wytrzymam, będę miała miesięczną przerwę między wizytami ech

i tak nie dlugo po tym polowkowe i chcę zrobić u swojego i jeszcze wynalazlam super specjalistę i u niego będę chciała więc nazbiera się

a teraz będę łkała do 19 :)

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwaśno w sensie zgaga?
    Ja chyba nigdh nie miałam

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A reni Wam nie pomaga? Chyba jest dozwolony w ciąży ?

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Furia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eforts wrote:
    Kwaśno w sensie zgaga?
    Ja chyba nigdh nie miałam

Nieee nie zgaga :) nie pali, poprostu kwasno w buzi jak holera :P po wszystkim !

tkzgeyx.png

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam kwaśno w ustach, ale to nie zgaga. Okropne uczucie

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesli u mnie bedzie wszystko dobrze to kolejne usg bedzie dopiero w polowie lipca, pozniej bede miala wizyty co 4 tyg i jakos bede musiala wytrzymac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, nie zgaga to nie jest tylko ten kwasny posmak...

‹‹ 348 349 350 351 352 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ