Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajka wrote:ja też mam czasem takie wrażenie, takie delikatne uczucie dotyku
hmm ciekawe
-
nick nieaktualnybajka musze odpukac ta wizyte teraz bo to kontrolna po szpitalu i karte ciazy czas zalozyc...a pozniej 10 dni i kolejne usg...
julianna mowisz ze najlepiej do tyg przed wizyta robic wyniki, tyo dobrze ja wczoraj swoje zrobilam...a co do Twojego genetycznego to naprawde na ostatni dzwonek...ja mam 13+1 i myslalam, ze to najpozniej ze wszystkich dziewczyn bedzie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie sąsiad przyniósł mi truskaweczki do małego
Ma ponad 70 lat i małemu przynosi truskawki i kinderki. Był kiedyś nauczycielem i dyrektorem szkoły. Całe życie jako kawaler.
Wzięłam apap i poleżę z pół godzinki, bo muszę iść po mleko do małego. -
Chwilkę mnie nie ma -a tu taka wiadomość TROJACZKI
SUPER -GRATULACJE !!
Ja mam dzisiaj jakiś płaczliwy dzień....
byle co mnie doprowadza do płaczu ,nawet to że mąż zapominał mi kupić paluszków słonycha tak mi się chciało...buuuu
-
karolaa ja mam akurat lekarza prowadzącego ciąże tego samego co do usg genetycznego i on tak liczył w kalendarzu, że ten termin będzie akurat najpóźniej, ale nie za późno, że po 14 to wiadomo dzidzia już może być duża i jest gorzej pomierzyć, a dodatkowo on łączy genetyczne jako kolejną wizytę kontrolną i chyba dlatego chciał zrobić 2 tygodnie przerwy.. mam nadzieję tylko, że się uda i pomierzy wszystko co trzeba, bo jednak czytalam, że bywają problemy jak maluchy się ruszają, albo gdy się nie chcą odwrócić
-
Zmieniacie zdjęcia to i ja zmieniam
aż mi się nie znudzi:)
Ja nie pamiętam z którego jajnika doszło do owulki ponieważ w cyklu kiedy się udało w ogóle się nie nastawiałam niczego nie mierzyłam w ogóle przestałam myśleć i bach -
Bogusiar80 wrote:Właśnie sąsiad przyniósł mi truskaweczki do małego
Ma ponad 70 lat i małemu przynosi truskawki i kinderki. Był kiedyś nauczycielem i dyrektorem szkoły. Całe życie jako kawaler.
Wzięłam apap i poleżę z pół godzinki, bo muszę iść po mleko do małego.Bogusiar80 lubi tę wiadomość
-
Bajka wrote:Zmieniacie zdjęcia to i ja zmieniam
aż mi się nie znudzi:)
Ja nie pamiętam z którego jajnika doszło do owulki ponieważ w cyklu kiedy się udało w ogóle się nie nastawiałam niczego nie mierzyłam w ogóle przestałam myśleć i bach
-
Zemra jutro będzie lepiej:) w ostatnim czasie w godzinach popołudniowych dopada mnie straszna złość nie mająca jakiegoś konkretnego uzasadnienia,biedny mój mąż podziwiam go bo ja sama ze sobą bym nie wytrzymała:p
eforts no to będzie dla Ciebie ciekawe wypicie tego ogromnego kubka glukozy fuj fuj fujZemraa, Marimiko lubią tę wiadomość
-
Teraz troszkę żałuję bo chociaż w przybliżeniu wiedziałabym kiedy to się stało
a tak nie wiem nic zupełnie :)aczkolwiek cykle miałam jak w zegarku idealne więc mogę przypuszczać, że 2 kwietnia :)tuż przed urodzinami
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBajka wrote:Teraz troszkę żałuję bo chociaż w przybliżeniu wiedziałabym kiedy to się stało
a tak nie wiem nic zupełnie :)aczkolwiek cykle miałam jak w zegarku idealne więc mogę przypuszczać, że 2 kwietnia :)tuż przed urodzinami
Bajka lubi tę wiadomość