Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
O k.... ale przyrąbałam w metalowy pręt jak byłam po węgiel. Prawie zemdlałam. A teraz mnie tak szczypie,że masakra jakaś i słabo mi. Na szczęście krwi nie ma, ale jest spore prawie rozcięcie auućććć.
Dobrze,że mój mały wie,że jak zemdleję ma dzwonić na 112Kulka41 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeforts wrote:No właśnie, wiem że wizyta co miesiąc to norma ale sama rozumiesz, że szok
To dlatego tyle słodkości pichcicie bo Wam kwaśno
co do wizyt to rozumiem, ale ja juz mam paranoje i jesli bedzie wszystko w czwartek a pozniej na genetycznym to juz musi byc dobrze...i musze przestac sie tak zamartwiaceforts, ewelinka_shn lubią tę wiadomość
-
Karola nie tylko Ty masz paranoje... ja się juz tak stresuje czwartkiem ze masakra. Czy wszystko u mojego Skarba ok? Jakbym juz czuła ruchy to by było łatwiej... kupilabym detektor ale Mąż mowi ze pewnie niedługo będę czuła ruchy więc chyba zbędny wydatek.
-
Ja od czwartku niby mogę zacząć czuć ruchy wg belly to super by było
ostatnio wyjełam detektor, stwierdzilam, że skoro już go mam a Kiara pisała takie fajne rzeczy ale nic ciekawego nie wyłapałam za to policzyłam bicie serca oczywiście wyszło mi za mało i stwierdziłam, że to był zly pomysł
-
nick nieaktualnyja tez myslalam o detektorze...ale nie chce go kupowac, jakos bardziej jestem przeciw niz za...zaraz bedzie 14 tyg, moze w 18 zaczne czuc ruchy i juz detektor nie bedzie mi potrzebny...jak ma byc dobrze to bedzie, a jak serduszko stanie to juz i tak nic na to nie poradze, detektor mi nie pomoze...
-
Bogusiar80 wrote:O k.... ale przyrąbałam w metalowy pręt jak byłam po węgiel. Prawie zemdlałam. A teraz mnie tak szczypie,że masakra jakaś i słabo mi. Na szczęście krwi nie ma, ale jest spore prawie rozcięcie auućććć.
Dobrze,że mój mały wie,że jak zemdleję ma dzwonić na 112
o losie, uwazaj kobieto ! DObrze ze jestes cala, obys wstrzasnienia nie miala !Bogusiar80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywszystko zalezy od tego gdzie jest dziecko, jak gleboko i jak umiejscowione jest łozysko...jesli na przedniej scianie macicy to moze dłuzej potrwac zanim poczuje sie ruchy...no i jeszcze ktora to ciaza, bo jesli pierwsza to tez duzo dłuzej to schodzi...
-
Mi detektor narazie nie przydał się bo o ile nie czuje ruchów o tyle mam wrażenie, że w fazie dużej aktywności dziecka czuje obecność czegoś w brzuchu
więc jak dla mnie to dzieć żyję a na całą resztę wpływu nie mamy tak jsk mówi Karola
aa biszkopt wyszedł pysznyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 17:50
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ja tez myslalam o detektorze...ale nie chce go kupowac, jakos bardziej jestem przeciw niz za...zaraz bedzie 14 tyg, moze w 18 zaczne czuc ruchy i juz detektor nie bedzie mi potrzebny...jak ma byc dobrze to bedzie, a jak serduszko stanie to juz i tak nic na to nie poradze, detektor mi nie pomoze...
jestem dokładnie tego samego zdaniaobiema rękami się podpisuję
))
Zuza gratuluję potrójnego szczęścia, na pewno dasz radę i ciekawa jestem jak jest wtedy z kopniakami jak każdy się przewraca, pewnie bardziej czuć
Ja dziś miałam ogromną ochotę na taki "babciny" rosołek, z samego rana pobiegłam po wołowinkę i indyka i teraz jak czuję ten zapach to mi cudownie bo o to chodziło
a i wiecie co ... wcześniej zapachy mi przeszkadzały a teraz uwielbiam niektóre np. wędlin w sklepie mięsnym albo w piekarnimasakra
Karola ale Ci dobrze już niedługo wizyta:)
Kusicie z tymi słodkościami ja nie piekę ciast bo u mnie nie ma kto jeśći ja też z reszta unikam cukru. Przed ciążą się pilnowałam bardziej i w ogóle słodyczy nie jadłam ani cukru a teraz trudniej wytrzymać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 18:09
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
dotrwałam do ostaniej karty, przepraszam Was, ale czytalam skrótowo, nie użyje nazw loginów bo mi ciągle się mylą, ale gratuluję trojaczek super
, nam się bliźniaki marzyły. Ktoś dostal pilkę - super prezent, widać że dbają o ciebie. czytałam,że ktoś pisal iż najlepiej do 13t6d zrobic genetyczne, ja wam powiem, ze mam na osatni w takim razie dzwonek, bo 13t5d, a krew ide oddac do badania 5 dni szybciej, chcialam dzisiaj, ale pani mnie oswiecila, ze termin miedzy badaniem krwi a usg nie powinien byc wiekszy niz tydzien. Poza tym dziś jestem pierwszy dzień bez duphastonu troche się boję czy będzie ok, ale pewnie pare dni w organizmie progesteron sie utzrymuje więc muszę jakoś wytrzymać, dodatkowo czuje kłucie z lewej strony podbrzusza, no i nadal meczy mnie kaszel, który powoduje, albo miłe kołysanie mojej kruszynki, albo trzęsienie ziemi.
-
Laski zapraszam
tym bardziej, że mój mąż dzikus poszedł na rower z zbiera się na deszcz a sama nie lubię jeść
Bogusia może jeszcze nie wstawaj, poleż sobie
Śmiać mi się z nas chce, cały dzień brzuchem do góry a nic nam się nie chce, ja o ile coś ugotuje to sprzątanie musi mnie wołaćkaarolaa, Marimiko lubią tę wiadomość
-
ewelinka_shn wrote:Ja czasem mam wrażenie jakby cos się ruszylo na dole przy lewym jajniku najczęściej... ale niewiem czy to Dzidzius
ja też mam czasem takie wrażenie, takie delikatne uczucie dotykuhmm ciekawe