Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja akurat miałam stymulacje clo więc monitoring byl wskazany, a owulke mialam albo 1 labo 4 kwietnia, moje cykle akurat nie byly regularne, także po odstawieniu tabletek anty od razu lekarz po cyklu kazal brac mi dupka na regulacje, a gdy juz doszlo do zaplodnienia dupka bralam bez przerwy
-
nic uciekam coś ugotować, najgorsze jak będę chciała znów śledzić forum to będę miała z 8 kart w plecy, produkcja jest mega szybka... a przypomnialo mi się karola zapraszam do torunia, starówka jest bardzo ładna, ale jak lubicie zwiedzac to znajdzie się więcej propozycji
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
jakiś ten kwiecień szczęśliwy
w ogóle ten rok od początku dobrze się zaczął :)i w tym roku zobaczymy jeszcze nasze maleństwa :)ale nam szybko zleci:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 18:43
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
eforts wrote:Bajka niezła z Ciebie dziunia
Ja przypadkiem byłam u gina w okolicach owulacji ale nawet na pierwszym usg w 5 tyg lekarz mówił mi z ktorego jajka
hehehe doobredzieki
eforts lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjulianna wrote:nic uciekam coś ugotować, najgorsze jak będę chciała znów śledzić forum to będę miała z 8 kart w plecy, produkcja jest mega szybka... a przypomnialo mi się karola zapraszam do torunia, starówka jest bardzo ładna, ale jak lubicie zwiedzac to znajdzie się więcej propozycji
-
nick nieaktualnyNiespodzianek:) wrote:Będziemy miały prima aprilisowe dzieci:) U mnie 31.03 lub 01.04.
rok temu tez owulacje mialam własnie 31.03 i zaszlam w ciaze tylko sie nie utrzymala...a ta juz musi byc szczesliwahe he mam plodne urodziny...
-
kaarolaa wrote:ja mialam 31 i to były moje urodzinki
rok temu tez owulacje mialam własnie 31.03 i zaszlam w ciaze tylko sie nie utrzymala...a ta juz musi byc szczesliwahe he mam plodne urodziny...
w którejś z moich książek wyczytałam że kobieta najbardziej płodna jest w mies. swoich urodzin :)coś w tym może jestkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny które używacie detektora jak liczyłyście tętno to wychodziło Wam ok? Bo mi wyszło ok 90 a powinno byc min 120 i nie wiem czy to juz powód do paniki czy nie
nie myślałam wcześniej o tym i nie wiem w ogóle co mnie podkusiło żeby to liczyć