Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarola widac maluszka
ja tez chce coreczke
ale w sumie to obojetne byle by zdrowe...
własnie ciocia ze mna rozmawiala, podejrzewaja u niej tetniaka aortya z takim mniej strasznych to wrzody na zoladku lub kamienie w woreczku ...oj zmartwila mnie tym...dopiero 12 czerwca bedzie wiedziala dokladniej co sie dzieje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 21:19
-
Karola super dzidzia
jeny już prawie 7 cm, mój mąż powiedział że na nast. badaniu też będzie się dopatrywał siusiaka aż się boję tego dopatrywania
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
my sie smialismy bo ja widzialam cos takiego jak jajeczka i krzycze widze siusiaka widze siusiaka a ginka mowi ze malo widac bo dzidzia jest gleboko gdzies tam ale mowi ze dziewczynka i na nastepnej wizycie mam jej nie mowic ona sama powie,Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Furia wrote:Ja owu mialam 20marca, w 20 dniu cyklu. SLedzilam cykl, uzywalam testow owu, badalam sluz jak jakas wariatka
ALe za to ile sie nauczylam na temat cyklu
kochana ja tez mialam owu 20 marca i tez w 20dc wiec to dziwne. ja mialam na pewno 20 marca bo bralam clo i musialam miec monitoring i 18 marca wzielam zastrzyk z pregnyluMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
nick nieaktualnyeforts wrote:Dziewczyny które używacie detektora jak liczyłyście tętno to wychodziło Wam ok? Bo mi wyszło ok 90 a powinno byc min 120 i nie wiem czy to juz powód do paniki czy nie
nie myślałam wcześniej o tym i nie wiem w ogóle co mnie podkusiło żeby to liczyć
Nasze tętno słychać w 2 miejscach brzucha - z boku, słychać je z tętnicy brzusznej
Dzidzia jest z boku ale bardziej po środku lub w ogóle po środku i bije bardzo szybko i tak z głębi.Milcia lubi tę wiadomość
-
bogusiar ty bidulko lod w skarpete i posiedz troche z nim
kochane ja zmykam bo padnieta jestem, jutro sie odezwe
milej nocki kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 21:35
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Bogusiar80 wrote:Bajka nie w brzuch tego by mi brakowało, ale porządnie w głowę w metalowy pręt dziś. Masakra. Rozcięcie bylo lekkie bez krwi, ale apap musiałam łyknąć
oojj to współczuje uważaj na siebie, właśnie przyłóż coś zimnego bo guzior będzie -
Kiara wczesniej znajdowalam ten dzwiek kilka cm od kosci biodrowej blizej srodka a dzisiaj pod biodrem samym i ten dzwiek by sie zgadzal, to mije tetno brzmi tak samo? To wychodziloby ze nigdy nie wylapalam serduszka? Tzn. za pierwszym razem nie liczlam ale dzwiek by sie zgadzal. I nie wiem czy sie stresowac
To jak Ty rozpoznajesz, które to Twoje ?
-
Moje trojaczki w 7T4D
http://wrzucaj.net/images/2014/06/03/31.jpgBajka, kaarolaa, Milcia, Bogusiar80, Kiara, Camilia, Qrczak, Bursztynka, lolaliciouse, Furia, Nati89, aniar, Zemraa, Paula84, karola88, Niespodzianek:), Marimiko, HANA, Doris-83, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eforts wrote:Kiara wczesniej znajdowalam ten dzwiek kilka cm od kosci biodrowej blizej srodka a dzisiaj pod biodrem samym i ten dzwiek by sie zgadzal, to mije tetno brzmi tak samo? To wychodziloby ze nigdy nie wylapalam serduszka? Tzn. za pierwszym razem nie liczlam ale dzwiek by sie zgadzal. I nie wiem czy sie stresowac
To jak Ty rozpoznajesz, które to Twoje ?
Ja tak samo jak Kiara mam. Moje własne jest wolniejsze. A dziecka szybsze. U mnie dzidzię słychać po środku zazwyczaj. Wczoraj tylko trochę na lewo uciekło. Dzisiaj nie słuchałam. -
nick nieaktualny