Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyewelka moj juz widzial malucha w 8 tyg i serduszko sluchal, malo sie nie poplakal, a teraz bedzie widzial wlasnie 16 czerwca...i dopiero wtedy sie z nim zobacze...2 tyg samotnosci ale poradze sobie....co to sa 2 tyg jak caly miesiac sama musialam spedzac...
-
nick nieaktualnykarola88 wrote:
asiach no ja tez mialam piekny prezent bo 2 kwietnia zobaczylam II kreseczki ale to nic nie znaczy przeciez a 25 kwietnia poszlam na wizyte i okazalo sie ze test mowil prawde a ja 26 kwietnia mialam urodzinki wiec prezent jak ta lala -
Aniar podziwiam Cię za cierpliwość w czasie wizyty, ale dzidzia śliczna:)
Lolalicouse będę musiała sprawdzić bo tam mnie jeszcze nie było, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! Okazuje się, że urodzinki też mamy blisko sebie bo ja mam za dwa dni:)
Ita fajnie, że masz już za sobą rozmowę w pracy pewnie kamień spadł Ci z serca.
Ja dzisiaj na obiadek zupa ogórkowa i mielone z czymś co mąż kupi bo ja zapomniałam, że drugie danie wymaga dodatków:)aniar, lolaliciouse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja wlasnie sobie zjadlam cala miseczke truskawek ze smietanka i teraz wcinam kanapeczki z nutela:P a moj dziec sie tak rozszalal ze szok
bogusiar zapraszam
http://wrzucaj.net/images/2014/06/03/imagesAfuvE.jpgBogusiar80, Furia lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Sis wrote:Hej o Inflanckiej nic dobrego nie słyszałam, natomiast Żelazną większość poleca. Sama myślałam o Żelaznej. Poczytaj sobie opinie innych dziewczyn może Ci to pomoże
https://bellybestfriend.pl/forum/porod/gdzie-rodzic-w-warszawie,277.html
chyba że już czytałaś Wiadomo że opinie innych też nie do końca trzeba brać pod uwagę bo jeśli ktoś ma komplikacje to nawet najlepszy szpital źle oceni.
Ja akurat wybrałam dość nietypowo bo Praski -
Cześć dziewczyny.
Od dłuższego czasu już czytam Wasze wpisy, które bardzo podtrzymują mnie na duchu. Aby się ujawnić czekałam na dzisiejszą wizytę czy jest wszystko dobrze. Na szczęście tak, noszę pod swoim sercem 3 dzieciaczki jednojajowe .kaarolaa, Furia, Bogusiar80, Kasandra, lolaliciouse, aniar, Marimiko, Ita, Sis, Niespodzianek:), Bursztynka, aga.just, Mysiok, Ewelcia, HANA, Qrczak, Nati89, Milcia, Zemraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarola88 wrote:wlasnie ogladam progam invitro 9miesiecy pozniej na tlc i tak sie poryczalam ze szok piekne to
-
Niespodzianek:) wrote:karola też to oglądam..
kaarolaa, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzuza_3 wrote:Cześć dziewczyny.
Od dłuższego czasu już czytam Wasze wpisy, które bardzo podtrzymują mnie na duchu. Aby się ujawnić czekałam na dzisiejszą wizytę czy jest wszystko dobrze. Na szczęście tak, noszę pod swoim sercem 3 dzieciaczki jednojajowe .