X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelka moj juz widzial malucha w 8 tyg i serduszko sluchal, malo sie nie poplakal, a teraz bedzie widzial wlasnie 16 czerwca...i dopiero wtedy sie z nim zobacze...2 tyg samotnosci :( ale poradze sobie....co to sa 2 tyg jak caly miesiac sama musialam spedzac...

• ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co robicie dzis na obiad? Ja chyba zrobie makaron z kurczakiem w sosie smietanowo pieczarkowym :)

Bogusiar80, Bursztynka lubią tę wiadomość

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola88 wrote:

asiach no ja tez mialam piekny prezent bo 2 kwietnia zobaczylam II kreseczki ale to nic nie znaczy przeciez a 25 kwietnia poszlam na wizyte i okazalo sie ze test mowil prawde a ja 26 kwietnia mialam urodzinki wiec prezent jak ta lala :)
    a ja w urodziny mialam punkcje, wiec to in vitro musialo sie udac, nie bylo innej opcji :) wiec tez jakbym sobie prezent zrobila, co prawda z pomoca lekarzy :)

• ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj widzial tylko na filmiku i fotkach. Na filmiku mu się szklily oczy wiec na zywo zobaczymy co się będzie działo ;)

kaarolaa lubi tę wiadomość

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka ja mam dziś lenia :D Wpraszam się na ten pyszny obiadek :P

ewelinka_shn, kaarolaa lubią tę wiadomość

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola88 a do Ciebie na deserek może być nawet z winogronkiem :D

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniar podziwiam Cię za cierpliwość w czasie wizyty, ale dzidzia śliczna:)
    Lolalicouse będę musiała sprawdzić bo tam mnie jeszcze nie było, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! Okazuje się, że urodzinki też mamy blisko sebie bo ja mam za dwa dni:)
    Ita fajnie, że masz już za sobą rozmowę w pracy pewnie kamień spadł Ci z serca.
    Ja dzisiaj na obiadek zupa ogórkowa i mielone z czymś co mąż kupi bo ja zapomniałam, że drugie danie wymaga dodatków:)

aniar, lolaliciouse lubią tę wiadomość

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja znow nie robie obiadu, mam lenia i tylko dla siebie samej nie chce mi sie gotowac...moze jutro zrobie ogorkowa :) beda ja miala przynajmniej na 2 dni...

• karola88 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wlasnie sobie zjadlam cala miseczke truskawek ze smietanka i teraz wcinam kanapeczki z nutela:P a moj dziec sie tak rozszalal ze szok

bogusiar zapraszam :)

http://wrzucaj.net/images/2014/06/03/imagesAfuvE.jpg

Bogusiar80, Furia lubią tę wiadomość

Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm <3
    Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm <3

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola88 ale nam robisz smaka, mniam.. :) Ja niestety zaobserwowałam u siebie wzrost apetytu co pewnie już niedługo odbije się na wadze.. Ale co tam niech dzidzia rośnie, później będę zrzucała z dwójką na spacerach.

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie ogladam progam invitro 9miesiecy pozniej na tlc i tak sie poryczalam ze szok :) piekne to

kaarolaa lubi tę wiadomość

• ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tak jak na poczatku mialam wilczy apetyt tak teraz zjem pol bulki i jestem pełna...

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • Kulka41 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sis wrote:
    Hej :) o Inflanckiej nic dobrego nie słyszałam, natomiast Żelazną większość poleca. Sama myślałam o Żelaznej. Poczytaj sobie opinie innych dziewczyn może Ci to pomoże :)
    https://bellybestfriend.pl/forum/porod/gdzie-rodzic-w-warszawie,277.html
    chyba że już czytałaś :) Wiadomo że opinie innych też nie do końca trzeba brać pod uwagę bo jeśli ktoś ma komplikacje to nawet najlepszy szpital źle oceni.
    Ja akurat wybrałam dość nietypowo bo Praski :P
    Sis, ja chyba też będę rodziła w praskim. Po pierwsze chodzę do dr Czempinskiego prywatnie (ordynator). A ostatnio rodziła tam koleżanka z pracy. Jeszcze z nią nie rozmawiałam, ale będzie opinia z pierwszej ręki i na świeżo

relganli1r5x4qbq.png
    Aniołek 5.02.2013 - 8tc

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola też to oglądam..:)

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • zuza_3 Przyjaciółka

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Od dłuższego czasu już czytam Wasze wpisy, które bardzo podtrzymują mnie na duchu. Aby się ujawnić czekałam na dzisiejszą wizytę czy jest wszystko dobrze. Na szczęście tak, noszę pod swoim sercem 3 dzieciaczki jednojajowe :).

kaarolaa, Furia, Bogusiar80, Kasandra, lolaliciouse, aniar, Marimiko, Ita, Sis, Niespodzianek:), Bursztynka, aga.just, Mysiok, Ewelcia, HANA, Qrczak, Nati89, Milcia, Zemraa lubią tę wiadomość

46aa9802c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola88 wrote:
    wlasnie ogladam progam invitro 9miesiecy pozniej na tlc i tak sie poryczalam ze szok :) piekne to
    super to jest co...sama tego doswiadcze za 7 miesiecy :) ja zanim podeszlam do procedury tez ogladalam te programy i wylam na kazdym odcinku...

• karola88 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niespodzianek:) wrote:
    karola też to oglądam..:)
    ja wczesniej ogladalam in vitro a pozniej in vitro 9 miesiecy pozniej i za kazdym razem jak sie parze udawalo i pozniej jak dzidzia sie rodzila to plakalam buuuu;(

kaarolaa, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość

• karola88 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuza o materdeju gratuluje potrojnie :) naturalnie wam sie udalo? opowiedz nam cos o sobie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 12:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka_shn wrote:
    A ja tak jak na poczatku mialam wilczy apetyt tak teraz zjem pol bulki i jestem pełna...
    tez mi zelzał, troche to dziwne...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuza_3 wrote:
    Cześć dziewczyny.
    Od dłuższego czasu już czytam Wasze wpisy, które bardzo podtrzymują mnie na duchu. Aby się ujawnić czekałam na dzisiejszą wizytę czy jest wszystko dobrze. Na szczęście tak, noszę pod swoim sercem 3 dzieciaczki jednojajowe :).
    ojej super, potrojne gratulacje dla szczesliwej mamy :)

‹‹ 344 345 346 347 348 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ