Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia jak beta?
U mnie
11dpo 46miu/ml
13dpo 140miu/ml progesteron 27,60 ng/ml
17dpo robie w poniedziałek. Nie uwierzę jak tej trzeciej nie zobaczę
Jakie domowe sposoby na przeziębienie macie? I jak przechodziłyście przeziębienia w ciąży. Ja zjadłam juz 7 główek czosnku przez dwa tygodnie, ale co jeszcze? -
Gratuluje dziewczyny, ladne macie betki. Tez bym chetnie zrobila ale nie mam za bardzo gdzie Nie potrzebnie sie martwilam brakiem objawow, popoludniu musialam uciac sobie drzemke bo padalam na ryjek a potem z godzine meczyly mnie mdlosci wiec chyba jest ok(**) Nasze kochane aniolki-bliźnieta- 30.03.2011- 11tc
[/url]
[/url]
[/url] -
Oli ja mam plamienie od wczoraj. I boli mnie podbrzusze. Gin mi dzisiaj powiedziała, że lekkimi bólami nie mam się przejmować, bo macica się rozciąga. Dopiero jakby plamienie nie ustępowalo albo pojawiło się krwawienie i mocne bóle brzucha, to mam jej dać znać.
Kulka41 lubi tę wiadomość
-
dzień dobry Grudniówki
ja mam bóle podbrzusza, ale jak pamiętam to w poprzedniej ciąźy teź tak było, później dopiero ustały plamienia również zaliczam, ale mam nadzieję, że w tej ciąży ich nie będzie, bo ja się zawsze wtedy stresuję mocno
teraz odprężam się nad puzzlami kocham układać puzzle, a mój m się cieszy, bo jak nie ma pomysłu innego na prezent to puzzle zawsze się sprawdzają odliczam dni do wizyty -
Kasandra no to fajnie ze można Cie udobruchac puzlami:)
Na kiedy macie dziewczęta wizyty ustalone?
Ja mam na 4.04 wczesnie, ale cały 7 tydzien przesiedzę za granicą, i wole cos wiedziec, chociaż pewnie niczego sie nie dowiem, tylko sie bardziej zestresuje. No ale dwa lata starań, tyle leczenia zrobiło ze mnie kogoś kto boi się kichnąć za mocno terazWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 17:00
-
ja kocham haftowanie, ale musiałam odłożyć to na chwilę z uwagi na dzieciaczki za dużo igieł i fajnych mulin do zabawy a tak moja córcia kocha puzzle tak samo jak ja i układamy sobie razem ale ona jest mistrzem w puzzlach Panie z przedszkola jak ona przyszła były zachwycone jako 3 latka układała już puzzle dla 5cio latków i to nawet 60 elementów jestem z niej taka dumna teraz układa 100 albo pomaga mi układać 1500 albo 2000 jest niesamowita
Synuś też potrafi, ale jego bardziej cieszy wykręcanie śrubek wkrętarką tatusia