Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aaa tak mi sie przypomnialo
Najczesciej kupuje sie tylko pieluchy tetrowe do podkladania, wycierania itd, ale sa tez o takie male reczniczki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40054538/ ( mozna je w sklepach dostac tez z flanelki ) i sa bardzo wygodne do wycierania buzki przy ulewaniuI jeszcze puki pamietam to z avent sa wkladki laktacyjne, takie ktore mozna prac ( duzo sie na nich zaoszczedza ) i sa tez muszle laktacyjne, bo czesto kiedy karmimy to z 2 piersi mleko nam samo tryska, i zeby sie nie zalac mozna zalozyc taka muszle i tam zbiera sie mleczko
Moja polozna zalecala dodawac to zebrane mleczko do kapieli dziecka bo ponoc dziala anty grzybicznie i kojaco na skore dziecka
eforts, Doris-83, aniar, lolaliciouse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny,
u mnie tez piekny dzien, pogoda wakacyjna. Dzis w planach zakup kijow do nordic walking i wiekszego biustonosza sportowego a po poludniu bede sie uczyc tego sportuNa okres ciazy zamieniam bieganie na maszerowanie. Czytalam o samych superlatywach tego sportu i jest bardzo zalecany w ciazy jesli nie ma zadnych przeciwskazan. Obym nie wygladala jak lamaga na poczatku zanim sie naucze odpowiedniej techniki
Zamierzam zahaczyc tez o sklepy dla bobasow i mam
Milego dnia!kaarolaa, Qrczak, Marimiko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysuper, ze nie macie zadnych problemow w ciazy...ja sie ciesze, ze teraz zamiast l4 lezacego dostalam chodzone
i na basen moge isc, ale bez wygłupów, mam tylko moczyć tyłek, nie wysilać sie, lekkie spacerki tez wskazane, juz wczoraj z mezem bylismy, dzisiaj pewnie tez sobie pospacerujemy
narescie wracam do zycia, moge wychodzic na miasto na dłuzej, a nie tylko na dol do osiedlowego po bulki
eforts, Marimiko lubią tę wiadomość
-
kaarola, nic nie ucieknie, naspacerujesz sie ze swoim malym Skarbem, a teraz on jest najwazniejszy
fajnie jesli mozna byc aktywna w ciazy, ale zawsze na pierwszym miejscu Maluch
wiec wszystko po woli, w miare mozliwosci, a po porodzie nasze Maluszki zapewnia nam niezla silownie i treningi kazdego dnia
kaarolaa, eforts, Qrczak lubią tę wiadomość
-
jja wczoraj przeszlam sa siebie :p
poszlismy na boisko z pilka ja ostatnio siadalam na lawce i patrzylam jak Marysia gra. a wczoraj jakis piorun mnie strzelil, biegalam z Marysia i emem w ta i spowrotem za pilka pozniej wyciagnelam ich jeszcze na spacer a wieczorkiem jak mala usnelam na dodatek zgwalcilam ema. Oczy ze zdziwienia mu wyszly dlaczego ja tak nagle dostalam tyle energii. spac mi sir nie chcialo i obejzelismy jeszcze mecz do konca co ostatnio sie nie zdarzalo i o tej godz to przekrecalam sie juz na 2 boczek. dzis mam to samo
bol zeba minal a ja czuje sie jak nowonarodzona
lece zrobic zdjecie tego kinkietu i zaraz wam wklejekaarolaa, eforts, Qrczak, Marimiko lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
karola pokazuj pokazuj ten kinkiet:))
A tak poza tym witam się z wszystkimi.
Jakoś ciężko mi się spało tej nocy, duszno, gorąco.. kopałam kołdrę w każdą stronę.
Pogoda w Gdańsku do dupy, jak nie deszcz to burza. Co do SH, musiałabym poszukać gdzie są, może Gdańszczanki wiedzą?
-
Cześć dziewczyny.
Cieszę się że u was wszystko dobrze. Ja ciągle krwawie albo plamie, cały czas leżę w szpitalu. Mogę wstawać tylko do toalety. Po dzisiejszym obchodzie dowiedziałam się że do piątku napewno nie wyjdę. Przyczyna nie jest znana. A do tego psychicznie po kolejnym nocnym krwawieniu zaczynam słabiej się czuć.
Trzymajcie się. -
Cudownie dziewczyny, że powoli wszystkie wchodzimy w ten lepszy etap ciąży
no może Karola ze zdwojoną siłą
Co do basenu kupiłam taki żel z kwasem mlekowym co ph ma utrzymywać na odpowiednim poziomie, profilaktycznie smaruje przed i zabieram do umycia żel do higieny intymnej!!
Martyna ja lubię nordic walking głównie zimą -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny sypię się
Dziś rano odkryłam, że coś mnie podejrzanie swędzi przy pipuni. Czyżby coś się chciało rozwinąć? Jeszcze nie zdążyłam pójść na basen. Nawet nie wiem co oprócz żelu do higieny intymnej mogę sobie teraz profilaktycznie zaaplikować. Czy może to Tantum Rosa?
A po drugie jedząc kanapki odkryłam bolącą buzię, ałaai górna lewa wewnętrzna strona dziąsła przy zębach na całej długości jest taka podpuchnięta, kanciasta jakby. Jakieś porady oprócz popłukania szałwią? Ooo a może do ssania tantum verde?
i tu i tu tantum
Jakby było mało od przebudzenia boli mnie głowa. -
burstynka na pipunie tantu rosa natomiast na dziaslo nie pooge
taki kinkiecik beda ialy moje ksieniczki
http://wrzucaj.net/images/2014/07/02/20140702105330.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 12:06
Furia, aniar, Kiara, Marimiko lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm