Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
o kurczeto ona chyba zbierała z myślą o 5cio raczkach:) super teściówka
aniar lubi tę wiadomość
-
po prostu chciała zostać babcią i robiła zapasy
w końcu się przydadzą
-
no pieknie aniar. i to na jednego brzdaca? przeciez ty tego wszystkiego nawet raz nie zalozysz :p
ja wlasnie czekam na moja ksiezniczke i i iziemy jej przekluc uszy. sama chciala i prosila mnie juz od paru miesiecy. ja musialam dorosnac chyba do tego bardziej niz onakaarolaa, eforts lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualny
-
no tylko patrząc po rozmiarach to jest od 0-18 miesiecy, także wcale nie aż tak dużo
bodziaków najwięcej brakuje więc zakupy mnie nie ominą ale już nie tak wielkie
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karola niewiem. ona jest juz zdeterminowana bo juz od dawna chciala. jej przyjaciolka Jula ma serduszka i Mania tez chce no i jej narzeczony tez lubi kobbiety z kolczykami (slyszalam jak mowil, dokladnie takie slowa) hihi. Marysia juz duuuzo wczesniej chciala zanim poznala julke i narzeczonego :p
kaarolaa, eforts lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zapodajcie jakiś sposób aby za Wami nadązyć. Chciałam najpierw podczytać trochę "co by" Was jakoś zacząc kojarzyć i poznawac, ale nie nadążam i to strasznie frustrujące jest. Kiedy znajdujecie na to czas? Ja też tak chce !
kanapa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olcia ładniutkie takie jaśniutkie
aniar woooooow - a co na to szafa?
Ja też byłam dziś w shprzypadkiem znalazłam taki co nigdy tam nie byłam. Cisza i spokój i wszystkie ubranka na wieszaczkach wiszą a nie w jakiś wielkich koszach. No i wpadłam tam po uszy... Bardzo dużo ładnych ubranek. Nie to że jedno czy dwie sztuki się trafią, tam jest duuużo mało zniszczonych. I jeszcze była przecena wszystkich śpioszków za 4zł i zimówki. Niestety musiałam omijać typowo różowiaste i niebieściaste. Ale może to i dobrze mieć takie neutralne kolory to razem do pralki się wrzuci. Są też nowe ubranka z metkami tak po 8-10 zł. Jutro na te nowe ma być -10% więc dobre i to. Także jutro mam drugi wymarsz. I na jutrze na ten miesiąc koniec
kupiłam 12 rzeczy za 50zł. Chyba dobry deal?
eforts, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ania możesz chyba sobie dorobić na sprzedaży ciuszków
ja to jak jestem w domu to poczytuje w dzień i się udzielam a jak czytam po nieobecności to już raczej czytam bo ciężko się odnieść do wszystkiego
a Ola bardzo nice
bursztynka zazdraszczamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 16:18
-
Pochwalę się, a co
Po lewej taki gruuuuby polarek (3-6 mc) za 4zł a po prawej takie grube coś (6-9) z mamas&papas też za 4zł. Są śliczne, ale dopiero jak wróciłam do domu to pomyślałam sobie że moje małe w wieku 6 miesięcy będzie w lecie
Śpioszki po 4zł.
Bodziaki (razem 16,50zł), koszuleczka (6-9 mcy) za 8zł. Miałam nie brać ubranek na ponad 6mcy, ale spodobał mi się kolor i taka miła bawełenka i skarpetunie za 2,50zł
Zdjęcia są ciemne, bo u mnie dziś pochmurno, przy żarówce było brzydko.
Macie podobne ceny u siebie w sh?
Jutro idę jeszcze na te nowe z metkami -10% i nie wiem jak to zrobić żeby powstrzymać się przed dalszymi wyjściami w tym m-cu. TO WCIĄGA !!!!!
Martynaaa, eforts, kaarolaa, Marimiko, aniar lubią tę wiadomość
-
A ja sie przed chwila dowiedzialam, ze moja kuzynka, ktora rodzi z koncem listopada bedzie miala jednak dziewczynke
na ostatnim usg wyszlo, ze chlopiec i juz zaczela kompletowac wyprawke pod chlopaka, a tu sie okazuje, ze jednak dziewczynka, troche sie zalamala tym faktem ;/ Wiec polecam kupowac uniwersalne rzeczy, zeby pozniej nie spotkaly nas takiego typu sytuacje, zwlaszcza, gdy plec poznamy w tak wczesnym okresie ciazy i nie nastawiajmy sie na dana plec po 1 usg...
Martynaaa, Kiara lubią tę wiadomość