Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja po wizycie. Maluszek ma wszystko na swoim miejscu i....na 80-90% chłopak !!!!!!! Bylam w totalnym szoku
Obstawialam na bank dziewczynke
Chyba, ze jeszcze interes odpadnie
lolaliciouse, Bogusiar80, Marimiko, eforts, Qrczak, Bajka, Niespodzianek:), HANA, Doris-83, Kinga.k, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Milcia ten tako o niebo ladniejszy, nieskretne kola to naprawde paskudna sprawa.
Inka hahaha grudniowa klatwa jajeczna hahahahahaAz sie boje isc na polowkowe za te 9 dni
inka84, eforts, Qrczak, HANA, Doris-83 lubią tę wiadomość
-
Furia wrote:Milcia ten tako o niebo ladniejszy, nieskretne kola to naprawde paskudna sprawa.
Inka hahaha grudniowa klatwa jajeczna hahahahahaAz sie boje isc na polowkowe za te 9 dni
A żebyś wiedzialaAle lekarz mowil, zeby jeszcze w niebieskiem nie zatonąc, bo nie daje glowy, ze na 100% jak sie dobrze ustawi to za 3 tyg. na polowkowym powie
No ale...mi to tez wyglądało na fifola
Furia, HANA lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Mam od znajomych do kupienia taki wózek:
http://sklep.babymerc.pl/3w1-zestawy-wozekfotelik/81-nowosc-3w1-wozek-baby-merc-s3plus-gratisy.html
Jest używany. Jedynym mankamentem są nieskrętne kółka. kolor jest beżowo zielony.
Bardziej mi się podobają gondole w stylu poniżej:
http://www.gumtree.pl/cp-wozki-dla-dzieci/poznan/tako-warrior-3w1-606857273
Nie wiem, co myśleć i co sądzić.
-
Jak miło być znowu w waszym gronie bylam z Wami na początku i pomimo trudnosci wracam do grona kobiet w ciazy
modlę się żeby tym razem było wszystko dobrze.
Milcia, julianna, Furia, Qrczak, Bogusiar80, Niespodzianek:), HANA, Marimiko, Nati89, Bursztynka, Kinga.k, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
KTÓRA Z WAS wstawiła jakis czas temu siusiaka w takim dosc duzym powiekszeniu? Mam podobne zdjęcie i poniewaz nadal nie moge uwierzyc, ze moja intuicja mnie tak w CH zrobiła, to patrze na inne zdjecia
Kurcze wczoraj otworzylam aukcje na allegro i dzis mialam kupic niebieskie lub rozowe a tu dalej nie mam pewnosci na 100%
Mam identyczna sytuacje jak z córką. W 17 tyg opinia - chlopak na 80-90% (inny lekarz niz teraz). Usg w 20 tc - interes odpadl, jesr dziewczynka na 100%
No nic...czekam do albo 5.08 (usg u mojego gina) albo 15.08. usg prenatalne u innegoHANA lubi tę wiadomość
-
to i ja gratuluję chłopaków
Furia grudniowa klątwa jajeczna, umarłam
co do nieskrętnych kół, moja kuzynka ma wózek Roan Martita i on skrętnych kół nie ma, jest dość ciężki, ale oni sobie baaaardzo go chwalą. Nie zmieniliby go na inny. Trzeba posprawdzać co osobiście podpasuje.
Millcia do mnie też przemawia Tako zdecydowanie, zgrabne mają te gondolki. Nie kupuj na siłę, może jeszcze coś się trafi
kiedy dokładnie macie to prenatalne drugie? (to jest to połówkowe?)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 14:52
-
wiecie co to za wózek ten fioletowy?
http://www.gumtree.pl/cp-wozki-dla-dzieci/krakow/nowy-wozek-2w1-3w1-606537320
dobra, bo chodzi mi o to kiedy ja powinnam mieć
bo u mojej lekarki mam wizytę 4 sierpnia (wychodzi chyba 20+4), a ona prenatalnych nie robi, tylko jej mama. Nic mi nie mówiła kiedy to drugie...
Choć weszłam w kalkulator i wskazuje, że drugie mogę zrobić od 24.07 do 03.09. Już dłuższy przedział niż przy pierwszym :>Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 15:02
-
Znalazlam wlasnie foto mlodego, wiec wam pokaze, zobaczcie jak dzieci szybko rosna ! U gory macie liczbe tygodni ile mial
http://wrzucaj.net/images/2014/07/15/Desktop1.jpg
Hehehe no ale cos z ta klatwa jejeczna na rzeczy jest co nielolaliciouse, Qrczak, eforts, Niespodzianek:), HANA, Doris-83, Marimiko lubią tę wiadomość
-
Doczytam was wieczorem
Na usg wszystko dobrze. Wszystko na swoim miejscu. Potwierdzony chłopak.
Z wagi i wymiarów większy o kilka dni od OM. Czyli nadgonił.
Waży 385 g.
A może potem uda mi się wstawić jakąś fotkę. Ale niestety łożysko mam na przedniej ścianie i zasłaniało częściowo buzię. Także portret w 3d mało udany :peforts, lolaliciouse, Niespodzianek:), Qrczak, HANA, Marimiko, Bogusiar80, Kinga.k, kaarolaa lubią tę wiadomość