Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Furia moim zdaniem to przez pełnie księżyca, ja dzisiaj całą noc nie spałam- mała mnie tak kopała, do tego brzuch bolał.
A dzisiaj mama mi powiedziała, że podobno od kilku lat księżyc był najbliżej ziemi- dam sobie głowę uciąć, że to dlatego.
http://www.sosrodzice.pl/porod-a-fazy-ksiezyca-czy-dzieci-czesciej-rodza-sie-podczas-pelni/Furia lubi tę wiadomość
-
Furia może Ci wysłać nospe na wszelki wypadek jeszcze trochę tej ciąży zostało??
Ja jeszcze nie brałam i mam nadzieję że tak zostanie ale jakbyś chciała mieć na wszelki wypadek to daj znać
Ja dzisiaj miałam zryte snyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 09:24
-
a mi się śniło, że poszłam na USG, które robiłam sobie sama i położna poinformowała mnie, że możemy wyjąć dziecko i zobaczyć jak wygląda
I wyjęliśmy takiego małego szkraba, który miał prześlicznie czarne, gęste włosy i wielkie oczy (jak z japońskich anime)
Potem położna powiedziała, że musimy włożyć małą i poczekać do porodu aż podrośnie - tak bardzo nie chciałam jej wkładać z powrotemMilcia, HANA, Qrczak, eforts lubią tę wiadomość
-
Niespodzianek, za duzo gadalysmy na ten temat
Nastawilam budzik na 9 i od 40 min zalegam w lozkuoczy mi sie kleja, wrocilam do czasow dawnych, kiedt to moglam spac 10-12 godzin
bo ostatnio zaraz po zakonczeniu pracy budzilam sie wczesniej z przyzwyczajenia chyba.
Mysle co na obiad, bedzie botwinka i kluski slaskie z cebulka omnomnom
a z innej beczki, muszę napisać, że moje paznokcie są ostatnio w całkiem niezłej kondycjiWzmocniły się dość i ładnie wyglądają, a kiedyś obgryzałam i od lat mam łamliwe i kruche paznokcie. Ciekawe czy to efekt 2 trymestru, czy witamin, bo wcześniej brałam czasem jakieś witaminy, ale 1-2 m-ce i entuzjazm opadał, a teraz 3 m-c już biorę, może to to?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 10:19
-
Dzień doberek
Czy u Was też tak gorąco? Wyszłam powiedzieć na balkon (mamy markizę) i po 3 minutach wróciłam do mieszkania. Było tak gorąco.
Dobrze, że w aucie mam klimę, bo wizyta o 13 w najgorszy upał
Ja dziś też nie mogłam spać, od drugiej praktycznie nie zmrużyłam oka.
Ale przynajmniej wiem,dlaczego w dzień moje dziecko nie rozrabia. Śpi, bo szaleje całą noc. -
ja wczoraj jechałam autem bez klimy, a mam 40km do lekarki, wróciłam wypompowana...
nie wiem czy gorąco u mnie, jeszcze się nie wychylałamale wyciągam zaraz leżaczek, biorę tableta i idę czytać. Trzeba się w coś wciągnąć żeby nie zwariować z nudów...
już się zastanawiałam co można uprawiać w lipcu jeszcze hahah
-
Lola ooo dziekuje ! Nie wiedzialam o tym buscopanie, zaraz meza wysle
Eforts kochana jestes :* No ale nie ma potrzeby skoro lola pisze ze jest tu cos takiego pod inna nazwa
Boli mnie caly czas, no moze to ta pelnia ale martwie sie -
Ja dalej w szpitalu. Dziś rano słabo mi się zrobiło. Czekam na to echo serca. Może jutro będzie. Tu się tak strasznie czas wlecze. I na dodatek przenieśli mnie właśnie do innej sali. Prawie że się poplakalysmy z koleżanką z tamtej małej sali, że nas rozdzielają
-
A to moje wczorajsze zdobycze
Sweterek, koszulka i sukienka są trochę większe, ale były takie ładne i zniszczone, że musiałam kupić
http://wrzucaj.net/images/2014/07/15/20140715093657U3S6.jpgjulianna, Bogusiar80, aniar, lolaliciouse, HANA, Qrczak, Marimiko, eforts, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
-
Furia ja miałam w Chorwacji ból cały dzień, ale nie typowo podbrzusza, a pulsowały jakby jajniki. Lekarki po powrocie pytałam, zapytała tylko czy przeszło i wychodzi na to, że jest to normalne
Bursztynka bidoku, trzymaj się tam... :*
ja w niedzielę w kościele wystać nie mogłam, było mi duszno i ciemno przed oczami, przesiedziałam pół mszy kiedy wiara stała. Zobaczymy w przyszłą niedzielę, ale jak się będzie powtarzać to zostaję w przedsionku coby mieć powietrza więcej.
A skoro przez USG brzuszne da się sprawdzić długość szyjki to może jest gdzieś ukryta informacja na wydruku? Jakiś symbol tajemniczy?Bursztynka lubi tę wiadomość