Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Qrczak jak mi nie przejdzie jutro to w srode pojde. Przy okazji z malym do pediatry zachacze. A w pierwszej ciazy tez jakos w lipcu sie pochorowalam z goraczka prawie 40 stopni. Wtedy wzielam tydzien wolnego w pracy i w aptece bez problemu sprzedala mi jakies leki bezpieczne w ciazy
Wiec obstawiam, ze pewnie jak urodze znowu bedziemy tydzien lezec w szpitalu. Tak mialam z Seba. -
Zmykam pd prysznic i jeszcze poczytam:-) Tylko mi małżonek to uniemożliwia bo w moim brzuchu maleństwa nasłuchuje:-) Zaraz pierdne to szybko ucieknie:-) Wiem wredna jestem:-)
olcia23, Qrczak, eforts, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
-
Kiara wrote:INKO - kochana odpisalam Ci juz, ze leze na lutyckiej. I ze sa fajne pielegniarki
.urolog powiedzial dzis jak pytalam, ze na Polnej nie maja urologii.
Ja tak dziwnie odpisuje bo moj telefon jest glupi
Oj to przeproaszam. Czytam wszystko, ale widzę, ze moja cociążowa pomroczność ciemno-jasna rośnie w siłe wraz z każdym tygodniem
O lutyckiej nie slyszalam dobrych opinii w kwestii personelu, wiec super, ze masz spoko pielegniarkiChoc tyle w tej calej sytuacji.
-
Uwaga Uwaga!Pierwsze kopniaki sa widoczne!!!!
Wczoraj sobie leżałam patrze na brzuch a tu pyk wybrzuszenie, pyk wybrzuszenie przekret, i pyk wybrzuszenie po innej stronie. Myslałam ze mam omamy poleciałam po telefon żeby upamietnic tą podniecajaca mnie chwile i utrwalilam ostatnie "pierwsze cztery pukniecia". Babelki przy tym sa słabo wyczuwalne ale rozumiem juz o co z nimi chodzi. Teraz tez sie rusza moja ksiezniczka!!! To jest niesamowite,mąż dzisiaj tez patrzył i widział te wybrzuszenia znowu
Ale sie unosi no niesamowite! Ona tam jest!
21tcWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 07:18
Doris-83, Qrczak, eforts, lolaliciouse, Furia, Niespodzianek:), Bogusiar80, olcia23, Kulka41, Bursztynka, Kinga.k, Marimiko, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Super Hana że się doczekałaś do tego od razu tak efektownie dla obojga rodziców
Kisra ja mam 4 cm szyjkę i lekarz mówiłeże ok no tylko nie wiem czy ta wartość stoi w miejscu, pewnie 31 się dowiem. A Ty się trzymaj!!!!
Miłego dniaHANA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInko- na chirurgow absolutnie nie moge narzekac, sa sympatyczni i probuja pomoc, tylko jeden nieprzyjemny. Wczoraj nawet nakrzyczeli na urologow,ze olewaja sprawe, a jak przyjeli taka dziewczyne w nocy i byla glodna, to powirdzial chirurg ze zaraz.skombinuja jakies jedzienie i faktycznie pielegniarka przyniosla. Takze oni sa ok. Niestety urolog (facet, bo podobno jest dwoch, moze dzis bedzie t akobieta) i gin sa nie fajni i nie chce im sie pracowac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 08:02
inka84 lubi tę wiadomość
-
dzień dobry! I jak ja mam was nadrobić??
Eforts, Niespodzianek- gratuluje udanych wizyt!!(przepraszam,jesli kogoś pominełam:(
Kiara- ból Ci troche ustąpił? Dziś będziesz mieć dalsze badania?
Hana- Gratuluję widowiskowych kopniaków!! Też to wczoraj przeżyłam
Przepraszam kochane,że nie odniosę się do całości wczorajszej dyskusji.
Siedzę już jak na szpilkach- a do 16:40 jeszcze tyyyyyyyyyyyle czasu!
Cierpliwości - dajcie mi cierpliwości!!
Ktoś tu polecał sprzedwacę na all.flaming24
kupiłam u niego butelki, zestaw do paznokci i łapki niedrapki- rzeczywiście szybko i solidnie!
Idę tradycyjnie po kawke:)HANA, eforts, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Kiara zawsze się jakies obiboki znajdą z pretensjami do całego świata, ale wazne, ze wiekszość jest fajna. Zawsze to inaczej ten czas płynie jak sie ma na kogo liczyc
A ja dzis WIZYTUJE !!!!!!!!!!Gin na 13:20. Oczywiscie troche dupką trzęsę, ale mam nadzieje, ze bedzie wszystko ok i dowiem sie czy intuicja mnie myli czy nie myli i odskoczę od grudniowej męskiej normy, zapewniając Waszym kawalerom żone na przyszlosc, bo co te biedne chlopy by bez nas kobiet poczeli?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 08:52
Qrczak, HANA, eforts, lolaliciouse, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry:) kiara mam nadzieje ze ktoś w końcu Ci pomoże.. Bursztynka a jak u Ciebie? Kurcze ja po tabletce obudzilam sie z bólem Glowy mdlosciami i zawrotami...normalnie jak w pierwszym trymestrze:( Furia a bralas no spe? Moja szyjka ma 3.5 cm gin powiedział ze od 2 cm zaczynaja sie martwic wiec mam nadzieje ze sie nie skróci. Hana gratuluje kopniaków:) powodzenia dla wizytujacych:))