Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Podobno łatwiej jest pomylić dziewczynke z chlopcem, niz chlopca z dziewczynką, bo na wczesnym jeszcze etapie ciazy wargi sromowe są mocno opuchniete i mogą sprawiac wrazenie jajeczek, a jak sie pepowina ustawi odpowiednio to wygląda jak jajka z ptaszkkiem
A po za tym znalazlam kiedys w necie to i bądź tu mądrym:

-
Zgadza sie. Dlatego ja jeszcze sie na 100% nie nastawiam na chlopca, bo w 17 tc córka byla chlopcem i obecny chlopiec z 17 tc tez jeszcze pewniakiem nie jest

A zdjecie pipki córci bylo juz z ponad 30 tc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 17:13
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
patrzcie co znalazłam na necie heheh:)ubranko fajowe
http://wrzucaj.net/images/2014/07/23/4392280288HmptT.jpg
tylko ogon nie potrzebny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 17:29
Qrczak, zuza_3, Furia, Niespodzianek:), Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze nie wiem, kiedy będę miała połówkowe. Ale u mnie to nie problem, bo robię je u swojego gina prowadzącego i w zasadzie wizyty i tak ostatnio co dwa tygodnie albo i częściej mam, więc na którejś z kolejnych na pewno zrobi. Może w piątek na kontroli ustali mi termin. No i płacę 150 zł za połówkowe.
-
Dziewczyny pytanie z innej beczki.
Czy któraś z Was ma bądź planuje w pokoju szkraba wykładzinę dywanową. Wiem, głupie pytanie
Niby dla malucha lepsza, bo cieplej, ale jakoś tak nie jestem zbytnio do nich przekonana, bo mam wrażenie, że to tylko kłębisko kurzu, brudu i drobnoustrojów 
Wyprowadźcie mnie z błędu jeśli się mylę. -
Hej Mamusie, jako że jestem już Mamusią i po ciąży zostały mi witaminki chciałabym je odsprzedać tabletki Omega med optima, nowe opakowanie 60 tabl(30+30), data ważności 31.12.2014, moze któraś z mam będzie zainteresowana:)
mam tez oeparol femine.
Cena bardzo korzystna proszę pisać na priv:) -
Ja nigdzie nie mam dywanów ani wykładziny i sie zastanawiałam jak dziecko będzie raczkować - to czy to dobry pomysł by raczkowało po panelach i kafelkach...ale jak byłam u koleżanki, która ma bliźniaczki - to one już raczkowały - żądne z nich nie raczkowało na dywanie (kiepski ślizg) i obie popitalały po panelach i kafelkach - więc ja sobie daruje :>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 18:35

22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)
11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci
-
Tylko różnica miedzy dywanem a wykładziną jest taka, że dywan można zwinąć, wynieś i wytrzepać bądź wyprać, a ze stałą wykładziną tak się nie da. No i mój dylemat, czy bawić się w cyklinowanie drewnianej podłogi (stara kamienica) nie wiadomo w jakim stanie, położyć na obecną podłogę panele i ewentualnie na to dywan, czy iść na łatwiznę oraz taniość i kłaść wykładzinę. Eh już sama nie wiem, co wybrać