Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Podobno łatwiej jest pomylić dziewczynke z chlopcem, niz chlopca z dziewczynką, bo na wczesnym jeszcze etapie ciazy wargi sromowe są mocno opuchniete i mogą sprawiac wrazenie jajeczek, a jak sie pepowina ustawi odpowiednio to wygląda jak jajka z ptaszkkiem
A po za tym znalazlam kiedys w necie to i bądź tu mądrym:
-
Zgadza sie. Dlatego ja jeszcze sie na 100% nie nastawiam na chlopca, bo w 17 tc córka byla chlopcem i obecny chlopiec z 17 tc tez jeszcze pewniakiem nie jest
A zdjecie pipki córci bylo juz z ponad 30 tcWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 17:13
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
patrzcie co znalazłam na necie heheh:)ubranko fajowe
http://wrzucaj.net/images/2014/07/23/4392280288HmptT.jpg
tylko ogon nie potrzebnyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 17:29
Qrczak, zuza_3, Furia, Niespodzianek:), Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze nie wiem, kiedy będę miała połówkowe. Ale u mnie to nie problem, bo robię je u swojego gina prowadzącego i w zasadzie wizyty i tak ostatnio co dwa tygodnie albo i częściej mam, więc na którejś z kolejnych na pewno zrobi. Może w piątek na kontroli ustali mi termin. No i płacę 150 zł za połówkowe.
-
Dziewczyny pytanie z innej beczki.
Czy któraś z Was ma bądź planuje w pokoju szkraba wykładzinę dywanową. Wiem, głupie pytanieNiby dla malucha lepsza, bo cieplej, ale jakoś tak nie jestem zbytnio do nich przekonana, bo mam wrażenie, że to tylko kłębisko kurzu, brudu i drobnoustrojów
Wyprowadźcie mnie z błędu jeśli się mylę. -
Hej Mamusie, jako że jestem już Mamusią i po ciąży zostały mi witaminki chciałabym je odsprzedać tabletki Omega med optima, nowe opakowanie 60 tabl(30+30), data ważności 31.12.2014, moze któraś z mam będzie zainteresowana:)
mam tez oeparol femine.
Cena bardzo korzystna proszę pisać na priv:) -
Ja nigdzie nie mam dywanów ani wykładziny i sie zastanawiałam jak dziecko będzie raczkować - to czy to dobry pomysł by raczkowało po panelach i kafelkach...ale jak byłam u koleżanki, która ma bliźniaczki - to one już raczkowały - żądne z nich nie raczkowało na dywanie (kiepski ślizg) i obie popitalały po panelach i kafelkach - więc ja sobie daruje :>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 18:35
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Tylko różnica miedzy dywanem a wykładziną jest taka, że dywan można zwinąć, wynieś i wytrzepać bądź wyprać, a ze stałą wykładziną tak się nie da. No i mój dylemat, czy bawić się w cyklinowanie drewnianej podłogi (stara kamienica) nie wiadomo w jakim stanie, położyć na obecną podłogę panele i ewentualnie na to dywan, czy iść na łatwiznę oraz taniość i kłaść wykładzinę. Eh już sama nie wiem, co wybrać