Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
olcia23 wrote:
Furia a gdzie dokładnie mieszkasz w niemczech?? U nas sytuacja ostatnio się pogorszyła, nie przedłużyli kontraktu w wojsku mojemu - przez te nogi ;/ debilizm. I można powiedzieć, że na 90% wyjeżdzamy jakoś po nowym roku. Teraz będzie czas na wyrobienie paszportu niemieckiego itp.
Mieszkam w NRW Langenfeld,a bede sie za rok przenosila cos kolo Wesseling / Köln / Brühl
A Wy macie juz jakis rejon upatrzony ? -
Furia wrote:Mieszkam w NRW Langenfeld,a bede sie za rok przenosila cos kolo Wesseling / Köln / Brühl
A Wy macie juz jakis rejon upatrzony ?
Na początek Hamm albo Kolonia, bo mój tam ma rodzinę. Na początku ciocia go zamelduje i będzie starał się o mieszkanie socjalne.
-
olcia23 wrote:Na początek Hamm albo Kolonia, bo mój tam ma rodzinę. Na początku ciocia go zamelduje i będzie starał się o mieszkanie socjalne.
No to nasze dzieci beda musialy sie poznacI my napic kawki
Super
My wlasnie tamte rejony - zalezy gdzie dokladnie znajdziemy odpowiednie mieszkanie, bo maz w Köln Godorf obecnie pracuje
-
Wróciłam od fryzjera, zostalo mi jakies 5 godzin życia
Córce sie podoba, to najwazniejsze
Dzis to nawet moja domowa klima średnio sobie radzi... . Topie się i rozplywam. I jeszcze mi sie wymyslil obiad z piekarnika. Heh... .
Mozna załapac doła. Kinga przybij piątke
Co do siedzenia w domu to ja juz przywyklam, ma to plusy i minusy w mom przypadku, ale czasem na prawde mozna popasc w totalną nicość.
Trza sie zabierać za kulinaria. -
hej dziewczyny, czytam,a tu sporo planow spotkaniowych, no ja niestety mieszkam w okolicach Torunia i chyba nie ma nikogo z tych okolic...
ukrop niesamowity na dworze ...
zazdroszczę szurubura nie przytycia ja już mam 5 kg na plusie, startowałam z wagą 59, dziś już około 64 ;/, jakby nie patrzeć rosnę, brzuszek mam już dość sory, ale jak się położę to robie się prawie, że plaska, czuję że weszło też w boczki, trochę w pośladki i chyba w uda
-
Jak nie zapomne i poladuje fona to cykne
Ale u mnie to zadne wow, tylko zmiana duza bo mialam wlosy bardzo dlugie a teraz mam do ramion i wycieniowane klasycznie, wiec sie na prawde inspiracji nie znajdzie
Scielam jakies 25-30 cm włosów, mąz mnie zabije -
nick nieaktualnykanapa mi sie Anastazja podoba i sama mialam tak dac coreczce, to jest moj typ od 3 lat...ale poki co mam synka i bedzie Marceli...
a tak to witam sie juz ze wsi...upal niemilosierny, dobrze ze klima w samochodzie bo chyba bym umarla...jestem narazie u tesciow, ale jutro wracam do rodzicow...a meza zostawiam bo on tylko bedzie jezdzil po polach i kosil zboze...kanapa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny