X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • Ita Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki ładne słoneczko za oknem. Czyżby ostatnie podrygi lata?

Milcia będzie dobrze. Mocno trzymam kciuki. Ja całe szczęście tylko na początku bralam nestatyne a od tamtej pory spokój.

Eforts mi też zdarza się oszukiwać mężuna co do godziny :D ale zazwyczaj dwa dni pod rząd się nie udaje :D

eforts lubi tę wiadomość

atdck6nlmznf5qze.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno ten tydzien ma byc sloneczny i cieplutki wiec lato jeszcze nie odeszlo.

• eforts Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, rzeczywiście podobno zostało nam jeszcze kilka dni ciepłego :)

Karola juz wcześniej miałam Cie zapytać czy Ty przez dwa tygodnie nie stałaś na nogach? :/

miłego dnia wszystkim :)

kaarolaa lubi tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • zokeia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. 60% ciąży zaliczone. Wreszcie się wyspałam! Zaczynam mieć problemy z dobrym ułożeniem się i ze skurczami łydek. O sikaniu w nocy nie wspomnę. Chociaż to mi się chyba zawsze zdarzało. Mam pęcherz jak orzeszek.
    A na łydki trzeba brać magnez, więc zamówiłam dzisiaj w tesco gorzką czekoladę :) Powiem Wam, że zakupy internetowe to jest zbawienie. Wszystko wybieram sobie w necie, a za jedyne 3,40 zł są dostarczane i WNOSZONE do domu. Genialne :)

kaarolaa, Ita lubią tę wiadomość

tb73epoky7bge1zc.png
    atdc4z173dng7siu.png
    43kt3e5e37vlpped.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eforts wrote:
    Dzień dobry, rzeczywiście podobno zostało nam jeszcze kilka dni ciepłego :)

Karola juz wcześniej miałam Cie zapytać czy Ty przez dwa tygodnie nie stałaś na nogach? :/

miłego dnia wszystkim :)
    Mozna powiedziec ze stalam tyle ile przejsc na wozek i z wozka znow na lozko. Jak stoje to mam mrowki w stopach i lekko kreci sie w glowie.

• eforts Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze młody jak juz się urodzi (oczywiście w odpowiednim terminie) to będzie mamusi wynagradzał :)

Bo tak pomyślałam czy lekarze nie pozwoliliby Ci na takim wózku pojechać pod prysznic i na jakimś krzeselku w pozycji siedzącej go wziąć? Teraz takie proste rzeczy mogły by Ci sprawić trochę radości i pozwoliłyby na chwilę relaksu.

kaarolaa lubi tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie o to pytalam i uslyszalam wykluczone, a wozek widze jak mnie wioza na usg tylko. Tez byloby mi lepiej w taki sposob ale z lekarzami sie nie dyskutuje.

• Ita Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zokeia w jakim mieście takie luksusy w tesco?!
    W wawie dostawa kosztuje min. 8zl! Jak uruchamiali tę usługę 2lata temu to max. było 5zł i wtedy w tygodniu w pracy robiłam zakupy a wieczorem odbieralam... teraz to wolę męża wysłać bo lidl blisko.

Odkąd tesco podniosło ceny za dostawę obrazilam sie na nich.

atdck6nlmznf5qze.png
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z rana :-)
    u nas tez cieplutko wlasnie zaraz jedziemy do szpitala do siostry!
    A popoludniu wracamy do Krakowa :(
    Miłego dnia :) odezwe sie pozniej !

Kate

np55zzc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitty to pozdrow tak siostre i malutka :-)

• eforts Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola szkoda, może jak przewiozą Cię do ol to z czasem na jakieś rarytaski Ci pozwolą :)

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eforts slyszalam, ze tam podobno pozwalaja na spacery do toalety. Mam nadzieje, ze mi tez pozwola chociaz na ta grubsza sprawe... :-) reszte to jakos wytrzymam.

eforts lubi tę wiadomość

• zokeia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa, moja Mama leżała ze mną 4 miesiące (co brzmiało w opowieściach dość abstrakcyjnie) i teraz jak czytam Twoje zmagania z codziennymi czynnościami to mam ochotę wyściskać mamę za wszystko co dla mnie zrobiła :)

kaarolaa, eforts, Lola83 lubią tę wiadomość

tb73epoky7bge1zc.png
    atdc4z173dng7siu.png
    43kt3e5e37vlpped.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzmi to dosc nierealnie ale taka jest prawda...trzeba tyle przetrwac dla swojego kochanego skarbka, kazda matka musi to wytrzymac.

• Milcia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dzisiaj na posiewie. Zobaczymy, co pokaże wynik

Jak tylko wyszłam dzisiaj z gabinetu, tak brzuch zaczął mnie boleć. Wzięłam no spe i przeszło. Teraz znowu boli. Nie wiem, czy mogę wziąć kolejną tabletkę.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzy na dobe spokojnie mozna brac. Mnie tak codziennie w szpitalu faszeruja. Aha i kciuki zeby w posiewie nic nie uroslo.

• eforts Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zokeia moja mama też od drugiego do siódmego miesiąca leżała ze mną w szpitalu (przez przodujące łożysko). Urodziłam się w siódmym msc a w inkubatorze byłam tylko 3 dni :) niecierpliwość to moja główna cecha :)

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja szykuje malego na jutro na rozpoczecie do pierwszej klasy :)
    A mnie boli dzis pepek ehhh

eforts lubi tę wiadomość

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Doris-83 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello! Kochane! Melduję się:-) wizyta kuzynki zakończona i wracam do codziennego rytmu :-)

Mały dzisiaj rusza się jak szalony. Na spacerze z mężem i Panem Psem usiałam na ławce odpoczywać i ledwo doczłapałam się do domu bo tak mi kopytkami rozpychał. W okolicach jajnika mnie bolało. Poleżałam i przeszło.

Dzisiaj rano musiałam majtki zmienić bo miałam dużo lekko kremowego śluzu...czyżby to była infekcja? Teraz w majtkach już normalnie. Wizytę mam dopiero 08.09 i nie wiem co mam zrobić.

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
  • julianna Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wg mnie kremowy jest ok, ja mam taki i bardzo wodnisty z rana, normalnie cieknie przez chwile ze mnie

f2w3tqywlcgkfgv6.png
‹‹ 875 876 877 878 879 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: