Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O 8-10 zaczelo sie rozpoczecie. A ja post na dzien dobry wyslalam jak wyjechalam. Zapomnialam wczesniej wcisnac wyslij
maly dosc zadowolony. Z grupy starej w sumie piatka. Nikogo z mojej wsi. Jutro na 10-a maja poswiecenie tornistrow. W tygodniu jedna godz zajec komp i dwie ang. Jeszcze polskiego dobrze nie znaja a juz angielski. Bezsensu ehhh
-
nick nieaktualny
-
julianna mnie też często boli ale to typowo kręgosłup, jak mnie złapie ból to nie mogę się przekręcić z boku na bok swobodnie wstać czy usiąść.. Do tego jeszcze spojenie łonowe i jest super:)
Bogusia też mi się wydaje, że im wcześniej zacznie się synek uczyć jakiegoś języka tym lepiej a później utrwalać, przyda mu się
karola u mnie kolacja szpitalna była o 17, ale oczywiście na tym się nie kończyły moje posiłki i zawsze ok 20 jadłam bułeczkę od mamusi:)
Ita przyzwyczaiłaś się już do leniuchowania w domku?
Byłam dzisiaj u lekarza - znowu - ale najwazniejsze, że pessar sobie siedzi tam gdzie ma siedzieć a serduszko mojego Skarba bije równiutkoOczywiście spoczynkowy tryb życia nadal obowiązuje a następna wizyta za tydzień więc mam nadzieje, że dokładniej sobie obejrze malutkiego bo ostatnie wizyty skupiały się na szyjce.. I jutro glukoza, bleeee
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, ja dzisiaj byłam w pracy zawieźć zwolnienie potem u koleżanki na ploteczkach i się zeszło
Kate bardzo dobrze ze kupiłaś większy na ten mały szkoda kasy wg mnie.
Mi ostatnio trochę kręgosłup odpuścił ale szczerze pomogło mi nie spanie z rogalem, tzn teraz układam ja wzdłuż pleców i jak już to wkładam między nogi (chyba nie mogę pod głowę jej podkładać). Natomiast ból spojenia bije na głowę pozostałe dolegliwości. Jak rozchodzę to jakoś idzie ale jak odpoczywam czy w nocy to wstanie albo zmiana pozycji jest okropniaście bolące!!!!
z rozrywek od kilku dni co dziennie rano wymioty, tęskniłam
Karola skompletujesz sobie wyprawkę przez neta i tez będziesz miała radośća pozwem masz jeszcze ok 13 tygodni ciąży więc wszystko może się jeszcze wydarzyć
Nie wiem jaki chcesz proszek ale lovela jest w biedronce w promocji.
Milcia mam nadzieję że już Ci lepiej. Mi generalnie leżenie pomaga, także póki co tylko magnez.
jutro szkoła rodzenia, ciesze się
A co do wyprawki to tez koniec września odziedziczymy ciuszki, może w tym tygodniu pójdziemy zamówić wózek j po ok 3 tyg przy odbiorze dokupimy w hurtowni wszystko co będzie brakowało. Apteczne produkty juz wszystkie mamkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEforts no wlasnie o ten proszek mi chodzi bo siostra go uzywala i wiem, ze jest dobry. A wyprawke powolutku skompletuje, chyba maly nie wybiera sie jeszcze na ten swiat i posiedzi w srodku chociaz do 30 tygodnia.
Jutro usg i moze w koncu powiedza kiedy przywitam olsztyn. Przez to.troszke sie denerwuje, ach ale napewno bedzie dobrzeeforts lubi tę wiadomość
-
niespodzianek ja w czwartek idę na glukozę, już sobie kupiłam dodatkowo cytrynę
a ja sobie jeszcze poduszki nie kupilam, ale jutro jadę do miasta a w lidlu sa jakieś walki do spania na boku i chyba sobie taki kupie,
ja spinać się zacznę z zakupami w pażdzierniku i listopadzie, już tak na tip top, żeby juz cały grudzień był na luzie,
polecacie lovelle, a plyn do prania jest potrzebny, jak to wygląda trzeba ciuszki wyprać i wypłukać w specjalnym płynie, a potem wyprasową, czy jeszcze jakieś inne zabiegi są potrzebne,
a co sądzicie o płatkach mydlanych gdzieś mi sie obiło, że sa mega naturalne i w razie alergii dziecka nic nie powodują?
-
eforts wrote:Cześć dziewczyny, ja dzisiaj byłam w pracy zawieźć zwolnienie potem u koleżanki na ploteczkach i się zeszło
Kate bardzo dobrze ze kupiłaś większy na ten mały szkoda kasy wg mnie.
Karola skompletujesz sobie wyprawkę przez neta i tez będziesz miała radośća pozwem masz jeszcze ok 13 tygodni ciąży więc wszystko może się jeszcze wydarzyć
Nie wiem jaki chcesz proszek ale lovela jest w biedronce w promocji.
A co do wyprawki to tez koniec września odziedziczymy ciuszki, może w tym tygodniu pójdziemy zamówić wózek j po ok 3 tyg przy odbiorze dokupimy w hurtowni wszystko co będzie brakowało. Apteczne produkty juz wszystkie mam
Dziewczyny właśnie byłam w biedronie i faktycznie jest proszek lovela w promocji !! 14,99 za 1,8 kg kupilam do bialych i do kolorow !
co do wyprawki wlasnie przywiozlam 2 siaty ubranek dla mojej Małej:D od znajomych + te od mojej siostry wiec ciuszkow juz nie kupuje na razie
Wozek bedzie za jakis miesiac, produkty apteczne mi zostaly, do pielegnacji, generalnie do listopada powinnam miec wszystko
mozna zalegac na kanapie jak bedzie zimno
-
Julianna z założenia dla najmłodszych dzieci nie powinno się używać płynu do płukania. Im mniej chemii tym lepiej. Ja na początek będę prała w plynie loveli a później przerzucę się na proszek z czasem wprowadzę płyn do płukania. Narazie kupiłam te płyny i jedno opakowanie tych płatków zobaczę jak one piorą bo niby naturalne i do tego bardzo tanie.
-
sporo dziewczyn korzystsa chyba tylko z drugiego forum, to pewnie dlatego tu nie piszą,
a ja dziś zrobiłam inwentaryzacje ciuszków, które do tej pory kupiłamskromnie, na pocieszenie dla dziewczyn, które też niewiele mają
sliniaki- 5, body krótkie - 56-7, 62-5, body długie 56-3, 62-3, pajacyki 62-3, spodenki 62-2, dresik 62-1,
także tyci tyci, ale jest jeszcze tyle czasu
-
Myszka-Minnie wrote:KityKate lub Aga.Just mogly byscie wrzucic jakas fotke jak wyglada ten kombinezon z H&M. Bo sama tez poszukuje kombinezonu na zime dla niemowlaka.
prosze, masz zdjątko
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a09389b4cfc6.jpg
właśnie tez mnie czeka ta glukoza wzbraniam sie przed nia ale sie chyba nie wybronie! w tym tygodniu zrobie i raczej tez z cytrynamam po godzinie i po dwoch...
tu masz zdjecieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 17:31