Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola trzymam kciuki i jestem z Wami....myślę, że przynajmniej połowa tego portalu trzyma kciuki więc nie może być inaczej jak tylko dobrze!!!
kaarolaa lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
karola bardzo się cieszę, że możesz zostać
Dobrze, że powiedzieli Ci wprost na czym stoisz:)
Kity pokoik śliczny, mam nadzieje, że współlokatorzy się dogadają:p
Doris ważne, że z Kondziem wszystko ok. A u Ciebie to chyba bardziej chodziło własnie o to stawianie się brzuszka bo może ono doprowadzic do skracania szyjki. Ale jak na razie 5 cm to bardzo ładnie więc grzecznie odpoczywaj coby się nic nie zadziało:)kittykate, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Lithe, wygląda fajnie. Tyle, że w elastyku za długo się nie ponosi, bo przy cięższym dziecku zacznie się rozciągać. Choć podobno łatwiej wiązać niż tkaną.
Ja zdecydowałam się na tkane, bo to jednak inwestycja sporej kasy i chcę żeby dłużej posłużyły maluchowi. -
Dziewczyny poczytałam wczoraj trochę o chustach i te na ramię polecane są dla najmniejszych dzieci albo na krótkie wyjścia ze względu na obciążenie tylko jednego ramienia. Ja jednak chciałabym typową na dwa ramiona i tak jak Ita mówisz tkaną bo o elastycznej czytałam ze przy cięższym dziecku zaczyna sprężynować. Chociaż podobno jak się w to wejdzie to na jednej chuście się nie kończy.
Karola bardzo dobre wieści, nie ma co na wyrost się martwić. Wpadnę do Ciebie któregoś dnia, teraz nie bardzo mam jak bo teść przyjeżdża i chyba pojedziemy do mojej mamusiale jak coś to będę się odzywać
kaarolaa, Ita lubią tę wiadomość
-
lithe123 wrote:Kittykate, pokoik śliczny
chyba zainwestuje w tusz HR bo akurat tusze lubię te z najwyższej polki. Chociaż ten essence za dyszke, moze warto wypróbować
ja sie w ogóle mało maluje, nawet do pracy czy na wyjście tylko krem tonujacy, błyszczyki i tusz do rzęs. Na duże wyjście jeszcze puder mineralny i jakiś rozświetlający cień. I wsio, nie lubię wiecej :)Kate ale te rzęsy to masz zabójcze!!!
Lithe dziekuje bardzoco do tuszu to bardzo Ci polecam bo przede wszystkim dlugo sie trzyma W OPAKOWANIU!!! nie wysycha tak szybko i naprawde jesli umiejetnie pomalujesz rzesy to troche tak jakbys miala doczepiane !!!!
ja zrobilam swoje rzesy bo chodze co 4 tyg na uzupelnianie tylko i juz mialam dluga przerwe a poza tym do porodu beda jak znalazl ;d co by nie wygladac jak zmora
zokeia to nosidelko/chusta super tez musze o tym pomyslec ! bo wlasnie jak pomysle sobie ze do marca bedzie zima u nas i trzeba bedzie mala ubrac w te ciuchy zimowe zawiazac chuste sama siebie ubrac to mi troche slabo
a to moze byc fajne rozwiazanie !
kaarola widzisz jak wszystko sie fajnie zlozylo!!!! te nasze modlitwy, Wasza wiara wszystkie sily z calej PL dzialaja !!! i beda dzialac !!! i juz prosze sie nie zamartwiac ! wszystko bedzie dobrze !!!
dziewczyny ale mi sie spalo dzis dobrzewstalam chyba 9;30
kaarolaa, zokeia lubią tę wiadomość
-
dziewczyny mam dylemat, mierzyłam wczoraj takie botki !
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/196502a45007.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4544dd8cea98.jpg
sa boskie, sa mega wygodne stabilne po prostu cudowne!! bo maja koturne schowana i ten obcas jest szeroki
mam buty plaskie jakby co a te mnie po prostu rozwalily i mam dylemat czy je kupic ...?
zakochalam sie i mysle o nich od wczoraj... -
Milcia miałam Ci napisać jaki lek teraz biorę - to jest macmiror.
Kity butki śliczne, nawet jeśli teraz ich nie założysz to posłużą Ci na przyszły sezeon więc kupuj:) Ja o obcasach w ciąży mogę niestety zapomnieć bo nie jestem w stanie chodzić w takich butach:(kittykate lubi tę wiadomość
-
kittykate wrote:PS. za 2 dni bedzie 100 dni do porodu !!!!! AAAAAAAA !!!!!! czas sie kurczy !
Ty nic mi nie mów! Niedawno czekałam na studnióweczkę a dziś z paniką odkryłam, że juz tylko 89 dni zostało!
a ja jeszcze w proszku... chyba mocniej przysiądę nad kwestią łóżeczka. I może zakupy apteczne bym powoli zaczęła ogarniać żeby mieć co do torby szpitalnej wpakować.
Na razie dostałam tylko w spadku po koleżankach wkładki laktacyjne i wielgaaachne podpaskikaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny i normalnie dzisiaj pierwszy poranek bez łzy...az jestem z siebie dumna
dziekuje Wam i wszystkim ktorzy tak mocno nam kibicuja, podpowiadaja, modla sie, wspieraja, daja sile do walki i wiele wiele innychjutro juz moj Okruszek skonczy tydzien...a pozniej to juz powinno jakos minac...
HANA, Marimiko, Bogusiar80, eforts, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Ja zakupilam nosidelko maxicosi easia
Ma wklad niemowleci i raz dwa jest zalozone
Ja chora jestem na te buty http://wrzucaj.net/images/2014/09/09/5104301040111.jpg
ale w ciazy maz nie da sie namowic na ich kupnoBogusiar80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Furia wrote:Ja zakupilam nosidelko maxicosi easia
Ma wklad niemowleci i raz dwa jest zalozone
Ja chora jestem na te buty http://wrzucaj.net/images/2014/09/09/5104301040111.jpg
ale w ciazy maz nie da sie namowic na ich kupno
Kurde ale wysokasne !!!!!! ale super
no to moje znacznie nizsze wiec chyba sie skusze! jestem zdania ze w ciazy mozna wygladac pieknie ! i nawet trzeba!!!
stay fit be cool mamitas !!! je
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
No Karola jak miło słyszec że bez łez się budzisz
pisałam do tej koleżanki z Olsztyna czy mogłaby popytac wśród znajomych czy ktoś coś o jakims pokoju słyszał i powiedziała że się rozezna. W razie gdybys musiała jednak "oddac" łżko szpitalne to będziemy zorientowane, chociaz ta moja aktoreczka zakręcona jest to pewnie jeszcze z 10 razy jej się przypomne
A Marceli taaaki duży się wydaje na zdjęciu:) wszystkie dzieci są kochane, ale On to będzie mój ulubienieckaarolaa lubi tę wiadomość
-
Dokładnie karola bedzie juz tylko lepiej!! MArcelek jest dzielny zobaczysz jak szybko nabierze tluszczyku i bedziesz mogla go przytulac - to bedzie najcudowniejsza chwila!!!
jade dzis na 16 do szpitala na "pogaduchy do brzucha"z polozna nt Laktacji - fizjologia karmienia piersia, lubie te spotkania
a potem do mojej gin po recepte na antybiotyk - bedziemy walczyc z tym powiekszajacym sie gruczolem ;/
ale mam sie na razie nie martwic, czyscic mi tego nie bedzie bo to ostatecznosc w ciazy, zabieg jest pod calkowita narkoza ...kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niespodzianek a na co bierzesz ten macmiror? ja go dostałam ostatnio na infekcję i czekam na posiew. Tylko ja już go wczoraj odstawiłam bo dzisiaj robiłam badanie moczu a jutro mam wizytę i tak sobie pomyślałam, że odstawię je na chwilę, żeby pani doktor mogła obejrzeć pochwę i szyjkę na "czysto" bo po tym leku strasznie żółta wydzielina wypływa. Brałam go póki co tylko 6 dni i nie wiem czy nie za krótko... Lek dostałam na IP także nic mi nie powiedzieli więcej, kazali za tydzień zgłosić się do swojego lekarza i tyle...
-
Asia ja w ulotce czytałam, że kuracja ma trwać minimum 7 dni. A ja biorę go na infekcję pochwy bo od tych wszyskich rzeczy, które się tam ładuje ( pessar i tablety ) dostałam jakiegoś grzyba
właśnie dzisiaj zaczynam go brać i mam 20 tabletek na 10 dni dwa razy po jednej.
-
eforts wrote:Dziewczyny poczytałam wczoraj trochę o chustach i te na ramię polecane są dla najmniejszych dzieci albo na krótkie wyjścia ze względu na obciążenie tylko jednego ramienia. Ja jednak chciałabym typową na dwa ramiona i tak jak Ita mówisz tkaną bo o elastycznej czytałam ze przy cięższym dziecku zaczyna sprężynować. Chociaż podobno jak się w to wejdzie to na jednej chuście się nie kończy.
Eforts, też tak mi się wydaje, że chusta przenosi ciężar na kręgosłup mamy (co jest łątwiejsze do udźwignięcia), a moje nosidło na ramię. Dlatego trzeba zmieniać ramię co jakiś czas (chyba 40 minut?) Także rozumiem 'chustowyznawczynie' i nie przekonuję na siłę. Ja pozostanę z wielu powodów babyslingwyznawczynią (?) ;P
Ita, eforts lubią tę wiadomość
-
zokeia piękne słowotwórstwo
A tu dowód a to, że chusty uzależniają:
Patrzę i patrzę na te zdjęcia i dochodzę do wniosku, że nie oddają wcale a wcale urody tych chust i ich mięciuśności. Jak już pierwsza wpadła w moje ręce to przepadłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 13:02
kittykate, eforts, kaarolaa lubią tę wiadomość