Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelinka_shn - czy jak byłaś u tego Gin na Kowalskiej to dał Ci zaświadczenie do pracy? albo pytał się czy chcesz? (nie mówię o L4 tylko o samym zaświadczeniu). Nie wiem kiedy lekarz może je wydać.
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualny
-
moja pierwsza córcia co widać na suwaczku ma 2latka no i prawie 2 miesiące.. i powiem Ci że żałuje że wcześniej się nie postaraliśmy, dziecko koło 2 roku życia jest już mega fajne także spokojnie nie stresuj się
-
my zakazu nie mamy bo nie pytałam ale sama się wstrzymuję bo się boję może po skończonym 13tyg się odważymy
-
a my wywrócimy z mega długiego spacerku Milcia wyspana a ja wypompowana -
Pismak wrote:Dziękuję Wam
Byłam przed Świętami u gina prywatnie, a wczoraj u ginki na nfz także skoro ta dwójka nic nie widziała to chyba oko trzeciego też nic nie zobaczy
Każdej z Was mocno kibicuję i trzymam kciuki za Was i Wasze Fasolki niech zdrowo się rozwijają
-
nick nieaktualny
-
Ja byłam w 5t4d i był widoczny tylko pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym i jakieś pasmo komórek, z którego pewnie rozwija się fasolka. Pani doktor kazała się nie stresować i przyjść za 2 tygodnie, wtedy też będzie wynik cytologi. Teraz odliczam dni do wtorku
-
aga.just wrote:u mnie w równo 6 tyg było już słychać serducho
A "kropka" miała 4,5 mm
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:sam pecherzyk, w srodku jeszcze nic nie było widac...
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja tez mam zakaz serduszkowania, ale jak długo to jeszcze nie wiem...owiem sie tego na wizycie...dzisiaj miałam erotyczny sen i tak mi sie zachciało...kurcze a tu klops...nie mozna....
Ja ostatnio też miałam i wstyd się przyznać, ale miałam orgazm przez sen i straszny ból podbrzusza mnie obudził. Był tak przeszywający, że już myślałam, że coś sie stało. -
Żebyście się tak nie stresowały, to dla porównania wklejam swoje usg. Pierwsze w 6+2, a drugie w 7+1
http://wrzucaj.net/images/2014/04/25/201404251334141dRc7.jpgKor_a, kaarolaa, Qrczak, Doris-83, Marimiko, saprist88, Magdalenna lubią tę wiadomość
-
http://wrzucaj.net/images/2014/04/25/19221897137817453309265761837046252391495n.jpg
jest serduszko
prosze o dopisanie do listytermin na 6.12
Aaaaale sie ciesze
Wizyty bede miala teraz co tydzien.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 13:51
williams1, lolaliciouse, kaarolaa, Marimiko lubią tę wiadomość