Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pismak bardzo mi przykro..... Trzymam kciuki
Co do witamin, brałam tylko folik, ale dostałam prenatal classic i zaczęłam brać. Mój gin poleca pregna + bo mówi że są to najmniejsze tabletki na rynku i wygodnie się je połyka
Furia daj znać po wizycie co nowego, trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 08:41
Furia lubi tę wiadomość
-
Od samej luteiny pod językiem można dostać mdłości - wg mnie jest obrzydliwa! U mnie mdłości są jak fala - raz się zbliża raz oddala. Wczoraj np. było super, a przedwczoraj myślałam, że pierwszy raz puszczę pawia. Zobaczymy jak będzie dzisiaj.
-
kasiakuzniki wrote:-
ja myślałam że przy drugiej ciąży będę spokojniejsza a tu klops... tzn nie rozczulam się nad sobą jak w pierwszej bo nie mam czasu:D nie doszukuję się objawów ale niepokój o groszka jest taki sam
Myślałam dokładnie tak samo,a czuję się niespokojna..
wiecie, że ja ciągle chudnę?! Jem w miare normalnie, nie wymiotuję, mam tylko mdłości a waga leciii ?? -
nick nieaktualnydzien dobry ale duzo piszecie, własnie Was nadrobiłam...
ja np bole miałam własnie na samym poczatku, ale takie dosc silne, az mi sie ciepło robiło, trwały moze z 10 swkund i mijały, a teraz jest ok, nic mnie nie boli procz delikatnie piersi.... -
lolaliciouse wrote:tak sobie to tłumaczę:)nie narzekam, mam parę kg nadwagi to wolniejszy przyrost "masy" jest wskazany:)
ja mam nadwagę i powinnam się pilnować ale mi ciężko... powinnam iść do dietetyka dla ciężarnych żeby ustalił mi jadłospis... choć nie wiem czy bym się go trzymała mieszkam pod Wrocławiem i daleko do sklepów po rzeczy które są odpowiednie na dietę a przy małej ma czas bardzo skrócony! ogólnie odkąd wiem że jest groszek to schudłam 1kg ale to kropla w morzu! chciała bym przytyć jak najmniej tak do 5 kg ale czy to realne czas pokaże -
kasiakuzniki wrote:no ja zazdroszczę
ja mam nadwagę i powinnam się pilnować ale mi ciężko... powinnam iść do dietetyka dla ciężarnych żeby ustalił mi jadłospis... choć nie wiem czy bym się go trzymała mieszkam pod Wrocławiem i daleko do sklepów po rzeczy które są odpowiednie na dietę a przy małej ma czas bardzo skrócony! ogólnie odkąd wiem że jest groszek to schudłam 1kg ale to kropla w morzu! chciała bym przytyć jak najmniej tak do 5 kg ale czy to realne czas pokaże
teraz waga pokazuje 72/71 z hakiem(zalenie od dnia).Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 09:22
-
kasiakuzniki - ja polecam Ci książkę "Jedz pysznie i zdrowo w ciąży" - rozwieje wiele wątpliwości i pomoże przeanalizować dietę. Kupiłam ją na Allegro i przeczytałam właściwie w jedno popołudnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 09:22