Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
wiliams daj znac szybciutko jak na wizycie. jestem bardzo ciekawa jak to u ciebie bedzie.
kochane ja nikogo nie chce urazic ani nikomu przykrosci nie robic. natomiast 4 tygodniiwy plod to jest nie wykrywalne dla aparatu usg. to moze byc pecherzyk z ciazowy z cialkiem zoltym. natomiast na zarodek to za wczesnieMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
no to z tym sie zgodze ze to 6 yc i tak sie powinno pisac. bo inaczej mozna sie pomylic.
chociaz ja mam plod 5 tygodniowy i nic nie bylo, czym sie bardzo martwie. sen dzis tez okropny mialam
ja mam coreczke 4 letniaMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualnyjesli chodzi o moj wpis o tym pecherzyku to na pierwszym usg byłam w 35 dc, wiec mozecie sobie policzyc, ktory to tydzien ciazy, aha pecherzyk miał 19 dni...dokładnie wiem ile bo jestem po transferze....i ja wiem, ze to jest tylko pecherzyk, nic jeszcze nie było tam widac. wiem ze na zarodek za szybko...zeby zobaczyc zarodek wizyte mam za 2 tyg...
-
Ale wy dziewczyny piszecie ledwo co daje rade nadrobić
Dziś powtórzyłam betę i jest 4028, także bardzo ładnie przyrosła, zrobiłam też toxo igM i cmv igM i oba ujemne
Co jakiś czas bolą mnie jajniki jak na @ ale to chyba normalne? No i rano miałam leciutkie mdłości które przeszły po śniadaniu.
Wizyta (mam nadzieje serduszkowa) 7 maja -
Uf nadrobiłam Was Tyle się rozpisałyście, że czytałam i czytałam i końca nie było
Z tego wszystkiego zapomniałam, co miałam komu napisać
Widzę że sporo nas miało podobnie, że brzuch bardziej bolał na początku, tak koło 4-5 tygodnia, a potem już dużo mniej. U mnie też bóle osłabły, co mnie cieszy, bo wcześniej miałam obawy, że coś się złego dzieje. Teraz tylko ból piersi mi dokucza i zaczyna się pojawiać lekkie zmęczenie.
Pierwszą wizytę mam w poniedziałek i mam nadzieję coś już zobaczyć -
Hej, ja po wizycie:) Dzidzia ma 0,69cm i bijące serduszko:) Termin mam na 15 grudnia, wyszło że 6t4d
O rany, szczęście! I mogę normalnie ćwiczyć, seksić się, wszystko co chcę
Furia, karolaa, karola88 dzięki za pamięć
lola faktycznie dzieci mamy starsze w tym samym wieku:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 17:02
Marimiko, Kiara, Qrczak, Magdalenna lubią tę wiadomość
-
williams1 wrote:Hej, ja po wizycie:) Dzidzia ma 0,69cm i bijące serduszko:) Termin mam na 15 grudnia, wyszło że 6t4d
O rany, szczęście! I mogę normalnie ćwiczyć, seksić się, wszystko co chcę
Furia, karolaa, karola88 dzięki za pamięć
lola faktycznie dzieci mamy starsze w tym samym wieku:)
Ja idę z wynikami we wtorek i pewnie usg zrobimy- już nie mogę się doczekać
(i oczywiście standardowo już mam cykora) -
Ale piękne zdjęcia i jakie piękne wieści od was:)
Też mam wizytę w poniedziałek - mam nadzieję zobaczyć malucha i serduszkoDoris-83 lubi tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci