Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi od paru dni najlepiej wchodzą domowe zapiekanki, grzanki,hot dogi, najlepiej z ogórkiem kiszonym i keczupem
I zero chęci na słodycze. Dzisiaj mieliśmy drugie urodzinki syna, więc zjadłam kawałek tortu, ale bez apetytu.
Może w tej ciąży trochę mniej kilogramów przybędzie..
-
Dziewczyny ja tez wcale nie mam ochoty na jedzenie, zjem trochę i więcej nie mogę ale mdłości nie mam póki co.
Kornelia ja tez w takiej dawce przyjmuje duphaston, brałam wcześniej i gin powiedziała żebym nie przerywała. I na początku mam braćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2019, 22:02
-
Wpisuję się do klubu odrzucających słodycze. Generalnie to do południa nie jestem w stanie nic jeść, popołudniu się powoli aktywuję. Moim przyjacielem stało się kwaśne mleko! I suche ziemniaki z piekarnika. Wymagania mam minimalne. Ryby uwielbiałam a teraz patrzeć na nie nie mogę...
-
Dziewczyny mam pytanie na wkladce miałam ślady śluzu ale takiego hmmm bardzo żółtego a przy podtarciu w sluzie nitke brązowa. I w sumie tyle. Od czego tak?02.2019- laparoskopia z elektrokauteryzacją
03.2019- szczęśliwy cykl ❤
05.2019- Aniołek [*]👼
11.07.2019 powrót do walki ✊ -
Kornelia88 mi rowniez ustapily objawy. Tak mnie to zmartwilo ze po 3dniach bez objawow poszlam do lekarza. Dzidzia ma sie swietnie, rosnie i ma juz 2,3 cm. Nie martw sie, nasze organizmy przyzwyczajaja sie do nowego stanu.
Jesli moze cie to uspokoic to rowniez idz do lekarza.
-
Kornelia88 wrote:kurde pisałam post i cos sie nie dodał. Dziewczyny jestem załamana objawy mi zupełnie ustąpiły, nawet ból piersi. na forach czytam zę to bardzo zły znak, większość przypadków kończy się obumarciem ciąży. jestem załamana
A wez nie czytaj głupot. Mi też objawy ustają piersi nie bolą tylko bardzo delikatnie. Brzuch też nie boli a wczoraj jak mnie zemdlilo na wieczór to prawie do łazienki nie dobiegłam i dopoki nie zasnęłam to dalej mnie mdlilo. Może nie musza piersi ciągle boleć 🤷♀️👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
dziekuje dziewczyny ale nie chce mi sie wierzyc ze az tak z dnia na dzien mogly ustac objawy. Dwa dni temu biegalam do lazienki co chwile i nie moglam patrzeć na jedzenie, a każdy spacer kończył się mdłościami. Wcozraj i dzisiaj kompletnie nic, do tego brak bólu piersi który utrzymywał się od samego początku.Ściskam je cągle z nadziejąże coś zaboli, ale absolutnie nic nie czuć. Żaden lekarz mnie dzisiaj nie przyjmie, jestem załamana.
-
Ja teraz też miałam dwa dni bez objawów z bardzo dobrym samopoczuciem. Wczoraj rano zaczęłam się też już poważnie martwić, ale wieczorem wszystko wróciło.
Kornelia, spokojnie - mogą wrócić albo ten etap masz już po prostu za sobą. To nie musi oznaczać nic złego
2015 Aniołek
2017 Synuś -
Kornelka, ja bym się w ogóle tym nie sugerowała! Ja tez się już zdecydowanie lepiej czuje wg mnie jeśli nie ma krwawienia to nie ma co panikować
-
Kornelia im później tym objawy mniejsze.
Ból brzucha i plamienie to można się martwić.objawy jeszcze wrócą
Karmelova u mnie to samo od środka nocy, jednocześnie chciało mi się wymiotować, jeść i srać...ból głowy taki że wszystko podchodzi mi do gardła. Chyba wezmę paracetamol.
Co do słodyczy to mnie naszlo na ciastka ale po kawałku odrzuciło, ale mam fazę na tubki mleka skondensowanego- te fioletowe kakaowe
-
Cześć dziewczyny, u mnie nie wesoło. Jestem w szpitalu. Dziś rano jak wstalam to miałam bardzo mocne krwawienie jak miesiączka. Pojechałam z mężem na IP. Groszek żyje, ma prawie 2 cm ale jest bardzo mocne krwawienie. Zostałam na oddziale. Trzymajcie za nas kciuki.29.11.3019 Hania ♥️♥️♥️
17.04.2019 6t5d ♥️-->l130/min
30.07.2019 połówkowe 451 gram dziewczynki 😍
I ciąża-puste jajo płodowe 8tc 31.05.2017
II ciąża-puste jajo płodowe 10tc 12.04.2018 -
martaszymi wrote:Cześć dziewczyny, u mnie nie wesoło. Jestem w szpitalu. Dziś rano jak wstalam to miałam bardzo mocne krwawienie jak miesiączka. Pojechałam z mężem na IP. Groszek żyje, ma prawie 2 cm ale jest bardzo mocne krwawienie. Zostałam na oddziale. Trzymajcie za nas kciuki.
martaszymi lubi tę wiadomość
2015 Aniołek
2017 Synuś -
Martaszymi! Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok! Informuj w granicach możliwości co i jak
martaszymi lubi tę wiadomość