Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny;) chętnie do Was dołączę na te wspólne 9 miesiecy;) mam nadzieję bo dwa testy pozytywne ale jutro idę na betę więc potwierdzi albo i nie. Dopiwro 4 tydzien;) 7 cs okazal sie szczesliwy. samiusienki początek. Co do niedoczynności i hashimoto nabawilan się ich po mojej 1szej ciazy i właśnie myślę czy ta ciąża przez to będzie inna...
Kindziukowa, Meggi89, aneta.be lubią tę wiadomość
Haschimoto.niedoczynność tarczycy
7cs szczesliwy
❤Hania 🧡 Franek
-
Nami wrote:Hej dziewczyny;) chętnie do Was dołączę na te wspólne 9 miesiecy;) mam nadzieję bo dwa testy pozytywne ale jutro idę na betę więc potwierdzi albo i nie. Dopiwro 4 tydzien;) 7 cs okazal sie szczesliwy. samiusienki początek. Co do niedoczynności i hashimoto nabawilan się ich po mojej 1szej ciazy i właśnie myślę czy ta ciąża przez to będzie inna...Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀 -
No to nam nadzieję że dla nas obu będzie to szczęśliwy dzien;) trochę się stresuje bo cały czas mam objawy jak na okres a w 1szej ciąży w ogóle takich nie było. Jedynie piersi. Teraz za to piersi nie bolą ale te bóle brzucha... no nic. Zobaczymy jutro;)Haschimoto.niedoczynność tarczycy
7cs szczesliwy
❤Hania 🧡 Franek
-
Nami wrote:No to nam nadzieję że dla nas obu będzie to szczęśliwy dzien;) trochę się stresuje bo cały czas mam objawy jak na okres a w 1szej ciąży w ogóle takich nie było. Jedynie piersi. Teraz za to piersi nie bolą ale te bóle brzucha... no nic. Zobaczymy jutro;)
aneta.be lubi tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀 -
nick nieaktualnyTrzymam kciuki za dzisiejsze bety!
Mamakasia i Madrea, macie trudne doświadczenia za sobą, nic zatem dziwnego, że chcecie czekać.
My chcemy iść w piątek na pierwszą wizytę już z córką, "sprawdzić czy jest dzidziuś w brzuszku", więc jeśli cos będzie nie tak, to po prostu powiemy, że nie ma. Córka 23 kwietnia 3 latka skończy.
Dzień dobry i dobrego dnia wszystkimAnitaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do objawów ja mam mdłości co jakiś czas (Ale nie wymiotuję), różne napięcia w podbrzuszu, ale też - co mnie bardzo cieszy - sny erotyczne :D:D W pierwszej ciąży miałam je dopiero chyba w 3 tyymestrze, a tutaj hormony takie łaskawe od początku
AnitaK lubi tę wiadomość
-
Z objawów, to ja już zaczęłam czuć takie napięcie w brzuchu, po prostu czuję że coś już tam jest. Tak się zastanawiam czy powiedzieć rodzinie w święta czy jeszcze poczekać do 12 tygodnia, choć myślę że ciężko będzie to ukryć, bo za każdym razem (co 2 tygodnie) kiedy tam jestem to każdy pyta czy już jestem w ciąży
-
Czesc brzuchatki! mnie dzis dopadly poranne mdlosci dosyc intensywnie, okropnosc ale troche mnie to ucieszylo bo wczesniej wgl nie czulam ze jestem w ciazy... Ostatnie tygodnie tez bylam jakos niesamowicie senna i zmeczona ale zwalalam to raczej na przesilenie wiosenne ale widac ciaza tez moze miec wplyw bo widze ze wiekszosc z Was na to narzeka... Ulzylo mi bardzo ze nie tylko ja jestem taka malo energiczna ostatnio
Juz za dwa dni wizyta! tak bardzo nie moge sie doczekac
Milego dnia! -
Ja już po;) po południu wyniki dopiero. Ja za to oprócz boli podbrzusza to totalny brak apetytu ale nie wiem czy to wynik ciąży czy jakiegoś wirusa który się do mnie przyplatal od córki i od czwartku walczę z nim i marne efekty... martwię się też o to czy nie zaszkodzi maluszkowi. Działam ile mogę i się kuruje a jak nie to zawitam u lekarza...Haschimoto.niedoczynność tarczycy
7cs szczesliwy
❤Hania 🧡 Franek
-
To dziewczyny czekamy na wyniki. Mi się wymiotować normalnie chce tetaz że stresu heh o 14 będę mieć wynik. Najdłuższe godziny w życiu muszę się czymś zająć.
AnitaK lubi tę wiadomość
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Cześć. Mam 24 lata i to moja pierwsza ciąża. Test zrobiliśmy 4.04 wieczorem i wyszła bladziutka kreseczka, powtórzyliśmy 5.04 wyszła trochę ciemniejsza. W sobotę zrobiłam bHCG i wyszło 794. Nadal nie mogę uwierzyć w to wszystko. Wychodzi mi 5 tydzień, termin z ostatniej miesiączki na 8.12
Do ginekologa idę w przyszłym tygodniu, pod koniec tygodnia powtórzę bHCGaneta.be lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:ciężarne do lab poza kolejnością w sobote juz sama korzystałamStyczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀