Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja odliczam do poniedziałku czemu dziś nie jest niedziela.
Boże nie wiecie jak mi lepiej, rwa mi chyba odpuszcza po kroplówkach, nie boli przy każdym ruchu, chodzę bardzo ostrożnie, wczoraj o 16 w ogóle nie byłam już w stanie chodzić byl taki ucisk że leciałam na kolana. Psychicznie mi przez to dużo lepiej, ostatnie dwa dni przeplakalam z bólu i perspektywy że może mi to nie przejść do porodu. Milion najgorszych myśli. Mąż wziął wolne do wtorku i ma się mną zajmować, także wegetacja -
Dzień dobry .
Ja dziś mam wizytę ( w końcu) na 11 tak że trzymajcie kciuki
Magda sz cieszę się że już lepiej oby nie wróciło już nigdyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 09:37
Malgonia, AnitaK, mmalibu, kamciaelcia, Nulka, magda sz, Nurkowanie, Mali84, Czykoty lubią tę wiadomość
-
Magda a czy takie plastry na plecy mozna stosowac w ciazy? Ja mialam korzonki raz jeden i mi to zycie uratowalo.
Wiem ze one rozgrzewaly. Nie wiem czy mialy jeszcze jakies supstancje przeciwbolowe dodatkowo. -
Jeju dziewczyny ja się dzisiaj czuje fatalnie 😩 nie mam na nic siły, jest mi słabo, a muszę jeszcze nas spakować na wyjazd iść do pracy i przetrwać ponad 400km podróży 🤦🏻♀️
Pawojoszka trzymam kciuki 😁 -
Ja weszłam dzisiaj w 11 tydzień i czuje ze mdłości mi już przemijają, mam nadzieję, ze bezpowrotnie! 😂
magda sz, Mali84, olka_sz, mmalibu, AnitaK, Madera2000, anna23 lubią tę wiadomość
-
Nulka, ja mam zawroty glowy, tez mi slabo i nie wiem jak dotrwam do powrotu Meza z pracy. Do pracy isc nie musze ale zajmuje sie synkiem i tez mam dzis pakowanie.. wyjazd co prawda 100 km ale zawsze. Wspolczuje i trzymam kciuki za Twoj dzisiejszy dzien!
-
Jeżeli chodzi Wam o plastry rozgrzewające typu olfen, pyraglina to niestety nie mogę ale mogę te tejpy, kine coś tam, mam je od wtorku przyklekone, zamówiłam kolejne, zawsze to coś... No i kompresy chlodzadze. Generalnie załatwiła mnie tak niedzielna ciepła kąpiel- głową mi Pękala i stwierdzialam że poleze sobie w wannie to mi przejdzie... Ciepło zrobiło mi tam stan zapalny, zrobił się ucisk. Nie wiem czy kiedykolwiek będe miała odwagę na kąpiel czy jacuzzi...
Pawojoszka czekam z niecierpliwością czy tam jedno czy dwa człowieczki -
Nulka wrote:Jeju dziewczyny ja się dzisiaj czuje fatalnie 😩 nie mam na nic siły, jest mi słabo, a muszę jeszcze nas spakować na wyjazd iść do pracy i przetrwać ponad 400km podróży 🤦🏻♀️
Pawojoszka trzymam kciuki 😁03.2018 (*) 8 tydzień
06.2018 usuwana częściowa przegroda macicy
-
Monnn wrote:Zapytałam, czy na późniejszym etapie ciąży ze względu ze teraz to już drugi krwiak, tez będą się tworzyć; powiedziała ze nie ma reguły....
W pierwszej ciąży tez miałam krwiaka, wtedy było bez plamien/krwawień; ciąża doniszona, córcia zdrowa.
Na prenatalnych porozmawiam z lekarzem i mam nadzieje, ze powie ze to bzdury....03.2018 (*) 8 tydzień
06.2018 usuwana częściowa przegroda macicy
-
To ja ta ciaze przechodze zupelnie inaczej niz poprzednia. Czy lepiej czy gorzej to ciezko powiedziec. Mdlosci aktualnie mam dosc intensywne, w tamtej w zasadzie mi nie towarzyszyly, za to ciagle bolal mnie brzuch. W zasadzie wstawalam ugotowac obiad i tyle.. wied doszedl bol kregoslupa.. chyba juz wole sie przytulac teraz do muszli klozetowej
-
Pawojoszka, trzymam kciuki za wizyte!
Magda_sz, super, ze jest poprawa
Kindziukowa, ponoc w drugim trymestrze wraca energia
Wizytuje tak jak Magda_sz w poniedzialek. Jestem umowiona na usg prenatalne, jednak jesli bedzie za wczesnie, to najwyzej standardowe usg (w razie czego mam umowiony pozniejszy termin na usg prenatalne)Coreczka 11.2019 -
Ale mnie naszło na jakieś ciastko z kremem, chociażby tort...taki tort Czarny Las.. biedny będzie ten mój mąż przez te kilka dni. Arbuza też bym zjadła i truskawki...mielone od teściowej też.. wszystko bym zjadła
Mali84, Czykoty, Meggi89 lubią tę wiadomość
-
U mnie niestety też krwiak jest dosyć duży, mam leżeć plackiem i wstawać tylko do ubikacji. Przynajmniej krwawienie ustało, dobrze wiedzieć że nie tylko mnie się to przydarzyło... Jak one będą się tak tworzyć, jak wspomniałyście, to chyba jeszcze sobie w tej ciąży poleżę