Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Super, fajne jest to uczucie tuz po wizycie jak wszystko jest ok a dal dodatkowe leki?
MamJuzSyna wrote:U nas tez dobre wiesci serducho wali jak dzwon wizyta kolejna 13.06 przed musimy isc na prenatalne i zrobic wszystkie badania terminy mam dwa jeden na 30.12 z miesiaczki a z usg 21.12 -
MamJuzSyna wrote:U nas tez dobre wiesci serducho wali jak dzwon wizyta kolejna 13.06 przed musimy isc na prenatalne i zrobic wszystkie badania terminy mam dwa jeden na 30.12 z miesiaczki a z usg 21.12
No to gratuluję. Widzę też, że będziemy wizytować w te same dni
2015 Aniołek
2017 Synuś -
Dalej biore dupka i sie oszczedzam.
hamadriada bede miec wsparcie bo przed kazda wizyta bede miala stresa jak nie wiem przed czym , a zawsze mam tak ze jak sie szkuje duze wydarzenia to jak daleko to sie boje a blisko to nie moge sie doczekac nawet na slubie ksiadz sie smial ze sie formulek na pamiec wyuczylam, a gin dzisiaj ze jestem szybsza od wiatru
Na prenatalne chce sie umowic kolo 10.06 zeby isc do gina juz z opisem badania chyba ze bede niespokojna to pojde wczesniej10.07.2016 3500 gr 54 cm Wojtuś
12.02.2019 (*) aniołek 7t -
I ja tez dziś miałam wizytę. Krwiak zmniejszył się o 1cm, bobo machało rączkami
Tyle ze nie wiem czy gin chciała mnie nastraszyć żebym zwolniła czy coś kest na rzeczy.... Powiedziała, ze bardzo rzadko ale w przypadku krwiaków i krwawień z nimi związanych dziecko może urodzić się z noedotlenieniem...... Czy któraś coś słyszała w tym temacie? internety noc takiego nie pisza i mam nadzieje ze to bzdura!
W środę mam prenatalne, to zapytam.....
Gratuluje udanych wizyt:)Muki85, Mali84 lubią tę wiadomość
-
Moja koleżanka miała dwa krwiaki od samego początku, obecnie 26 tc i lekarz nic jej takiego nie powiedział, kazał w ogóle się nimi nie przejmowaćStyczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀 -
MamJuzSyna wrote:Dalej biore dupka i sie oszczedzam.
hamadriada bede miec wsparcie bo przed kazda wizyta bede miala stresa jak nie wiem przed czym , a zawsze mam tak ze jak sie szkuje duze wydarzenia to jak daleko to sie boje a blisko to nie moge sie doczekac nawet na slubie ksiadz sie smial ze sie formulek na pamiec wyuczylam, a gin dzisiaj ze jestem szybsza od wiatru
Na prenatalne chce sie umowic kolo 10.06 zeby isc do gina juz z opisem badania chyba ze bede niespokojna to pojde wczesniej
A to ja mam na odwrót- jak termin mam odległy to się nie mogę doczekać, a tuż przed to się strasznie stresuję
Ja prenatalne na 28.05., ale bobo trochę starsze
2015 Aniołek
2017 Synuś -
To u mnie usg bedzie za tydzien u gibekolog ktora mam na pzu a za dwa u mohego prowadzacego. Pewnie prenatalbe bede chciala zrobuc jak najszybciej wiec pierwsze 12 a potem 13 tydzien. Zastanawialsm sue nad detektorem retna ale przy takiej czestotliwosci wizyt to moze mi potrzebny nie bedzie bylam przekonana po wczorajszej wizycie, ze umowimy sie dopiero za miesiac.
Ale moglabym na tego swojego misia patrzec non stop. -
Monnn koniecznie podpytaj na prenatalnych, ale wydaje mi się, że ryzyko byłoby w bardziej zaawansowanej ciąży. Poza tym krwiak Ci się wchłania, co jest super wiadomością!
MamJuzSyna tydzień wcześniej to tak na styk, mogłoby się okazać jeszcze za wcześnie.
2015 Aniołek
2017 Synuś -
Monnn wrote:I ja tez dziś miałam wizytę. Krwiak zmniejszył się o 1cm, bobo machało rączkami
Tyle ze nie wiem czy gin chciała mnie nastraszyć żebym zwolniła czy coś kest na rzeczy.... Powiedziała, ze bardzo rzadko ale w przypadku krwiaków i krwawień z nimi związanych dziecko może urodzić się z noedotlenieniem...... Czy któraś coś słyszała w tym temacie? internety noc takiego nie pisza i mam nadzieje ze to bzdura!
Gratuluje udanych wizyt:)
Trzymam kciuki
4.04 beta 1210 😀
16.12.19 Natalka ❤️👶🏻 -
Ja tez mam prenatalne 28.05 😊🍀😃
hamadriada wrote:A to ja mam na odwrót- jak termin mam odległy to się nie mogę doczekać, a tuż przed to się strasznie stresuję
Ja prenatalne na 28.05., ale bobo trochę starsze -
Monnn wrote:I ja tez dziś miałam wizytę. Krwiak zmniejszył się o 1cm, bobo machało rączkami
Gratuluje udanych wizyt:)03.2018 (*) 8 tydzień
06.2018 usuwana częściowa przegroda macicy
-
Zapytałam, czy na późniejszym etapie ciąży ze względu ze teraz to już drugi krwiak, tez będą się tworzyć; powiedziała ze nie ma reguły....
W pierwszej ciąży tez miałam krwiaka, wtedy było bez plamien/krwawień; ciąża doniszona, córcia zdrowa.
Na prenatalnych porozmawiam z lekarzem i mam nadzieje, ze powie ze to bzdury....Olza, Mali84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny