Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Łyska wrote:U mnie też tandem, jeżeli córka w ciąży się nie odstawi. A w ogole rozczulilo mnie, ze napisalam starsza coreczka... Ech, kilka dni, a jak juz sie mozg zmienia
Haha, i o ile mleka nam nie zabraknie.... Można się przed tym jakoś uchronić?
Raaaaaany. Ale mam zgagę. Taką to ostatnio na koniec ciąży miałam jak mi mdłości przeszły. A teraz na początek się rzuciło. Ale i tak lepsze to niż te mdłości jednak.pawojoszka lubi tę wiadomość
Aniołek 6/7tc 21.01.2019 [*]
[/url] -
Dziewczyny życzę samych nudnych i bezproblemowych ciąż. Święta będą dla Was piękne w tym roku ❤️ Dla mnie były piękne w 2018 bo zobaczyłam dwie kreski, a tutaj już wątek urodzeniowy grudniowy 2019
Mama wrześniowa 2019 -
nick nieaktualnyMorwa, około 20 tygonia pod wpływem hormonow mleka może być mniej i może zmienić smak - często dzieci wtedy dostawiają się same, zwłaszcza te starsze, bo im się smak nie podoba, bo się wkurzają, że jest mniej. Twoj synek jeszcze mały będzie, więc mam nadzieję, że nie będzie tak u Was
morowa lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny Jestem Agnieszka, lat 27 i szczęśliwa mama prawie dwuletniego synka Wczoraj po prawie roku starań zobaczyłam jasną kreseczke na teście a dziś beta 74,89mIU/ml trochę mam obawy czy nie jest za niska.. ale za dwa dni powtórka i oby ładnie rosła. Według owulacji termin na 1 grudnia bo według daty ostatniej miesiączki to bez sensu bo u mnie późnaaa owulacja
Beti82 lubi tę wiadomość
27 cykl starań
Aniołek [*] - 3.04.19 poronienie zatrzymane ( 7 tydz ) -
nick nieaktualnyŁyska wrote:morowa, dzięki, po to zostałam doulą i promotorką karmienia piersią
Ja też zaraz wybieram się na betę, trochę dla własnej przyjemności, bo krechy wyraźne Tylko starsza córka musi skończyć robić milion ważnych rzeczy
Kiedy planujecie iść do gina? Ja dopiero gdzieś w 7 tygodniu - żeby spokojnie było widać wszystko i słychać było serduszko. Ciężko będzie czekać tak dłużej, ale przynajmniej nie będzie stresu jak wcześniej nic nie zobaczy.
Ja chyba pójdę już 2 kwietnia, ginekolog mi napisał, żebym przyszła w piątym tygodniu, bo może jakieś leki mi przepisze (we wrześniu miałam puste jajo plodowe).
Wolałabym pójść później, żeby było już coś widać, ale posłucham się lekarza, na wszelki wielki.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeggi, wiadomo, to inna sytuacja, gdy lekarz zaprasza na wizytę.
Dla ciekawości dodam - swoją pierwszą ciążę prowadziłam u leakrza i położnej równolegle, a tę zamierzam tylko u położnej, po potwierdzeniu na usg, ze wszystko ok i potem na duże USG.
O, chyba poki co nie ma wśród nas kobiety w pierwszej ciąży -
nick nieaktualny
-
Łyska wrote:Dziewczyny, ależ mi wyszła turbo beta: 2570,9 mIU/ml
W pierwszej ciąży w tym momencie mialam chyba 305, a tutaj taki gigant. No nic, nie da się tej ciąży nie stwierdzić
Wow!! A który to dzień po owulacji ? Może szykują się bliźniaki:)27 cykl starań
nick nieaktualny
-
Ooo kurczę to teraz z moją beta 75 w 15dpo to już naprawdę myślę że coś jest nie tak ale nie zamartwiam się na zapas. W końcu ciaze każda kobieta przechodzi inaczej nie bez powodu są takie rozbieżności w normach bety. Ważny przyrost nie wynik27 cykl starań
Iga66 wrote:U mnie dzisiaj 14 dpo Beta 69.
Trochę się martwię czytając o waszych turbo betach
Widzę że dwa dni temu miałaś 33 także przyrasta pięknie:) nie martw sięWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 22:00
Iga66 lubi tę wiadomość
27 cykl starań
nick nieaktualny
-
Monnn wrote:Cześć szczęśliwe przyszłe i obecne mamuśki;)
Dołączam do Waszego grona, na pokładzie z niespełna roczną córcią Mam nadzieje, że będzie nam miło i szybko upływał czas do grudnia
Super dzieciaczki rok po roku Też chcieliśmy tak szybko ale cóż starania trwały znowu długo:/ ale ważne że się w końcu udało:)27 cykl starań
nick nieaktualny