Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Na Helu 😍 bedziemy tu cale 8 dni. Troche sie balam jechac ze nie ogarne brania wszystkich lekow ale nie jest tak zle
coreczka jest zachwycona
Nawadniaj sie bo latwo sie odwodnic szczegolnie w tej upaly 🔥🔥🔥
Fermina wrote:Madera, dziękuję, poproszę Męża, żeby mi kupił, jak będzie wracał wieczorem. Gdzie nad morzem jesteście?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 15:24
-
No powiem Wam, ze ja pietwszy raz od dawna a juz na pewno pierwszy w te upaly musialam sama komunikacja miejska gdzies fojechac.. no jeszcze dochodze do siebie
-
nick nieaktualnyMadera, super, ja jadę z mężem i synkiem na Hel 24 czerwca na tydzień🙂
Magda sz, w Warszawie rzeczywiście masakra. W pracy mam klimę i jest spoko, ale gorzej w autobusach i w tramwajach, raz jest klima raz nie. A na dworze to już skwar 🙂Madera2000 lubi tę wiadomość
-
To korzystajcie z pogody!
Ja jestem pod Łeba i jest skwar okrutny. W domu, na dole mam "chlodno" 26 stopni. I normalnie tu wieje a dzis wszystko stoi.
Nawadnianie nic nie daje, wszystko laduje w misce, ale licze na to, ze ta ostra faza szybko przejdzie. -
Malgonia
Super, że wszystko w porządku
Ja też już po prenatalnych 😀 Ryzyka bardzo niskieZdrowe, śliczne dzieciątko ❤️ I na 90% będzie drugi chłopak ♥️
Fermina, kamciaelcia, marian_the_baby, Meggs, AnitaK, martaszymi, Miodunka, pawojoszka, Malgonia, hamadriada, taka_mama, mmalibu, anna23, Maxi, magda sz, michaga82, Limonka, Kindziukowa, Ewe90, Mali84, LadyS, Muki85, Madera2000 lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:Meggs moge jedynie podejrzewac, bo rozmawiala przy mnie lekarka z druga o innej pacjentce ze wodoglowie i wielowadzie i w ogole jakis dramat..
Mysle ze ta kobieta byla przynajmniej w 20 tygodniu. Az ja chcialam przytulic -
Dziewczyny super
wielkie gratulacje
pola89, Malgonia lubią tę wiadomość
29.11.3019 Hania ♥️♥️♥️
17.04.2019 6t5d ♥️-->l130/min
30.07.2019 połówkowe 451 gram dziewczynki 😍
I ciąża-puste jajo płodowe 8tc 31.05.2017
II ciąża-puste jajo płodowe 10tc 12.04.2018 -
Dziewczyny wroce do Was na momencik. Jak moze pamietacie poronilam, dzis mialam zabieg.
Chcialabym Wam wszystkim, ktore macie za soba moze niejedno poronienie jak ja przekazac info od lekarza. Czy masz mutacje czy nie, czy masz zespol antyfosfolipidowy czy nie, przynajmniej od pozytywnego testu od razu heparyna i steryd. Uwazajcie tez na normy kwasu foliowego podawane w lab.nie odnosza sie do ciezarnych. U mnie bylo ponad 18, myslalam ze jestem w normie, ale wynik powinien byc max 9 przy homocysteinie 6-7. Przechodze na metyle mimo braku mutacji mthfr, kwas mi sie odkladal a nie wchlanial. Mam nadzieje, ze nigdy te informacje Wam nie beda potrzebne. Wiem, ze czesc z Was przezyla to co ja. Zycze Wam nudnych ciaz i malo bólu. Do zobaczenia.OM 27.03.2019
Polimorfizm Pai 1 heterozygota.
Podejrzenie niedoczynności tarczycy.
Czerwiec 2018 Aniołek 6/10 tc. [*]
-
Jestem na IP, od poludnia nie trzymam w zoladku zadnych plynow (jelitowka). Jestem jeszcze przed konsultacja gin ale boje sie o dzidzie bardzo.
Nurkowanie, oby rady lekarza szybko pomogly. :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 23:40