Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, też mam xlandera i jest trudny do zniszczenia,bo mój synek jako szósty w rodzinie nim jeździ
co prawda reszta tylko gondoli używała, spacerówka jest średnia. W terenie jest fajny, natomiast jest bardzo ciężki do wnoszenia i dużo miejsca zajmuje w bagażniku, więc przy każdej podróży mąż go przeklinal. Będziemy chyba szukać czegoś lżejszego, się jeszcze wywiadu nie robię.
marian_the_baby lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja już po wizycie. Wszystko ok, ryzyka niskie. Maluszek ma 6cm i tak fikał że ciężko było zrobić pomiary. Najprawdopodobniej dziewczynka ❤ ale to jeszcze do potwierdzenia.
Meggi89, Ewe90, Malgonia, Kindziukowa, juudi, olka_sz, martaszymi, kamciaelcia, marian_the_baby, AnitaK, pola89, pawojoszka, magda sz, mmalibu, hamadriada, Maxi, Ewk@, Ewk@, Limonka, michaga82, Muki85, Madera2000, Mali84 lubią tę wiadomość
08.10.2011 Córka ❤
15.11.2014 Aniołek
26.05.2018 Aniołek
16.12.2019 Synek ❤ -
My mieliśmy zestaw bebetto Silvia i gondola rewelacja, koła dmuchane. Jednak w spacerowce z zestawu krzywo siedział i była w dwóch częściach przez co nie mieściła się do bagażnika więc zmieniliśmy na joie literax i jest cudna. Narazie nie planuje kupować wózka podwójnego
-
Taka_mama wspaniale!
Chyba wszystkie te terenowe wózki w budżecie zajmują więcej miejscaNa szczęście mamy combi i może kupimy tylko gondolę... Ale do lasu ta spacerówka też jest chyba dobra... Zobaczymy, jeszcze mnóstwo czasu
Ja za 3 tyg na wizycie pewnie już będę znać płeć na pewnotaka_mama lubi tę wiadomość
Córcia 3 latka po 4 latach starań, 3 runda na Aromku i pierwsza po Pregnylu
14.12 dwie kreseczkiciąża samoistna- my siami
-
Ja kupiłam Adamex Barletta z pompowanymi kołami i amortyzatorami właśnie ze względu na teren i byłam bardzo zadowolona. Teraz córka przejmie wózek po starszej siostrzeStyczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
2cs po poronieniu chybionym ( w sumie 15 cs) 🍀🍀🍀 -
Ja pomijam już fakt że są dzieci niewózkowe 😂 mój trzylatek nadal dupcie wozi regularnie
Ba!drzemie czasem w wózku
Duzo dużo też chodzimy więc wózek u nas to podstawa
Trzeba najpierw określić własne preferencje
Potem życie zweryfikuje o tak😂Ewe90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:Ja pomijam już fakt że są dzieci niewózkowe 😂 mój trzylatek nadal dupcie wozi regularnie
Ba!drzemie czasem w wózku
Duzo dużo też chodzimy więc wózek u nas to podstawa
Trzeba najpierw określić własne preferencje
Potem życie zweryfikuje o tak😂
Bardzo się zgadzam, dziecko weryfikuje 😅 mój do roku wózek kochał, spacery mogły być nawet i 24 h na dobe. Później zaczął chodzić... I wózek jest na max. 20 minut jak idzie tylko że mną i nie można na barana -
Taka mama gratuluje
super wiadomości.
Kamciaelcia dokładnie tak, ja żałowałam że w ogóle kupiłam wózek 2w1 bo spacery to był koszmar. Dopiero w spacerówce się polepszyło i to pod koniec użytkowania wózka, w spacerowce lekkiej była inna bajka. Na początek to pewnie będziemy czołgiem jeździć ale później muszę kupić spacerowke typu snap4, mamy recaro easy life, jest przecudowna mobilnie ale nie nadaje się kompletnie na krzywe chodniki, krawężniki. O ile w Warszawie była super tu na przedmieściach niezbyt sie sprawdza. No i przez 3.5 roku użytkowania jednak się rozklekotalataka_mama lubi tę wiadomość
-
Miejskie wózki są po prostu ładne, zgrabne, lekkie takie och ach
Ale u mnie w małym miasteczku jest wszystko oprócz rownej nawierzchni
I trend przez kilka lat już się zmienil
Często jest coś za coś
Jednak mnie śmieszą sytuacje typu że wozek z krawężnika zjechać nie może 😉 -
Amortyzacja jest wypisana najczęściej w specyfikacji wózka, ale można w sklepie po prostu popróbować, poszarpać, góra, dół itd 😁 Świetne wieści z prenatalnych, gratuluję! 😘 My mieliśmy Camarelo Avenger i dawał radę fajnie, ale spacerówka tylko na chwilę, bo jak piszecie jak czołg 😁 Za to mają duże gondole z tej firmy, co się cieszylismy no syn z lipca, ledwo do końca zimy się mieścił, a w zwykłej 80cm chyba by mu nogi wystawaly 😂
-
Magda_sz, ja właśnie kupiłam spacerowkę snap. Co prawda na zimę i teren była gorsza niż pierwszy wózek, ale za to wygodna w składaniu i znacznie lżejsza. Dobrze mi się ją prowadziło.
A co do niewózkowych dzieci, to mój syn zaczął na dobre chodzić jak miał 16-17 miesięcy, a 5 miesięcy później całkowicie z niej zrezygnował. Od ponad pół roku kurzy się w komórce i czeka na następcę. Ale mój syn to z tych długodystansowych i nie do zdarcia
2015 Aniołek
2017 Synuś -
My mieliśmy Roan Marita, sprawdzał się super w każdym terenie, jedyną wadą był brak skrętnych kółek. Potem przerzuciliśmy się na Mountain Buggy Swift i skończyliśmy na Peg Perego Si którym Młoda jeździła nawet w wieku 4 lat 😁
08.10.2011 Córka ❤
15.11.2014 Aniołek
26.05.2018 Aniołek
16.12.2019 Synek ❤ -
Mi sie bardzo podoba Cybex Priam i pewno na nim sie skonczy tylko bede wybierala miedzy stelazami i kolorami
Dla corki mialam Hartana i to byl taki czolg ale denerwowalo mnie wypinanie gondoli. Czekal na drugie dziecko ale tak sie przedluzaly starania ze w styczniu go sprzedalam za 1/4 ceny poczatkowej a byl praktycznie jak nowy 🤦♀️😂
-
Madera2000 wrote:Mi sie bardzo podoba Cybex Priam i pewno na nim sie skonczy tylko bede wybierala miedzy stelazami i kolorami
Dla corki mialam Hartana i to byl taki czolg ale denerwowalo mnie wypinanie gondoli. Czekal na drugie dziecko ale tak sie przedluzaly starania ze w styczniu go sprzedalam za 1/4 ceny poczatkowej a byl praktycznie jak nowy 🤦♀️😂
Teraz użytkujemy cybex priam i szczerze nie polecam! No chyba ze do jazdy po galerii albo drogach niczym tafla szkła. Ten wózek owszem ma fajny wygląd, duża gondole, ale amortyzacji nie ma w ogóle. Zdarzało się, na spacerze nosiliśmy wózek (w którym spała córka), żeby jej głowa nie odpadła 😅 On w ogóle nie pracuje "góra-dół".