Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Malamia co do teściów to możemy sobie podać rękę bo mój też się tak zachowuje. Ostatnio źle się czułam i poprosiłam to żeby małą uspal, a on do mnie z tekstem, że tęskni za rodzicami i musi do nich zadzwonić 😤😤😤A jak mówię, żeby teściowa przyjechała na czas jak jak w szpitalu będę (ze względu na córkę jakoś bym to przeżyła) to nie, bo teść sam w domu nie zostanie 🙈🙈🙈Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
5cs po poronieniu chybionym ( w sumie 18 cs) 🍀🍀🍀 -
Ewk@ wrote:Ja jestem wręcz wkurwiona po obchodzie.... Zaraz mnie ch*j strzeli
Wg. Pani Profesor wszystkie ktg mam dobre, mam tu siedzieć do terminu cc. Po co skoro wszystko wg. niej jest ok....?? Miałam mieć dzisiaj badanie... Nie mam... Siedzieć i czekać. Po co były te dwie akcje że może cesarka na szybko?? Idę się zapytam czy mogę iść do domu skoro wg. nich wszystko dobrze. Ogarnia mnie nieziemska wściekłość
Współczuję Ci kochana i nie dziwię się, że jesteś zła. Wiem co czujesz. Miałam dokładnie tak samo. Przychodzili i mówili, że czekamy na rehabilitanta, a ostatecznie nikt do mnie nie przyszedł i wypuścili do domu, żebym już nie siedziała, bo rehabilitant i tak nic mi nie pomoże i dowiem się tyle ile powiedział mi gin. Gdzie tu logika. Idź i pytaj, jeśli mają cię trzymać to niech ci wytłumaczą dlaczego, czego się obawiają itd. Żebys przynajmniej wiedziała, że robisz słusznie dla maleństwa, a nie ze tylko cię przytrzymują bezsensu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 23:35
25 cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
Ewka współczuje a kiedy masz termin cc ? Z tymi szpitalami to tak jest moja mama też miała dziś wyjść że szpitala i jutro zostać z synem a tu dupe nie wychodzi i muszę kombinować żeby ktoś z młodym był 😑Synek 2016❤️walczymy o rodzeństwo
PCOS
Mąż Azoospermia
3x iui
24.11.2018 krótki protokół(30 pobranych komórek-18 dojrzałych, 12 zamrozonych6zaplodnionych)3 zarodki
24.11.2018 hiperka
11.12.2018 transfer od.
12.01.transfer od.
04.02.transfer od.
14.03.2019transfer 4.2.2❄️
19.03. 5dpt beta 8
21.03 7dpt beta 37
23.03 9dpt 163 😍
04.04. 21dpt 9917 🤗
10.04 27dpt ❤️
21.11.2019 córeczka😍
Zostały 2 ❄️❄️
-
Magda
Cudo małe ❤️
Limonka
Gratulacje!
Limonka lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Limonka, Magda, gratulacje
Super, że jesteście już po
Malamia, wygląda na to, że narzeczony dał się chwycić na dość częsty hak u rodziców. Oni są oschli i nieprzystępni, więc ich dziecko bardziej się stara, żeby "zasłużyć" na ich miłość. To smutne i toksyczne. Widać jego siostra jest trochę mądrzejsza... Mój mąż też tak się starał o względy mamusi, ale w końcu się obudził, po jakimś zdarzeniu, czymś drobnym, ale go to tak wkur...ło, że praktycznie się nie odzywał do matki. Teraz jest trochę lepiej (teściowa nie jest taka zła, ale faktycznie nie dostrzega ile ma, kasa się tylko liczy dla niej) i to ona się teraz staraAle żeby to zrozumieć musiało trochę minąć, miał już 35 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2019, 12:58
Malamia, Limonka lubią tę wiadomość
Córcia 3 latka po 4 latach starań, 3 runda na Aromku i pierwsza po Pregnylu
14.12 dwie kreseczkiciąża samoistna- my siami
-
Wypisują mnie do domu. Zapytałam jaki jest sens mojego pobytu. Stwierdzili że wszystko ok. Mogą zrobić ktg kontrolne na izbie. Skoro chce iść do domu to ok, bo im brakuje łóżka więc chętnie mnie wypisza. Czekam na wypis. Szyjka zamknięta. Nie wiem tylko czy termin cc mi się nie zmieni. Wolałabym nie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2019, 14:00
Malamia, anna23, Muki85, taka_mama, Miodunka, Limonka lubią tę wiadomość
-
Ewa super wieści, tylko czemu nie mogli tak od razu postanowic? Szkoda było twoich nerwów, jakbyś się nie odezwała to bys siedziała jeszcze nie wiadomo ile. W domu to w domu. Nawet czas będzie Ci inaczej leciał.
Ewk@ lubi tę wiadomość
25 cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
Ewka
Dobrze, że Cię wypuszczają. Szkoda tylko, że tyle nerwów musiałaś przez to zjeść...Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Człowiek nie ma czasu chwilę zajrzeć a tu tyle go omija .
Magda Tadzik super chłopak .
Limonka gratulacje.
Co do cukrzycy to mi pani doktor powiedziała że insulinę mam odstawić że nawet jak się skórcze zaczną wieczorem to już nie brać tej nocnej bo przy porodzie mogą być spadki cukru że oni w szpitalu już sobie z tym cukrem poradzą, po porodzie nic mi nie kazała brać ani mierzyć, mówiła że zalecenie jest zwykle krzywą zrobić 3 miesiące po bo hormony lubią się utrzymać jeszcze jakiś czas ale mogę zrobić puzniej bo krzywą wiąże się z tym że trzeba pół dnia siedzieć pod gabinetem s z maluszkiem i przy kp może być trudno ale do roku powinno się krzywą zrobićLimonka lubi tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie. Szyjka zaczela sie skracac, ale do nastepnej wizyty w 37 tygodniu powinna wytrzymac. Dostalam skierowanie na cc i jutro ma mnie dr zapisac. Szanse na obrot raczej sa male, za to Ala urosla w tydzien 500 gram wiec chyba trzeba z dystansem do tego podchodzic, bo co lekarz i co sprzet to wynik inny. Gorzej, ze ja spakowalam same tycie rzeczy do szpitala
Limonko juz nie wiem, czy Ci gratulowalam, bo co usiade do forum to ktos lub cos mnie odrywa. Wiec na wszelki wypadek gratulacje raz jeszczeZanes, Miodunka, Malamia, AnitaK, pola89, anna23, taka_mama, Mali84, Muki85, Limonka lubią tę wiadomość
-
Zazdroszcze Wam dziewczyny, ktore juz sie rozpakowalyscie, chcialabym miec to za soba 😜chcialabym miec zzo jak przy porodzie z corka ale wiem ze niechetnie daja. Wam dali bez problemu czy musialyscie jakos specjalnie o nie prosic, czy drzec sie z bolu?
-
Malamia wrote:Oj ja też już bym chciała mieć poród za sobą. Chcialabym chociaż wiedzieć kiedy będę miała go za sobą, bo nic mnie tak nie wkurza jak to, że nie wiem kiedy się zacznie. Poza tym nie sądziłam że nagle zacznie robić się tak ciężko.
Dziewczyny, jak to jest z l4 partnera po porodzie sn? Czytam, że bywa różnie, że czasem daje lekarz przy wypisie, a czasem odsyła do rodzinnego. Wiecie coś więcej na ten temat?U mnie dawał szpital, ale spotkałam się też z tym, że odsyłają do rodzinnego.
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy