Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny 😊 trzymam kciuki za następne a teraz ide spać póki mała spi
Malgonia, marian_the_baby lubią tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
2cs po poronieniu chybionym ( w sumie 15 cs) 🍀🍀🍀 -
Anita, gratulacje! ❤️
Olza, życzę zdrówka!
Agnieszkam, powodzenia, niech łatwo pójdzie i choróbsko nie daje się we znaki.
Miodunka, oby samo się zaczęło a jeżeli nie to jutro tak czy siak będziecie już razem. 😊 Przejme pałeczkę najbardziej przeterminowanej, chociaż już też jestem totalnie wyczerpana.
Pawojoszka, powodzenia na wizycie!
Nie spałam chyba do 3, miałam super silne, nieregularne skurcze, wyć mi się chciało. Potem oczywiście wszystko przeszło ale wstałam i jest jak wczoraj, kręgosłup ledzwiowy i podbrzusze chcą mnie wykończyć.. Naprawdę mogłoby się już zacząć.AnitaK, Miodunka, pawojoszka, aganieszkam lubią tę wiadomość
-
Madera2000 wrote:Mali gratulacje!!! 😍a to lezeczkowanie zrobili bo lozysko nie wyszlo cale? Zribili to na znieczuleniu czy bylas swiadoma podczas zabiegu?
Znieczulenie było do szycia i działało.03.2018 (*) 8 tydzień
06.2018 usuwana częściowa przegroda macicy
-
Anita super poszło, gratulacje ! ❤️😍
A ja zaraz 2 tygodnie po terminie będę , w poniedziałek już do szpitala na wywoływanie jadę, ale straciłam już jakiekolwiek nadzieje ze urodzę w weekend. Dalej zupełnie nic się nie dzieje, już naprawdę wszystkich sposobów próbowałam, gdyby do tego zaliczało się tez stanie na głowie to i na niej bym pewnie stała pare razy dziennie.. Nie wiem jak to jest ze nie chce wyjść, a wszystko dobrze się rozwija 🤔 Już dziś powiedziałam mojemu Borysowi ze się na niego pogniewalam i obraziłam, bo nie chce zobaczyć mamusi i tatusiaPrzez to czuje się mega zle, ze może ze mną coś jest nie tak skoro moj organizm nie jest gotowy ? Nie wiem .. Najbardziej się boje ze jeszcze jakieś zielone wody już będą w poniedziałek albo nie wiem co i zrobią się tylko komplikacje a miałam nadzieje na super poród, mimo ze moj pierwszy to byłam gotowa jak na nic wczesniej
No to się wyżalilam..AnitaK lubi tę wiadomość
-
Karolajnos, miałyśmy ten sam termin porodu, nie jesteś sama i rozumiem Cię doskonale. U mnie dochodzi fakt, że to juz druga ciąża, która nie chce skończyć się sama i też się zastanawiam, co jest nie tak z tą moją macicą, że nie ogarnia
Też jadę w poniedziałek do szpitala. Chodzisz na kontrolne ktg teraz co jakiś czas? -
Ja poprzednio miałam dopiero po terminie, teraz u innego lekarza regularnie i chyba pójdę jeszcze dziś lub jutro, żeby się uspokoić, bo też się martwię o Mała. Zawsze możesz iść do szpitala sobie zrobić ktg, po terminie nie odmówią.
-
Pawojoszka i jak tam wizyta? 😉
Anita, gratuluję 😉
Ja już dziś po mega zakupach, paznokciach, i lataniu po mieście. Oczywiście pachwiny bolą, czuję jak chodzę, że mały napiera na spojenie i na tym się kończy.
Jest mi jakoś tak smutno bo już mam wizję świąt bez syna, albo w najlepszym wypadku cięcie końcem grudnia, ehh... Jak jutro położona mi nic nie poczaruje to chyba się zaplacze. Aczkolwiek uprzedziła, że jak wszystko będzie pozamykane to i ona za bardzo nie pomoże, a przed terminem mi porodu nie wywołaja i tyle z tego. 😩AnitaK lubi tę wiadomość
-
To tak, my po wizycie ja mam zawał ,jestem mega zestresowana ,dostałam skierowanie na oddział do Opola ,lekarz stwierdził że mogę już dziś jechać ale rozsądniej będzie w poniedziałek i wtedy też muszę tam ostatecznie być. Ksieciunio wcale nie jest taki mały bo pan doktor stwierdził że w okolicach 4 kg ,więc mam zawał jeszcze większy bo biorąc po uwagę mozliwy błąd sprzętu ,a sprzęt w naszej przychodni zostawia wiele do życzenia ,to może być naprawdę duży. No i na ten szpital opolski się nasłuchałam złych opinii i wogole do poniedziałku będę jechać na melisie
-
Pawojoszka, to ładnego klocuszka wyhodowałaś, ale myślałam, że doświadczone Mamy już się nie boją porodu a tu się okazuje, że to nie ma znaczenia. 😉 Błąd pomiaru może być też w drugą stronę, pamiętaj!
Czyli już we trzy się zgłaszamy w poniedziałek, może wreszcie wtedy coś ruszy, bo pełnia pomogła tylko AnicieK, liczyłam na więcej.
Moj szpital też ma średnie opinie a ja byłam bardzo zadowolona, przecież wiesz, że to od zmiany zależy. Serio chciałabyś cc? -
Anita, mega gratulacje
Maxi, Fermina, Miodunka, Agnieszka, Karolajnos, Mmalibu, Pawojoszka i Pola trzymam mocno kciuki za WasAby wszystko poszlo sprawnie i jak najmniej bolesnie!
Z wyliczeniem terminu to tez jest bardziej zgadywanka i do zaplodnienia moglo spokojnie dojsc wczesniej/pozniej a terminy sa mocno orientacyjne
Fermina, AnitaK, aganieszkam, pola89, Maxi, Karolajnos lubią tę wiadomość
Coreczka 11.2019 -
Dziękuję Limonka, coś nie mogę polubic postu ciekawe czy będę mogla wyslac to co pisze 🤷♀️ ja nadal w szpitalu tonę w łzach tesknoty za córką, u mnie dziś cewnik 2 raz. Mam niepostepujace rozwarcie i dziecko nadal wysoko 🤷♀️ nie jest gotowe i zadne wywoływanie nie chce go zachecic do wyjścia na świat 🤷♀️19.05.2017r Córeczka 🧡
1.08.2019r będzie chłopiec 💚
15.12.2019r g 4.06 przyszedł na świat nasz Bobas ♥️
3600g 56 cm 🥰
-
Dziewczyny po cc czy was też boli pęcherz? Ja sie już zaczynam nie pokoic bo minęło 3 tyg a mnie nadal boli już mniej ale boli do tego dziś posprzątałam cały dom i zniosłam odkurzacz tylko po schodach nic więcej nie podnosiłam a tak mnie boli właśnie pęcherz czy coś w środku że masakra mam nadzieję że nic sobie nie zrobiłam 🤨
pawojoszka lubi tę wiadomość
Synek 2016❤️walczymy o rodzeństwo
PCOS
Mąż Azoospermia
3x iui
24.11.2018 krótki protokół(30 pobranych komórek-18 dojrzałych, 12 zamrozonych6zaplodnionych)3 zarodki
24.11.2018 hiperka
11.12.2018 transfer od.
12.01.transfer od.
04.02.transfer od.
14.03.2019transfer 4.2.2❄️
19.03. 5dpt beta 8
21.03 7dpt beta 37
23.03 9dpt 163 😍
04.04. 21dpt 9917 🤗
10.04 27dpt ❤️
21.11.2019 córeczka😍
Zostały 2 ❄️❄️
-
Nareszcie były seksy u mnie
Słabo podziałało, nad ranem obudził mnie ból brzucha, ale jak tylko usłyszałam budzik, wyciszył się, a raczej zgasł
Ale to pewnie szyjka mi się skraca i dobrze, niech się skraca, bo poniedziałkowe 3cm długości jak na moje stadium zaawansowania to przesada
Moja przyjaciółka tydzień przed porodem miała 3cm, ale rozwarcia
No i do tego przed snem wypiłam sobie dodatkowo sok, bo mi się chciało i wstawałam 4x z pełnym pęcherzem, ech...
Anita, super, że masz już to za sobą i tulisz MałąZazdro
AnitaK lubi tę wiadomość
Córcia 3 latka po 4 latach starań, 3 runda na Aromku i pierwsza po Pregnylu
14.12 dwie kreseczkiciąża samoistna- my siami
-
Trochę mnie tu nie było. Gratulacje dla dziewczyn już po
bardzo Wam zazdroszczę
U mnie od wczoraj bóle okresowe, coraz mocniejsze. Czy to może być już? Wolałabym jeszcze trochę poczekać. Mam fryzjera na jutroAnitaK lubi tę wiadomość
Synek 16.12.2017 💙
Córeczka 26.12.2019 ❤️