Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Miodunka, mmalibu gratulacje dziewczyny
odpoczywajcie i cieszcie sie maluchami.
Maxi najwazniejsze ze porod zakonczyl sie szczesliwie. A teraz tez sie wyspij. Oby bole macicy sie uspokoily.
Taka mama kurcze Ty mialas byc po mnie
Powodzenia i szybkiego, szczssliwego porodu.
U mnie dytuacja bsz zmian. Co wieczor pojawia sie bol miesiaczkowy. Z kazfym dnirm silniejszy ale daleko mu do porodowego. Czuje podciekanie viagle, ale jyz zrobilam eksperyment i wylalam 50 ml wody na majtki.. no nie ma opcji bym odejscie wod przegapila wiec to dalej ten wodnysty sluz.
Ja sie ciagle zastanawism czy jest jeszcze cos co mialam zrobic i generalnie to juz niewiele tego zostalo.
Wczoraj pogadalam sobie ze znajoma z forum jak u niej cesarka na Karowej wygladala. Ogolnie mnie uspokoila ze malutka bedzie ze mna i maz tez bedzie na pooperacyjnej wiec troche mi cisnienie zeszlo i pozostaje juz tylko czekac. Za 72 godziny mam sie stawic na izbie przyjec.Maxi, taka_mama, Miodunka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluje szczęśliwych porodów! Miodunka Malibu super☺️
Taka mama oby szybko poszło
Muki mam nadzieje ze już tulisz bobaska
Pola ja wciąż jestem i na nic się nie zapowiada, dzis jakiś mam lepszy dzień, jakaś taka rześka i pełna sił jestem 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2019, 09:22
taka_mama, Miodunka, Muki85 lubią tę wiadomość
-
Pozniej wam wszystko opisze , mam 6 cm rozwarcia aż jestem w szoku z niczego haha rodzę trzymajcie kciuki !
Miodunka, kamciaelcia, taka_mama, Malgonia, AdelaX, Flame, magda sz, AnitaK, anna23, aganieszkam, michaga82, pola89, nickky, pawojoszka, Maxi, PozMama, Zanes, Norwegian_forest, Madera2000, Muki85, Mali84 lubią tę wiadomość
-
Malgonia, sorki za wejście w kolejkę 😁
Powiem Wam że odejścia wód nie da się przegapić. Poczułam takie parcie jak na 2 i zdążyłam wstać z łóżka. Chlusnęło jak w filmach 😱 skurcze mam bolesne, ale nieregularne. Męża wysłałam do domu. Zobaczymy jak szybko pójdzie.
Rozwarcie przy przyjęciu na cały opuszek. Skurcze mam, bolą jak diabli ale nie są jakoś super regularne. Młody odwrócił się główką w dół więc rodzimy snWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2019, 10:38
magda sz, pola89, nickky, pawojoszka, Maxi, Norwegian_forest, Muki85 lubią tę wiadomość
08.10.2011 Córka ❤
15.11.2014 Aniołek
26.05.2018 Aniołek
16.12.2019 Synek ❤ -
Miodunka, gratulacje! Wspaniale, że wszystko tak sprawnie poszło, widzę że nawet komplikacje poporodowa miałaś wpisane w plan, to się nazywa przygotowanie! 😉
Ewka, szukaj swojego sposobu, próbuj różne maści, każda pupa lubi co innego. No, może poza wietrzenie, to lubią wszystkie. Też bym zmienila pampki na probe. Osuszasz pupę dokładnie po zmianie pieluchy i umyciu? To też ogromnie ważne.
Mmalibu, wspaniale że udał się Wam Vbac!! Gratulacje! Stas przeuroczy. 😘
Maxi, odpoczywaj przede wszystkim! Masz rację, trzeba się skupiać na tym, jakie to szczęście, że jesteście razem, cali i zdrowi!
Taka mama, powodzenia!!
Karolajnos, świetna wiadomość, oby szybciutko poszło!
Pawojoszka, Olza, jak tam?
Kamcia, no takie silne geny ma ten mój Mąż. Może trzecie będzie choć trochę podobne do mnie. 😜
Wychodzimy do domu.Tak się cieszę, bo już nie mogłam wytrzymać z tęsknoty za Synkiem.. Wypis będzie ok 15 i będziemy się odnajdywac w nowej rzeczywistości.
kamciaelcia, Miodunka, taka_mama, anna23, magda sz, pola89, pawojoszka, Maxi, Norwegian_forest lubią tę wiadomość
-
Wow, taka mama super. Moze i dla mnie jest jeszcze nadzieja ns fikolka
Doczekalam sie na swoje zamowienie. Nerwow bylo duzo ale jest ladne
Teraz pranko, prasowanko i mozna rodzic
Az zrobie sobie kawki zeby sie dobudzic i nowa energia we mnie wstapila. Serio juz mialam stresa ze hej, ze to nie dojdzie przed porodem.taka_mama, pola89 lubią tę wiadomość
-
Mmalibu gratulacje ❤❤❤
Dziewczyny kciuki za szybkie porody ✊✊✊
Ja próbowałam zarejestrować corke online , ale ciagle wychodzi błąd serwisu 😒
Odbierała juz ktora z Was pampersy darmowe z Rosmana?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2019, 10:58
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
2cs po poronieniu chybionym ( w sumie 15 cs) 🍀🍀🍀 -
Haha, Kamcia, geny prababki by się wykazały dużą dozą poczucia humoru. 😉 Ale nie musiałabym się zastanawiać czy chce czwórkę, czy nie. 😂
W ogóle nie mogłam wpisać drugiej ciąży w aplikacji Rossmanna, kiedy mam tam już jedno dziecko..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2019, 11:05