Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam dzisiaj na kontroli czy oskrzela już czyste i pod względem wszystko ok ale niestety biały kożuch na języku nadal jest i to nawet lekarka stwierdziła że jeszcze grubszy. Nyststyna nic nie pomogła. Zapisała mi fiolet jak za starych czasów i tym mam smarować... dziwne to wszystko... nie wiem co jest tego przyczyną 🤷♀️
-
Taka mama, też kiedyś mieliśmy taką sytuację. Wpłaciliśmy pieniądze i facet się zaczął migac, później przestał odpisywać. Nawet nie zalatwialismy tego przez olx, tylko od razu na policję. W tym przypadku poskutkowało tak, że paczka do nas dotarła. Także na pewno sprawa się wyjaśni
Znowu z perspektywy tego wysylajacego za pobraniem, to sama też za pobraniem nie wysyłam. Nie żeby kogoś oszukać, a dlatego że miałam już problem z pocztą. Sprzedałem telefon dość drogi, a dostałam zwrot 100 zł. To był akurat błąd w systemie, automatycznie poszło że za pobraniem 100 zł i tyle, mimo wszystko zanim się wyprostowalo to trochę czasu minęło.
My jesteśmy po okuliście, A jutro przychodzi do nas pielęgniarka. Myślałam że już nie dotrze.23 cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
Taka mama dziekuje ☺️ Już mi go tak szkoda, dałam przeciwbólowy bo mam wrazenie ze bola go te nóżki, zjadł, zdrzemnął się i zupełnie inne dziecko 😻 może już będzie lepiej
Moja mama mi mówiła ze jak ja byłam mała i byłam zaszczepiona to nie było żadnych goraczek obrzęków etc... -
Adela spróbuj zrobić okłady z sody. Łyżeczka sody na pół szklanki wody. Podobno niezawodny sposób, super ściąga. Ja też zrobiłam od razu po szczepieniu tak zapobiegawczo, chociaż nie były opuchnięte.23 cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
Dzieki dziewczyny oczywiscie sprawdziłam w necie i szybko zrobiłam okład, dokładnie, bardzo dobrze ściąga.Ale i tak super ze Was mam 😍 synek już na szczęście wrócił do normy pogadaliśmy pośmialiśmy się 🥰🥰🥰 mam nadzieje ze już nic z tych rzeczy nie wroci
-
mmalibu wrote:Mali zazdroszczę ❤️ choć ja w nocy muszę raz wstać bo mam cycki jak kamień.. Ja zamawiam czasem na olx, na szczęście jeszcze się nie przejechałam... Ale też raczej nic drogiego bo strach.03.2018 (*) 8 tydzień
06.2018 usuwana częściowa przegroda macicy
-
Dzięki za info odnośnie rozszerzania diety, ja chyba zacznę chwilę przed 6 miesiącem, a na pewno po 5. Czytałam, że dzieci na mm można juz po 4, a przy kp jednak czekać do 6. Tyle co osób tyle opinii.
U nas dziś 12 tygodni! Jutro idziemy na szczepienie na pneumokoki. Zrobiłam mu crp wyszło ok, i morfologie - to te wskazniki, które wyszły podwyższone lub obniżone świadczą o przebytej infekcji. Nie wiem tylko czy szczepić już jutro czy wstrzymać się tydzień. Katar dziś biały, a wcześniej był przezroczysty.
Czy Wasze maluszki też mają teraz skok rozwojowy? Mój wczoraj w nocy mnie obudził takim jęczzeniem i wyciem, wił się na łóżku.. dobudzić go nie mogłam. W koncu się obudził i taki ryk, jakby go ze skóry obdzierali. A następnie.... usmiech od ucha do ucha! Dziś po południu też trudny czas, płacz i marudzenie.
Bo normalnie to on śpi już o 20, dwie pobudki w nocy na jedzenie i o 7 już na nogach~!
16.03 blastka 5AA =Ignaś| 9dpt beta 208 | 12dpt beta 555
2 blastki ❄️❄️
27.02 1dc / 1.03 1ds / 11.03 punkcja 9 komórek / 12.03 6 zarodków
Za nami:
azoo, polip endo wycięty, drożne jajowody, polip nr 2
19.09.2018 - 1 AID17.10.2018 - 2 AID
12.11.2018 - 3 AID
11 dc ovi 12 dc AID, 21 mm / 13 dc ovi, 14 dc AID, 21 mm /12 dc ovi, 12 dc AID, 24 mm -
Aaaa jeszcze jedno czy robiłyście w ciąży USG piersi? Ja bylam dziś na badaniu, i podobno od 2019 jest zalecenie, żeby w 1trymestrze absolutnie robić USG piersi!! Moja lekarka, na którą wielokrotnie narzekałam oczywiście mi tego nie zleciła, ba nawet to co dziś robiłam i transwaginalne to sama na niej wymusiłam skierowanie!!!! 220 zł co miesiąc abonemant ;///
Tak czy siak, dzisiejsze badanie potwierdziło, że rzeczywiście mam mało gruczołów mlekowych i to, że karmię dziecko piersią to tylko zasługa mojej wytrwałości bo powinno się nie udać!! po prostu mleko nie miało skąd lecieć!!! dobrze ponad 2 miesiące walki o karmienie piersią!! Naprawdę gdybym się nie uparła to juz dawno temu mm tylko by leciało)
Dziewczyny, które macie lub miałyscie problemy z kp idzie na USG piersi i może byc odpowiedź skąd problemy.
16.03 blastka 5AA =Ignaś| 9dpt beta 208 | 12dpt beta 555
2 blastki ❄️❄️
27.02 1dc / 1.03 1ds / 11.03 punkcja 9 komórek / 12.03 6 zarodków
Za nami:
azoo, polip endo wycięty, drożne jajowody, polip nr 2
19.09.2018 - 1 AID17.10.2018 - 2 AID
12.11.2018 - 3 AID
11 dc ovi 12 dc AID, 21 mm / 13 dc ovi, 14 dc AID, 21 mm /12 dc ovi, 12 dc AID, 24 mm -
Mali no tak... U nas pierwszy sen jest dłuższy. Ostatnio rekord 21-4. Jak się przebudziłam to nie wiedziałam o co chodzi. Cała mokra koszula 🙈 ale to raz tak zrobił. W nocy jest super na piersi a w dzień to wpadają karmienia mm. Do tego pół roku będę karmić, potem już zobaczymy...
Dziewczyny, a potem jak się rozserza dietę to da się tak piersi przestawić że np karmienia są np. 3, 4 razy w reszta to inne posiłki? Czy akcja cieknące cycki będzie?