Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
paulaa22 wrote:Szalona 27 bardzo mi przykro

Dziewczyny ile wy placilyscie za badania prywatne typu morfologia, mocz, toksoplazmoza? Myślałam że wyjdzie max 150 zł, a przy przeliczeniu wszystkiego (2 badań na liście nie znalazlam) wychodzi 260 zł...trochę jestem tym przerażona:D
Paula w pierwszej ciąży wykupilam pakiet enel medu i placilam 140 pln miesiecznie w tym mialam 'nielimitowane' wizyty do roznych specjalistow w tym ginekolog wszystkie badania krwii moczu oraz usg.
Lepiej się oplacalo. Nie mialam tylko testu pappa w pakiecie. Poza tym wszystko tak za cene miesięczną 140 pln.19.05.2017r Córeczka 🧡
1.08.2019r będzie chłopiec 💚
15.12.2019r g 4.06 przyszedł na świat nasz Bobas ♥️
3600g 56 cm 🥰

-
Szalona 27 wrote:Dzieki dziewczyny za miłe słowa 😘
Ja dokladnie 12-13 luty bylam w szpitalu z tego powodu co ty teraz tez brak czynnosci seduszka i zobacz juz jestem w kolejnej ciąży wiem co teraz czujesz ale jeszcze sie los do ciebie uśmiechnie nawet nie bedziesz wiedziala kiedy :-*10.07.2016 3500 gr 54 cm Wojtuś
12.02.2019 (*) aniołek 7t -
Ja przy wyniki 17 dostałam duphaston 2x1 . Mój gin uważa że powinno powyżej 20 więc moim zdaniem powinnaś też brać duphastonjusta8902 wrote:Dziewczyny bardzo mi przykro 😪
Jaki jest wynik progesteronu w normie?
Bo mam plamienie i zrobiłam i wyszło tylko 20. Chyba trochę malo?
justa8902 lubi tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
6 cs po poronieniu chybionym ( w sumie 19 cs) 🍀🍀🍀 -
No na koniec złych wiadomości moja dobra serduszko jest płód pojedynczy i ciąża starsza o tydzień według miesiaczki byłoby 5+2 a jest 6+2 z 28 grudnia zrobił się 21.12
Następna wizyta 16 maja ze względu że zwolnienie mam do 15. Dostałam duphaston i jakbys ie brzuch napinał to nospa.
Dzisiaj w aucie myślałam że jakby tak zrobił dzień mamy i taty łączony i powiedzieć o ciązy
Miodunka, Nulka, Maxi, nick nieaktualny, mmalibu, Karmelova23, hamadriada, pawojoszka, pola89 lubią tę wiadomość
10.07.2016 3500 gr 54 cm Wojtuś
12.02.2019 (*) aniołek 7t -
Cudownie 😍 Ja już niemowę się doczekać jutra tym bardziej ze dziś moja przyjaciółka mi powiedziała ze również jest w ciąży na grudzień 😍😍MamJuzSyna wrote:No na koniec złych wiadomości moja dobra serduszko jest płód pojedynczy i ciąża starsza o tydzień według miesiaczki byłoby 5+2 a jest 6+2 z 28 grudnia zrobił się 21.12
Następna wizyta 16 maja ze względu że zwolnienie mam do 15. Dostałam duphaston i jakbys ie brzuch napinał to nospa.
Dzisiaj w aucie myślałam że jakby tak zrobił dzień mamy i taty łączony i powiedzieć o ciązy
AnitaK, Maxi, Kornelia88, nick nieaktualny, pola89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Strasznie Wam współczuję dziewczyny i życzę powodzenia w dalszych staraniach!
A czy ktoś wie może ile dni można plamic takim cappuccinowym sluzem bo od soboty biorę duphaston i jak narazie to nie mija trochę się zaczynam niecierpliwić. Czy progresteron z krwi robi się na czczo? -
Karmelova23 wrote:Strasznie Wam współczuję dziewczyny i życzę powodzenia w dalszych staraniach!
A czy ktoś wie może ile dni można plamic takim cappuccinowym sluzem bo od soboty biorę duphaston i jak narazie to nie mija trochę się zaczynam niecierpliwić. Czy progresteron z krwi robi się na czczo?
Ja w poprzedniej ciąży plamiłam równe 4 tygodnie. To był najgorszy czas, ale wszystko przeszło w 9 tygodniu.
Progesteronu bada się na czczo.
Karmelova23, Kornelia88 lubią tę wiadomość

2015 Aniołek
2017 Synuś -
Xkalax nie chce Ci robic nadziei ale puste jajo orzeka sie przy pecherzyku 25 mm, moze sie jeszcze cos pokaze? Szanse pewnie male ale zdarzaja sie takie cuda.

super że się za to wzięłaś