Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
paulaa22 wrote:Szalona 27 bardzo mi przykro
Dziewczyny ile wy placilyscie za badania prywatne typu morfologia, mocz, toksoplazmoza? Myślałam że wyjdzie max 150 zł, a przy przeliczeniu wszystkiego (2 badań na liście nie znalazlam) wychodzi 260 zł...trochę jestem tym przerażona:D
Paula w pierwszej ciąży wykupilam pakiet enel medu i placilam 140 pln miesiecznie w tym mialam 'nielimitowane' wizyty do roznych specjalistow w tym ginekolog wszystkie badania krwii moczu oraz usg.
Lepiej się oplacalo. Nie mialam tylko testu pappa w pakiecie. Poza tym wszystko tak za cene miesięczną 140 pln.19.05.2017r Córeczka 🧡
1.08.2019r będzie chłopiec 💚
15.12.2019r g 4.06 przyszedł na świat nasz Bobas ♥️
3600g 56 cm 🥰
-
Szalona 27 wrote:Dzieki dziewczyny za miłe słowa 😘
Ja dokladnie 12-13 luty bylam w szpitalu z tego powodu co ty teraz tez brak czynnosci seduszka i zobacz juz jestem w kolejnej ciąży wiem co teraz czujesz ale jeszcze sie los do ciebie uśmiechnie nawet nie bedziesz wiedziala kiedy :-*10.07.2016 3500 gr 54 cm Wojtuś
12.02.2019 (*) aniołek 7t -
justa8902 wrote:Dziewczyny bardzo mi przykro 😪
Jaki jest wynik progesteronu w normie?
Bo mam plamienie i zrobiłam i wyszło tylko 20. Chyba trochę malo?justa8902 lubi tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀 -
No na koniec złych wiadomości moja dobra serduszko jest płód pojedynczy i ciąża starsza o tydzień według miesiaczki byłoby 5+2 a jest 6+2 z 28 grudnia zrobił się 21.12
Następna wizyta 16 maja ze względu że zwolnienie mam do 15. Dostałam duphaston i jakbys ie brzuch napinał to nospa.
Dzisiaj w aucie myślałam że jakby tak zrobił dzień mamy i taty łączony i powiedzieć o ciązyMiodunka, Nulka, Maxi, Meggi89, mmalibu, Karmelova23, hamadriada, pawojoszka, pola89 lubią tę wiadomość
10.07.2016 3500 gr 54 cm Wojtuś
12.02.2019 (*) aniołek 7t -
MamJuzSyna wrote:No na koniec złych wiadomości moja dobra serduszko jest płód pojedynczy i ciąża starsza o tydzień według miesiaczki byłoby 5+2 a jest 6+2 z 28 grudnia zrobił się 21.12
Następna wizyta 16 maja ze względu że zwolnienie mam do 15. Dostałam duphaston i jakbys ie brzuch napinał to nospa.
Dzisiaj w aucie myślałam że jakby tak zrobił dzień mamy i taty łączony i powiedzieć o ciązyAnitaK, Maxi, Kornelia88, Meggi89, pola89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Strasznie Wam współczuję dziewczyny i życzę powodzenia w dalszych staraniach!
A czy ktoś wie może ile dni można plamic takim cappuccinowym sluzem bo od soboty biorę duphaston i jak narazie to nie mija trochę się zaczynam niecierpliwić. Czy progresteron z krwi robi się na czczo? -
Karmelova23 wrote:Strasznie Wam współczuję dziewczyny i życzę powodzenia w dalszych staraniach!
A czy ktoś wie może ile dni można plamic takim cappuccinowym sluzem bo od soboty biorę duphaston i jak narazie to nie mija trochę się zaczynam niecierpliwić. Czy progresteron z krwi robi się na czczo?
Ja w poprzedniej ciąży plamiłam równe 4 tygodnie. To był najgorszy czas, ale wszystko przeszło w 9 tygodniu.
Progesteronu bada się na czczo.Karmelova23, Kornelia88 lubią tę wiadomość
2015 Aniołek
2017 Synuś -
Xkalax nie chce Ci robic nadziei ale puste jajo orzeka sie przy pecherzyku 25 mm, moze sie jeszcze cos pokaze? Szanse pewnie male ale zdarzaja sie takie cuda.