Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFermina, mi lekarze mówili, że żeby doszło do zabiegu,to musi być zgodne orzeczenie dwóch lekarzy. Mnie z tego powodu odsyłali raz z izby przyjęć, a drugi raz już z oddziału i dopiero w 10 tygodniu lekarze byli pewni co do pustego jaja.
Mam nadzieję, że lekarze za szybko nie podejmą radykalnych decyzji.. -
nick nieaktualny
-
u mnie dziewczyny nowy level mdlosci - wymiotowalam dzisiaj herbata owocowa ktora wypilam po sniadaniu. Owsianka sie przyjela, a herbata malinowa nie wiedziec czemu ale nie.
Plus dopadlo mnie przeziebienie mam zawalone gardlo, zatkane uszy i 37,4 kuruje sie wywarem z imbiru i leze z zimnym okladem. Eh... czyli wrocilam do pracy po l4 na jeden dzien i znowu uciekam. -
Wszystko dobrze serduszko pięknie biło fasolka ma 9mm
Kornelia88, magda sz, Nulka, Karmelova23, Miodunka, juudi, Szalona 27, hamadriada, pola89, justa8902, Maxi, Limonka, Muki85, Zozo, anna23, Meggi89 lubią tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀 -
Kornelia88 wrote:AnitaK Cudownie !!! Gratulacje Kochana !!!!!!!!
Kornelia88, mmalibu lubią tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀 -
Anita! Super!
Teraz trzymajcie kciuki za jutrzejsze wizyty, moja o 16:20...AnitaK, magda sz, Kornelia88, Muki85, anna23, Meggi89 lubią tę wiadomość
-
Kornelia88 wrote:u mnie dziewczyny nowy level mdlosci - wymiotowalam dzisiaj herbata owocowa ktora wypilam po sniadaniu. Owsianka sie przyjela, a herbata malinowa nie wiedziec czemu ale nie.
Plus dopadlo mnie przeziebienie mam zawalone gardlo, zatkane uszy i 37,4 kuruje sie wywarem z imbiru i leze z zimnym okladem. Eh... czyli wrocilam do pracy po l4 na jeden dzien i znowu uciekam.
Co do progesteronu to dzwoniłam do lekarza i mam brać luteine
Wizyta dopiero w następny wtorek o 17. Będzie wtedy 6+2Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2019, 21:01
Kornelia88, AnitaK lubią tę wiadomość
Pai1,zesp Antyfosfolip.,niedobór białka S
Agatka ur 17.08.2018 o 23.41 3880g 54cm
38w-3762g; 35w-2759g; 32w-2300g; 29w-1703g
08.2016 cp [*] 03.2017 [*] -
Justa, podziwiam Wszystkie mamy w kolejnej ciazy. Ja czuje sie na prawde fatalnie, jestem oslabiona, ciagle spiaca a do tego mdlosci mecza mnie caly dzien ( chociaz wymiotowac zaczelam tak na prawde dopiero teraz, wczesniej tylko mnie meczylo ) wiem ze ciaza to nie choroba, ale czuje sie tak zle ze dziekuje Bogu za tak wspanialego faceta ktory tylko donosi mi jedzenie i picie do lozka. Juz nie wspomne o stresie ( tez zdarzaja mi sie plamienia brunatne pomimo dupka )
-
Dziewczyny pomożecie?
W pt robiłam progrsteron i przy becie 28,8 prg 9,90 wynik.prg odebralam dzis. Bardzo zle. ? Wyczytalam ze przy niskim progesteronie moze byc pozamaciczna... dzis wzielam pierwsZa tabl duphastonu02.2019- laparoskopia z elektrokauteryzacją
03.2019- szczęśliwy cykl ❤
05.2019- Aniołek [*]👼
11.07.2019 powrót do walki ✊ -
Kindziukowa wrote:Anita! Super!
Teraz trzymajcie kciuki za jutrzejsze wizyty, moja o 16:20...Kornelia88, magda sz, AnitaK, Kindziukowa, Meggi89 lubią tę wiadomość
4.04 beta 1210 😀
16.12.19 Natalka ❤️👶🏻 -
magda sz wrote:Hope właśnie sprawdzałam swoje badania to mam normę do 12 TC - 9-47, przy becie 417 progesteron 24, też dostałam dupka,2 razy dziennie teraz ma mi.zmniejszyc do raz dziennie
Co ci lekarz mówił? Twoj prog. Jest wyższy02.2019- laparoskopia z elektrokauteryzacją
03.2019- szczęśliwy cykl ❤
05.2019- Aniołek [*]👼
11.07.2019 powrót do walki ✊ -
I u mnie ciąża potwierdzona.
Wg USG 6w1d więc niemal idealnie pokrywa się z om.
Serduszko ładnie bije.
Termin na 21 grudnia.
Tak więc... Między bajki włożę że po 30 już nie tak łatwo zajść, przeszkadza blizna po CC i wszystkie inne statystyki.
Wystarczył raz i bachmartaszymi, Muki85, AnitaK, anna23, pola89, Limonka, mmalibu, Meggi89, magda sz, Hazzel, Maxi, Miodunka, Zozo, Fermina, pawojoszka, Czykoty, Madera2000 lubią tę wiadomość
-
Fermina wrote:Xkalax nie chce Ci robic nadziei ale puste jajo orzeka sie przy pecherzyku 25 mm, moze sie jeszcze cos pokaze? Szanse pewnie male ale zdarzaja sie takie cuda.
U Mnie sytuacja nie wygląda dobrze..
Ostatnia miesiączka 26.02.2019
Pierwsze dwie kreski 30.03.2019
Pierwsza beta 1.04.2019 wynosiła 1050
Druga beta 3.04.2019 wynosiła 1980
Pierwsze badanie usg 8.04.2019 Pecherzyk ciazowy 5mm.
Drugie badania u innego ginekologa 19.04 pecherzyk ciazowy 16mm + ciałko żółte, ale nie wiem jakie duże
Trzecie badanie usg 23.04.2019 pecherzyk ciazowy 20mm + ciałko żółte, ale nadal nie wiem jakie duże
I dzisiaj 29.04.2019 pecherzyk 23mm ciałko żółte nadal nie wiem ile, ale podobno nie ma dla mnie szansy, bo nawet delikatnie pecherzyk zaczął się splaszczac.. Myślałam, że będę miała taki mega gigantyczny prezent dzisiaj na urodziny, a tu dupa Pociesza mnie fakt, że moge się znowu starać za dwa miesiące..
Maxi moimi glownymi objawami byk wstret do kawy I mega obolałe piersi. -
Hope nic mi nie mówił, dał duphaston bo miałam torbiel w jajniku 4,5 cm na 5 cm, powiedział że z dobrych wieści ze jest w macicy pecherzyk,jest ciałko żółte, wiek się zgadza, ale martwi go wielkość tej torbieli. Mi się zrobiło słabo bo była naprawdę wielka, na USG w macicy okruszek a obok taka wielka czarna dziura. Nie mówił mi nic że badania coś nie halo, tylko wszystko w normie, będzie dobrze i mam zapomnieć o torbieli..dupka dał raczej przez torbiel. Na kolejnej wizycie porównał USG czy torbiel rośnie i czy jest serducho, powiedzial że jest serduszko także wszystko się pięknie rozwija, tętna nie mierzył ale teraz się cieszę bo bym przeżywała czy dobrze czy źle, nie mam na to wpływu więc po prostu zakładam że będzie dobrze i kropka. Ja nadal nie ma ogarniam że rośnie we mnie życie, jak poczuje ruchy to uwierzę. My wpadliśmy w 8 dniu cyklu, gdzie jeszcze kazałam mężowi założyć gumkę po kilku minutach... Cieszę się ale po prostu jak do tego doszło nie wiem dla mnie to jakieś niepokalane poczęcie.
delilah11, AnitaK, michaga82 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Hope nic mi nie mówił, dał duphaston bo miałam torbiel w jajniku 4,5 cm na 5 cm, powiedział że z dobrych wieści ze jest w macicy pecherzyk,jest ciałko żółte, wiek się zgadza, ale martwi go wielkość tej torbieli. Mi się zrobiło słabo bo była naprawdę wielka, na USG w macicy okruszek a obok taka wielka czarna dziura. Nie mówił mi nic że badania coś nie halo, tylko wszystko w normie, będzie dobrze i mam zapomnieć o torbieli..dupka dał raczej przez torbiel. Na kolejnej wizycie porównał USG czy torbiel rośnie i czy jest serducho, powiedzial że jest serduszko także wszystko się pięknie rozwija, tętna nie mierzył ale teraz się cieszę bo bym przeżywała czy dobrze czy źle, nie mam na to wpływu więc po prostu zakładam że będzie dobrze i kropka. Ja nadal nie ma ogarniam że rośnie we mnie życie, jak poczuje ruchy to uwierzę. My wpadliśmy w 8 dniu cyklu, gdzie jeszcze kazałam mężowi założyć gumkę po kilku minutach... Cieszę się ale po prostu jak do tego doszło nie wiem dla mnie to jakieś niepokalane poczęcie.