Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zawsze sobie mówię, że jeśli coś ma pójść nie tak,to lepiej na początku ciąży i,że widocznie tak miało być...Też się stresuję, a jeszcze dużo czasu do wizyty. Aczkolwiek mój stres dziś pokonało wkur...Powiedziałam o ciąży dziewczynom z którymi na co dzień pracuję bo jest nas 6, z czego jedna od jutra ma urlop bezpłatny na 4 miesiące no i ja pójdę za jakiś czas na l4 więc uważam,że dobrze uprzedzić bo muszą inaczej pracę zorganizować. A jedna wariatka-ta co bierze urlop zaraz poleciała i rozgadała. I w taki oto sposób musiałam iść do szefa go poinformować, zanim się dowie od pani sprzątaczki bądź kogoś innego... Jestem zła, bo nawet na usg nie byłam i z dobroci poinformowałam "najbliższych" współpracowników. No,ale cóż-teraz musi być dobrze, nie ma wyboru
-
W pracy nie ma dobroci ja to wręcz wychodziłam z założenia że jeśli chcę aby info się roznioslo to wystarczy powiedzieć jednej osobie tak oto"w tajemnicy"powiedzialam o pierwszej ciąży
A baba babie zawsze bedzie wilkiem
Zwlaszcza w kwestii ciąży i macierzyństwammalibu lubi tę wiadomość
-
Ja poprzednio bylam na rozmowie o prace bo chcialam zmieniac i w dniu w ktorym dostalam info, ze jestem przyjeta okazalo sie, ze ciaza zagrozona i musze lezec. Glupio mi bylo, napisalam do babki i powiedzialam szczerze jak jest a nastepnego dnia szef mojego Meza (z tej samej miejscowosci) gratulowal mu w pracy. Przez to tez musielismy powiedziec rodzinie bo nie chcialam, zeby sie dowiedzieli od obcych. Teraz milcze.
-
magda sz wrote:Szalona bardzo mi przykro jest jakaś nadzieja że jest za wcześnie albo sprzęt nie wykrył? Trzymam kciuki żeby wszystko skończyło się dobrze!
Rano bylam na usg u swojego ginekologa, teraz robili mi usg I niestety się nie pomylili. A czynność serca wcześniej była.Szalona 27 -
Szalona 27 bardzo mi przykro
Dziewczyny ile wy placilyscie za badania prywatne typu morfologia, mocz, toksoplazmoza? Myślałam że wyjdzie max 150 zł, a przy przeliczeniu wszystkiego (2 badań na liście nie znalazlam) wychodzi 260 zł...trochę jestem tym przerażona:D -
Szalona przepraszam że pytam jeśli nie masz sił nie odpisuj. Mówili ci na późniejszym usg ile wynosi tetno? Miałaś jakieś objawy? Ja już się schizuje i czuję że mnie boli brzuch. Dziewczyny ja oszaleje że strachu.👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
xKalax kochana wiem co czujesz, na pocieszenie powiem Ci ze puste jajo pojawia się najczęściej raz w życiu. Następnym razem będzie dobrze. Trzymaj się 😘😘😘29.11.3019 Hania ♥️♥️♥️
17.04.2019 6t5d ♥️-->l130/min
30.07.2019 połówkowe 451 gram dziewczynki 😍
I ciąża-puste jajo płodowe 8tc 31.05.2017
II ciąża-puste jajo płodowe 10tc 12.04.2018 -
Boże co za dzień... 😥
-
Zozo wrote:Szalona przepraszam że pytam jeśli nie masz sił nie odpisuj. Mówili ci na późniejszym usg ile wynosi tetno? Miałaś jakieś objawy? Ja już się schizuje i czuję że mnie boli brzuch. Dziewczyny ja oszaleje że strachu.
Najpierw powiedzieli ze słabe, potem ze ok 90. No każdy przypadek jest inny Może nie masz się co martwić, najgorsze te czekanie do wizyty. Objawy nie, ja ogólnie czulam się bardzo dobrze mogłabym gory przenosić, czasami lekki ból brzucha, ale myslalam ze to normalne.
Zozo nie martw się u Ciebie będzie ok.Szalona 27 -
xKalax wrote:Cześć, ja również po wizycie.
Według ostatniej miesiączki jestem w 8t6d, ale niestety dostałam skierowanie do szpitala z pustym jajem.
Dzisiaj mój pecherzyk ciazowy miał 23mm.
Życzę wszystkim szczęśliwych ciąż. Powodzenia.Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Dziewczyny bardzo mi przykro 😪
Jaki jest wynik progesteronu w normie?
Bo mam plamienie i zrobiłam i wyszło tylko 20. Chyba trochę malo?
Pai1,zesp Antyfosfolip.,niedobór białka S
Agatka ur 17.08.2018 o 23.41 3880g 54cm
38w-3762g; 35w-2759g; 32w-2300g; 29w-1703g
08.2016 cp [*] 03.2017 [*]