Grudniowe mamy 2022💞
-
WIADOMOŚĆ
-
Banelova wrote:Rozumiem. Nie pozostaje mi nic jak czekać z nadzieją że za tydzień dzidzia będzie całą i zdrowa muszę być dobrej myśli. Nie szukać bez sensu problemów i wynajdować komplikacje bo jeszcze ściągnę na siebie nieszczęście. Tylko co tu zrobić żeby myśleć pozytywnie i wysyłać dobre wibrację maluszkowi?
Szatkownicadojajek, Hania007, Banelova, Kinga$, kid_aa lubią tę wiadomość
-
Benelova, bardzo mi przykro ale wierze ze drugi dzidzia jest silny i da radę💪🏼 Tak jak dziewczyny mówią z bliźniakami to często się zdarza niestety to trudne ciąże😞 będę mocno trzymać kciuki za Was❤️✊🏻
-
Banelova, przykro mi Ale nadal jeszcze jedno stworzenie jest! Dla niego dawaj pozytywne myśli, będzie ok! Znam sama kilka dziewczyn z podobną historią i mają zdrowiutkie dzieci To zawsze jest ciężkie, ale masz o kogo dbać.
Mnie od wczoraj brzuch ciśnie mocno. Nie boli, tylko...uwiera ;] Podobno normalka na tym etapie, ale z poprzednich tak nie miałam ;] pojawił się też gdzieś lekko różowy kolor na papierze toaletowym, ale ciut i tyle, więc na razie się nie przejmuję... Wizyta dopiero za 2 tygodnie....9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Kobietki! Miałam dziś prenatalne:) Z Dziudziulkiem wszystko ok, lekarz nie miał uwag:) Ma już 59mm!!! Nie wiemy tylko co ma między nogami:)
Przez korki, mieliśmy mały poślizg i z marszu wparowaliśmy do gabinetu, dzięki czemu nie zdążyłam się zestresować!!! Polecam! haha na połówkowe wyjdę z domu 5 minut późniejBlondyna.B, Kornelkanelka, Szatkownicadojajek, wichrowe_wzgórza, Banana_Lama, aga12345, Banelova, Hania007, Evli, milam lubią tę wiadomość
30.11.2012 (puste jajo), 12.02.2016 (28tc*) - naturalsy 💔
IUI 05.2017 IMSI 08.2017 IMSI 01.2018 IMSI 03.2019 IMSI 05.2019 (Mini-IVF) 08.2020 stymulacyjna klapa
AZ 02.2022 7dpt 16, 9dpt 34, 11dpt 31
AZ 03.2022 7dpt 46, 9dpt 135, 12dpt 426, 16dpt 1730, 20dpt 5035, 7t3d ❤️ 🍀🤞🍀 It's a boy 🥰
genotyp AA, V Leiden, MTHFR a1298c, nasienie kiepskie, polimorfizm Apal
2950g Syn - Nasza Miłość😍 -
Hej u mnie spadek formy 😔 do tej pory biegałam, robiłam i dobrze się czułam, a teraz nie dość że mdłości częściej atakują to jeszcze mam ogromny spadek energii. Okupuje kanapę i ciężko się z niej podnieść.A liczyłam, że im dalej tym bedzie lepiej.
Banelovea bardzo mi przykro😥 i trzymam kciuki żeby druga dzidzia pięknie się rozwijała✊
Hania możesz mnie wpisać na pierwszą stronę. Tp to 15 grudnia i jest jeszcze możliwość dołączenia do FB?[/url] -
Te które jeszcze chcą dołączyć do grupy na FB to piszcie na priv do Hani albo do mnie ☺️
Hania007 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie zebrałam trochę siły i mam ambitny plan być dobrej myśli i nie doszukiwać się złego zakończenia. Jeden maluszek musiał odejść ale drugi jest dzielny i silny i dla niego muszę dać dużo energii pozytywnej! Ale oba będą w moim sercu 🥰 trzymajcie kciuki ✊💪✊ musi być dobrze!
KAMA, kid_aa, wichrowe_wzgórza lubią tę wiadomość
-
kid_aa wrote:Kobietki! Miałam dziś prenatalne:) Z Dziudziulkiem wszystko ok, lekarz nie miał uwag:) Ma już 59mm!!! Nie wiemy tylko co ma między nogami:)
Przez korki, mieliśmy mały poślizg i z marszu wparowaliśmy do gabinetu, dzięki czemu nie zdążyłam się zestresować!!! Polecam! haha na połówkowe wyjdę z domu 5 minut później
kid_aa lubi tę wiadomość
-
mmm, tak napisz do któreś z nas i wyślemy link do naszej grupy ☺️ Na pierwszej stronie już jesteś😁
Kid_aa gratuluje zdrowego dzidziusia💗❤️
Wichrowe, jak tam u Ciebie? Może jakieś naczynko peklo jak czułaś ucisk😕 oby przeszło szybko i nie straszyło ✊🏻
Benelova, super podejście💪🏼 Kiedy masz wizytę?
kid_aa lubi tę wiadomość
-
Hania, u mnie całkowicie ok, to było jednorazowe mega delikatne zabarwienie, więc w zasadzie to olałam Tylko ciągle ten irytujący ucisk w brzuchu, jakbym miała wzdęcie, ale w samym dole brzucha.9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
wichrowe_wzgórza wrote:Hania, u mnie całkowicie ok, to było jednorazowe mega delikatne zabarwienie, więc w zasadzie to olałam Tylko ciągle ten irytujący ucisk w brzuchu, jakbym miała wzdęcie, ale w samym dole brzucha.
-
Banelova tak bardzo mi przykro, strasznie zaczęłam się teraz bać o swoje maluchy. Widziałam już serduszka wszystko było ok, do kolejnej wizyty dwa tygodnie. Teraz mam 8+3 tc,. Wydawać by się mogło ze jak już są serduszka i nie ma nic niepokojącego to musi być dobrze 😣 czy czułaś ze coś złego się dzieje? Dużo siły życzę ❤️wrzesień 2019 💙 synuś
luty 2022 💔
Kwiecień 2022 - beta 106 💓
Maj 2022 dwa serduszka ❤️❤️
Będzie chłopczyk i dziewczynka 🥰
-
Olka.fasolka wrote:Banelova tak bardzo mi przykro, strasznie zaczęłam się teraz bać o swoje maluchy. Widziałam już serduszka wszystko było ok, do kolejnej wizyty dwa tygodnie. Teraz mam 8+3 tc,. Wydawać by się mogło ze jak już są serduszka i nie ma nic niepokojącego to musi być dobrze 😣 czy czułaś ze coś złego się dzieje? Dużo siły życzę ❤️
-
Dziewczyny, dzisiaj i ja mogę się pochwalić. Jestem po wizycie, jest ❤️ i moje 2.52 cm szczęścia 🥰 Moje maleństwo miało imprezę, wymachiwało rękami i nogami. Co prawda z usg wynika, że jest tydzień młodsze niż z ostatniej miesiączki, ale moje cykle zawsze były dłuższe. 10 czerwca jestem umówiona na badania prenatalne 😍😍
Szatkownicadojajek, Banelova, Hania007, Blondyna.B, Evli, kid_aa, wichrowe_wzgórza lubią tę wiadomość
-
elsol wrote:Czy któraś z Was robi samo usg I trymestru bez badania krwi? Bo moja ginekolog nie wspominała o żadnych badaniach, jedynie usg. I teraz się zastanawiam czy robić we własnym zakresie🤔
A Twoja lekarka ma certyfikat FMF i u niej będziesz robić? -
Kornelkanelka wrote:Ja planuje robić tylko usg a jeśli coś wyjdzie nie tak to wtedy pappa
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦