Grudniowe mamy 2022💞
-
WIADOMOŚĆ
-
Szatkownica, właśnie dostałam kontakt do fizjo uro-coś-tam😅 będę się umawiać. Narazie poduszka sprawdziła się super w nocy. Najgorzej nie pomaga dźwiganie małego i dostałam tez taka wskazówkę ze możliwe ze przez to tak bardzo mnie boli okresowo brzuch wieczorami, trochę z przeciążenia. No ale tutaj już nie poradze na to😔 A Ty nie mow ze na kibelku trzeba stawać stopami na deskę i tak się załatwiać 🙈🙈
Rozyczka, Banana, Esperanza, OLIWK4 kciuki za Wasze wizyty✊🏻❤️
Ja dzisiaj idę do roboty, pierwszy dzień taki oficjalny, wczoraj tylko załatwiałam rzeczy z firma związane, ksiegowa, fiskalizacji, skarbówka, zus. Dzisiaj jadę do ludzi🙈 modle się tylko żeby nikt nie zjarnal się ze jestem w ciąży bo nie chce głupich komentarzy. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, kciukasy za wizyty, będzie dobrze 😘 🤞
Hania007, ja się do urofizjo w legginsy ubrałam, żeby było mi wygodnie i w ogóle. A Pani zaprosiła do łazienki, kazała ubrać spódniczkę jak u gina i cóż... Jednak bez legginsów się tam chodzi xD1/12/2022 12:20 Milenka 3040 g 52 cm ❤️ -
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty 🤞☺️
-
Cześć Dziewczyny, nie odzywałam się kilka dni bo mam gorszy nastrój, panikuje, negatywnie się nakręcam, ciągle mam strach z tyłu głowy, a jednocześnie odliczam, że każdy dzień to już etap dalej, i że jest stabilnie.. jednak nie potrafię przełamać swojej bariery w negatywnych odczuciach, boje się straty.
Witam wszystkie nowe dziewczyny, i trzymam kciuki za najbliższe wizyty 😊
Ja dzisiaj mam endokrynologa.Starania o pierwsze 👶od 12.2020
Marzec 2021- puste jajo 💔
Listopad 2021- ciąża biochemiczna 💔
Mutacja MTHFR heterozygota
06.12.2022 tęczowa córeczka 💜
09/10.2024 - ciąża bliźniacza, 1 zarodek- serduszko wcale nie podjęło pracy, 2 zarodek- serduszko przestało bić ok 8 tyg, 12 TC wywołanie poronienia -
Szatkownica, co Ty mowisz🙈🙈🙈 a ja mam telefon do faceta to chyba bym wolała jakaś kobitke w takiej sytuacji bo dla mnie to już wizyta u gina faceta to wstyd na maksa🤣 ale ja mam łeb zryty, w szpitalu z gola dupa człowiek biegał przy 10 różnych ginekologach a teraz znowu mi się wstyd jakiś wkradł🤭
Szatkownicadojajek lubi tę wiadomość
-
Iwonay wrote:U mnie w rodzinie kobiety przechodzą ciążę tak samo z tą samą płcią, więc coś czuję, że u mnie będzie druga dziewczyna. 😅
Apropo. Dziewczyny dla rozluźnienia stresowej atmosfery. Wiem ze pewnie nikt w to nie wierzy ale może z ciekawości sprawdzalyscie (tak jak ja😆) chiński kalendarz płci? W ciąży z synem mi się trafiło tak ze się zgadzało😂 nie wierze w takie głupotki ale co mi tam🙈🙈 -
Hania 🤣🙈 ja nawet sobie rozpisałam do lipca mniej więcej z owulacji jaka będzie płeć jakbym zaszla 🤣 pisalam już na początku o tym na wątku miesięcznym. U mojej koleżanki w rodzinie same dziewczynki się rodzą więc byla pewna, że drugie dziecko będzie też dziewczynką kalendarz wskazał chłopca i lekarz za kilka tyg potwierdził 😅 mój lekarz właśnie mówił, że nie wie jak, ale to się sprawdza. Co Ci wyszło?👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙