Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
mimi_m wrote:smarować nie zaszkodzi, ale 90% to geny
ja się nie smarowałam 0 rozstępów, koleżanka zaczęła chwile po teście mało przytyła a brzuch jak zebra -
No pewnie, ale skóra też się będzie nam bardzo rozciągać więc tutaj nie tylko patrzy się pod względem rozstępów.
Ja ogólnie codziennie smaruje całe ciało balsamami przeróżnymi, teraz w ciąży się właśnie przerzucę na ten bio Oil♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
Cześć dziewczyny. Przeczytałam post od początku i dołączam. W piątek pozytywny test i beta 411, progesteron 29, TSH 1,8. Wg OM termin na 25 grudnia. Na pokładzie 2 letnia córka . Wizyta już w środę bo u mnie ciąża to ciągle infekcje 🤷 więc idę po jakieś leki. Pewnie jeszcze nic nie zobaczę. Obecnie mama pracująca i narazie zamierzam pracować wszystko zależy od przebiegu ciąży. Za wszystkie trzymam kciuki.
_Hope, Kasiastaraczka, Mantis lubią tę wiadomość
-
_Hope wrote:Emilka, witamy serdecznie i gratulacje🎉❤🤰
Mam bardzo podobny termin wg OM. U mnie to 23 grudnia. I również mam dwuletnią córeczkę.
No to jedziemy na tym samym wózku_Hope lubi tę wiadomość
-
Anu5ia wrote:Jak tam wasze objawy? Wyjeżdżacie gdzieś na majówkę?
-
Dudka1997 wrote:Hej dziewczyny ja już po wizycie . Mamy bijące serduszko 7t+2. Termin na 6 grudnia. Strasznie się cieszę I trzymam kciuki za was wszystkie 😘
Kasiastaraczka, e_mil_ka, kropeczek, _Hope, Dudka1997, aga255 lubią tę wiadomość
-
Martys, gratulacje🎉 cudowne wieści! 💕
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2023, 12:52
2021 H🩷
2023 W🩵 -
Martys super wieści,mnie wczoraj brzuch bolał,aż się zmartwiłam bo do tej pory było ok,ale już dziś nic nie boli,mój chlop skręcił kostkę w pracy i siedzimy w domu,a na majówkę mieliśmy się wybrać w przyszłym tygodniu,jakis hotel spa w ładnym miejscu,mam nadzieję że wydobrzeje do czwartku...
-
My pewnie jak zwykle spędzimy majówkę na spacerach i ewentualnie na działce. Nie mamy zwyczaju wyjeżdżać w tym terminie. A
U mnie na objawy jakieś większe za wcześnie. Apetyt mi dopisuje oprócz bolących piersi i ciągnięcia w pachwinach nic wielkiego mi nie dolega.