Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mogłam coś w nocy spać dzisiaj a jak w końcu udało się zasnąć po długim leżeniu to mnie ktoś obudził. To pijane studentki na klatce, to jakieś pijusy drące się pod oknami i śpiewające. No dramat. Nie wiem czemu tak ze snem kiepsko, zmęczona byłam a zasnąć nie mogłam.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Nie mogłam coś w nocy spać dzisiaj a jak w końcu udało się zasnąć po długim leżeniu to mnie ktoś obudził. To pijane studentki na klatce, to jakieś pijusy drące się pod oknami i śpiewające. No dramat. Nie wiem czemu tak ze snem kiepsko, zmęczona byłam a zasnąć nie mogłam.
Alex, może spróbuj spać z zatyczkami do uszu? Ja bez co chwilę się budzę, a jak mam stopery to śpię jak dziecko. -
Nie umiem spać z zatyczkami. A zamknąć okna też nie mogłam bo chyba bym się ugotowała. Jakaś taka dziwna noc.
My jedziemy do aqua parku. Pogoda dzisiaj tragiczna więc atrakcje pod dachem, męża bolą plecy więc basen idealnie. Córka też się wyszaleje bo w domu nie wiadomo co robić już. Teraz czeka nas cały miesiąc bez przedszkola to już w ogóle, dobrze że plac zabaw pod klatkąLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny dzisiaj zauważyłam że pojawiły mi się w jednym miejscu na plecach i równomiernie na obu posladkach takie małe fioletowy plamy ;( wyczytałam że to mogą być takie wybroczyny pod skórne że np za długo siedziałam czy coś a wczoraj faktycznie trochę siedziałam na tym tyłku...czy miała któraś z Was coś takiego w ciazy? Albo słyszała o czymś takim ? Wiem że teraz więcej krwi organizm produkuje itd wiec trochę panikuje ale jednocześnie próbuje to jakoś logicznie wytłumaczyć żeby odrazu nie jechać do lekarza
-
Dudka, ja nie miałam, ale z własnego doświadczenia wiem, że w ciąży wszystko jest możliwe.. sama miałam sporo różnych zmian skórnych, bodajże 5 i każda inna i żadnej nie dało się logicznie wytłumaczyć... system immunologiczny wariuje i tyle. Obserwuj, zobacz czy sie zmniejszają, słuchaj serduszka i przede wszystkim spokój, zobacz jak będzie wyglądała sytuacja wieczorem, jeśli będziesz zaniepokojona to skonsultuj to z lekarzem
Dudka1997 lubi tę wiadomość
-
Trochę mnie tu nie było, ostatni tydzień w pracy, więc było co robić.
Gratuluję wszystkich udanych wizyt!
Ja z wyprawką poczekam na płeć, może na wizycie 12 lipca będzie coś wiadomo, wtedy też będę się umawiać na połówkowe
Kasiastaraczka zazdroszczę zdjęcia aparatu, ja swój noszę 3,5 roku i końca nie widać za to mój mąż założył rok temu i za chwilę będzie sciągać
Olive, Ibiel witam w grupie, gratulacje
Ja mam Jumper 100e i na ten moment tętno znajduję już wyżej niż na początku, czasem znajdę od razu, czasem potrzebuję dłuższej chwili. Kupiłam używany z żelem za 160 zł
Co do grupy na fb to jednak wolę tutaj, ale widzę że większość jest chętna to też dołączę. Nie dostałam zaproszenia.
Morelka życzę udanego wyjazdu, nie wiem gdzie jedziecie, ale mieszkam 30km od Gdańska i u nas padaOlive lubi tę wiadomość
-
SamiDe wrote:Dudka, ja nie miałam, ale z własnego doświadczenia wiem, że w ciąży wszystko jest możliwe.. sama miałam sporo różnych zmian skórnych, bodajże 5 i każda inna i żadnej nie dało się logicznie wytłumaczyć... system immunologiczny wariuje i tyle. Obserwuj, zobacz czy sie zmniejszają, słuchaj serduszka i przede wszystkim spokój, zobacz jak będzie wyglądała sytuacja wieczorem, jeśli będziesz zaniepokojona to skonsultuj to z lekarzem
SamiDe lubi tę wiadomość
-
Ibiel witaj na pokładzie, fajnie że jesteś🥰
Olive współczuję sytuacji 😥🙁
Morelka udanej podróży i pobytu 🥰
Alex jaka u Was pogoda?
U nas cieplutko, wiaterek,przyjemnie - ja na Lubelszczyźnie u mamy 🙂
Dudka sama na sobie nie miałam takiego przypadku,ale jak to w ciąży... wszystko możliwe...
Wiewioora ja nie mam przeprowadzonego do końca leczenia,bo powinnam iść jeszcze na operację sarpe z założeniem aparatu na podniebienie - taki hyrax
Pierwsza operacja poszła się kochać,bo okazało się, że jestem w pierwszej ciąży
Druga też poszła,bo miałam poporodowe zapalenie tarczycy i nie chciałam odstawiać syna od piersi
Teraz kolejna ciąża i zdecydowałam, że taki efekt jest ok
Nie chcę chodzić co te 6 tygodni na zmianę ligatur i tyle... męczące to
Chciałabym mieć trójkę dzieci, więc w perspektywie jeszcze bym musiała nosić
Oj nieeee
No i takim sposobem jestem wolna,bez drutów 😁Morelka456, Madeline lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Dudka1997, Nattttal, SamiDe, Olive, Kasiastaraczka, alex0806, Giosiek lubią tę wiadomość
-
kropeczek wrote:Wygląda obłędnie! 🤤🤤🤤
SamiDe lubi tę wiadomość
-
Hihihi, robię apetyt, żebyście się załapały póki sezon! Bo czas szybko leci:)
A z innej paki, jutro oddaje krew i mocz, głównie po TSH i pH,ale przy okazji kłucia chce zrobić co trzeba.
Myślałam o morfologii,czy coś jeszcze dobrze zbadać na tym etapie? -
Jaka cena takiej przyjemności?
Moja mama wczoraj robiła domowe ❤️ pomimo, że glutenu nie jem to sobie dyspensę zrobiłam 😁i dwie wciągnęłam
Wczoraj z mężem liczyliśmy to koszt zrobienia domowej to 0,76 złSynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Madeline wrote:Hihihi, robię apetyt, żebyście się załapały póki sezon! Bo czas szybko leci:)
A z innej paki, jutro oddaje krew i mocz, głównie po TSH i pH,ale przy okazji kłucia chce zrobić co trzeba.
Myślałam o morfologii,czy coś jeszcze dobrze zbadać na tym etapie?Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Madeline wrote:Hihihi, robię apetyt, żebyście się załapały póki sezon! Bo czas szybko leci:)
Myślałam o morfologii,czy coś jeszcze dobrze zbadać na tym etapie?Nattttal lubi tę wiadomość