Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas dzisiaj deszcz, urwanie chmury, później słońce, znów deszcz. Więc ten aqua park był dobrą opcją. Dopiero wracamy do domu od rana bo byliśmy i ciotki męża na Śląsku, przyjechał kuzyn z córką to dziewczyny szalały
Modlę się żeby nie zasnęła w aucie, bajki lecą już na całego, bo mamy do domu 70 km a ona bez drzemki 🤣Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja też muszę w tym tygodniu zrobić badania bo w poniedziałek za tydzień już wizyta 💜💜 tak się nie mogę doczekać aż zobaczę swoje dzieciątko 💜💜💜
Dudka1997, Kasiastaraczka, _Hope, SamiDe, Nattttal lubią tę wiadomość
♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
A my dziś załapaliśmy się na swieże jagody u mojej mamy i zaraz zrobiłyśmy przepyszne pierogi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2023, 22:10
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:A my dziś załapaliśmy się na swieże jagody u mojej mamy i zaraz zrobiłyśmy przepyszne pierogi.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kropeczek ja robiłam w środę bo na wyniki czekanie 3-5 dni roboczych tak mi mówili a ze wizytę mam we wtorek to sobie wyliczyłam i wyników w piątek wieczorem nie było wiec lepiej wcześniej robic 😃 my z mężem dziś sprzatalismy pol dnia potem uwaga ja zrobiłam obiad raz na rok moge a się dobrze czułam i poszliśmy na lody i długo spacer ale na spacerze dostaje zadyszki i czuje się jak bym ważyła 100kg hahha we wtorek wizyta i takie usg mogłabym mieć codziennie uwielbiam patrzeć na dzidzie jak tam się rusza i wgl,zaraz zamowie na necie detektor i będę słuchać 😃 wgl dziś pierwszy raz zjadłam cały obiad z dokładka bo były zrobiłam mielone a uważam ze robię najlepsze ale i tak myślałam ze przez mój stan to dziubne a normlanie zjadłam 3 Boze oby to był znak ze te mdłości powolutku mijają błagam 🙏🏻
-
Kasiastaraczka wrote:Jaka cena takiej przyjemności?
Moja mama wczoraj robiła domowe ❤️ pomimo, że glutenu nie jem to sobie dyspensę zrobiłam 😁i dwie wciągnęłam
Wczoraj z mężem liczyliśmy to koszt zrobienia domowej to 0,76 zł
Koszt to 17zł. Ale nie konkuruję z domowymi 🫶Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Madeline wrote:No to zazdro, ja wyobraziłam sobie,że aby użyć tyle jagód na jedną jagodzianke,to już koszt byłby ok.6zl, bo była naprawdę pełna jagód,taka peeelna garść.
Koszt to 17zł. Ale nie konkuruję z domowymi 🫶
Nasze jagodzianki też na bogato pod względem ilości owoców
I tak zastanawialiśmy się ile można by brać za taką
A mąż stwierdził, że jak na handelek to za dużo owoców w środku 🙃
Rozumiem, że inflacja i takie inne,no ale...
Dzień dobry 😁
Mój syn już od 5 kręci się w łóżku
Ciekawe czy da się jeszcze spacyfikować 🙃Madeline lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Dziewczyny, ale natrzaskałyście
Nadrobię później wszystko. U mnie leniwy weekend, zaczęłam tworzyć listę wyprawkową, ale i tak jestem z nią daleko w lesie.
Wczoraj pierwszy raz w życiu zaczęło mi się kręcić w głowie i taka mgła na oczy mi siadła. Gdybym nie usiadała, to na bank by mnie odcięło... A tak to przeszło po paru minutach 🤷♀️
Ps. ale mi smaka na jagodziankę zrobiłyście -
Kasiastaraczka wrote:Czyli to jednak prawda ta cena... masakra 😁
Nasze jagodzianki też na bogato pod względem ilości owoców
I tak zastanawialiśmy się ile można by brać za taką
A mąż stwierdził, że jak na handelek to za dużo owoców w środku 🙃
Rozumiem, że inflacja i takie inne,no ale...
Dzień dobry 😁
Mój syn już od 5 kręci się w łóżku
Ciekawe czy da się jeszcze spacyfikować 🙃
Nie oceniam, jeśli nie chciałabym wydawać tyle na jedzenie,to bym nie wydała. Raz na jakiś czas mogę zaszaleć, wolę tak,niż zjeść 2 kiepskie bez jagód Wspieram lokalnych sprzedawców, rzadko sobie kupię coś,bo lubię też piec, ale ostatnio nie mam energii, mam nadzieję,że na L4 wrócę do pieczenia chlebka na zakwasie itd. 🥰
I jeszcze raz gratuluję własnych jagodzianek ♥️♥️♥️Kasiastaraczka, Olive lubią tę wiadomość
-
Matleena, ja te zawroty mam od początku,ale faktycznie nasiliły się ostatnio. Jeśli więcej Cię męczą, to polecam też trzymać szklankę wody przy łóżku,zanim wstaniesz usiąść i ew.wziac łyka na pokrzepienie;)
A ja dziś tuptam z niecierpliwością za całościowymi wynikami z prenatalnych. No i z krwi i moczu rano oddanych. Mocz na moje oko wyglądał lepiej (mniej zasadowo), więc jestem dobrej myśli. -
Madeline wrote:U nas wszystkie na dzielni te dobrej jakości są w cenach 17/18zl, nie sprawdzałam jeszcze w pączkarni,ale tam co najwyżej będzie jeszcze wyżej.
Nie oceniam, jeśli nie chciałabym wydawać tyle na jedzenie,to bym nie wydała. Raz na jakiś czas mogę zaszaleć, wolę tak,niż zjeść 2 kiepskie bez jagód Wspieram lokalnych sprzedawców, rzadko sobie kupię coś,bo lubię też piec, ale ostatnio nie mam energii, mam nadzieję,że na L4 wrócę do pieczenia chlebka na zakwasie itd. 🥰
I jeszcze raz gratuluję własnych jagodzianek ♥️♥️♥️
Ja też nie kupuję buły, żeby się tylko zapchać
Lubię rzeczy dobre jakościowo, również jedzonko 😁🥰
Napawam się widokiem jagodzianek
Nawet nie próbuję zrobić bezglutenowych
Wolny czas-wolę poczytać, wysłuchać jakiś webinar lub poćwiczyć 🙃Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Czy w badaniach połówkowych też jest jakaś wytyczna, że między 18-22 TC, ale najlepiej zrobić w 20tc, żeby wypośrodkować,czy to ma mniejsze znaczenie tutaj?
Moje wypadają w sierpniu i chce wiedzieć,jak sobie wakacje planować. -
Madeline wrote:Czy w badaniach połówkowych też jest jakaś wytyczna, że między 18-22 TC, ale najlepiej zrobić w 20tc, żeby wypośrodkować,czy to ma mniejsze znaczenie tutaj?
Moje wypadają w sierpniu i chce wiedzieć,jak sobie wakacje planować.
Ponoć najlepiej je robić między 20+0 a 21+6 ☺️ ja idę dokładnie w 20+2 i już przebieram nogami haha
Madeline lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziś sprawdziłam wyniki z ureoplasmy i wynik ujemny 😊
Wytępiłam tą bakterie za pierwszym razem antybiotykiem na 3 dni.
Mam nadzieję,że wynik nie był sfałszowany przez luteinę,która położna trochę na patyczek zgarnęła.Nattttal, alex0806, Matleena89, Madeline , _Hope, SamiDe, Kasiastaraczka, e_mil_ka, Olive, Dudka1997, Giosiek lubią tę wiadomość