Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej byłam dziś na tej wizycie kontrolnej żeby sprawdzić te parametry. Niestety cały czas nie są w normie. Mała przez tą moją infekcje może urodzić się z niedokrwistością.
Za tydzień mam wizytę u mojej pani dr i mam dostać skierowanie do szpitala żeby ustalić termin porodu żebym wiedzialamjiz kiedy mam przyjechać na wywołanie 😭
Mała waży 2800 i jest w 42 centylu
Dziś powiedziała mi że lepiej aby urodziła się w donoszonej ciąży ale nie za późno.
Ten tydzień dla mnie to jakaś tragedia. Mąż w niedzielę pojechał nansor bo tak go bolała głowa dziś go przyjęli na oddział neurologiczny. Mam już dość. Ryczeć mi się chce -
Hej, moja dziewczynka już jest na świecie. Jest maluszkiem, 50 cm, 2910 wagi, 10pkt. Jest cały czas ze mną, w sumie na mnie 😉 cały czas chciała y ssać pierś.
Kasiastaraczka, alex0806, Wiewioora, Olive, GryfnoFrela, _Hope, Madeline , Giosiek lubią tę wiadomość
-
Linka2019 wrote:Hej, moja dziewczynka już jest na świecie. Jest maluszkiem, 50 cm, 2910 wagi, 10pkt. Jest cały czas ze mną, w sumie na mnie 😉 cały czas chciała y ssać pierś.
Jak się czujesz?👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
Asixxx wrote:Hej byłam dziś na tej wizycie kontrolnej żeby sprawdzić te parametry. Niestety cały czas nie są w normie. Mała przez tą moją infekcje może urodzić się z niedokrwistością.
Za tydzień mam wizytę u mojej pani dr i mam dostać skierowanie do szpitala żeby ustalić termin porodu żebym wiedzialamjiz kiedy mam przyjechać na wywołanie 😭
Dziś powiedziała mi że lepiej aby urodziła się w donoszonej ciąży ale nie za późno.
Ten tydzień dla mnie to jakaś tragedia. Mąż w niedzielę pojechał nansor bo tak go bolała głowa dziś go przyjęli na oddział neurologiczny. Mam już dość. Ryczeć mi się chce
I wspieram mocno 😚🙏❤️
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Linka2019 wrote:Hej, moja dziewczynka już jest na świecie. Jest maluszkiem, 50 cm, 2910 wagi, 10pkt. Jest cały czas ze mną, w sumie na mnie 😉 cały czas chciała y ssać pierś.
Rzeczywiście Malutka ❤️
O której miałaś CC?
Jak ją nazwaliscie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2023, 19:29
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Linka2019 wrote:Hej, moja dziewczynka już jest na świecie. Jest maluszkiem, 50 cm, 2910 wagi, 10pkt. Jest cały czas ze mną, w sumie na mnie 😉 cały czas chciała y ssać pierś.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
-
Asixxx wrote:Hej byłam dziś na tej wizycie kontrolnej żeby sprawdzić te parametry. Niestety cały czas nie są w normie. Mała przez tą moją infekcje może urodzić się z niedokrwistością.
Ten tydzień dla mnie to jakaś tragedia. Mąż w niedzielę pojechał nansor bo tak go bolała głowa dziś go przyjęli na oddział neurologiczny. Mam już dość. Ryczeć mi się chce
O kurcze, a z mężem to coś podejrzewają? Mocno przytulam i trzymam kciuki żeby było dobrze ✊ -
Strasznie mi przykro, że w tym wymagającym momencie (sama ciąża) przytrafia Ci się taki splot okoliczności. Trzymam kciuki za Was. -
Ten tydzień dla mnie to jakaś tragedia. Mąż w niedzielę pojechał nansor bo tak go bolała głowa dziś go przyjęli na oddział neurologiczny. Mam już dość. Ryczeć mi się chce👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g