Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Asixxx wrote:Hej byłam dziś na tej wizycie kontrolnej żeby sprawdzić te parametry. Niestety cały czas nie są w normie. Mała przez tą moją infekcje może urodzić się z niedokrwistością.
Za tydzień mam wizytę u mojej pani dr i mam dostać skierowanie do szpitala żeby ustalić termin porodu żebym wiedzialamjiz kiedy mam przyjechać na wywołanie 😭
Mała waży 2800 i jest w 42 centylu
Dziś powiedziała mi że lepiej aby urodziła się w donoszonej ciąży ale nie za późno.
Ten tydzień dla mnie to jakaś tragedia. Mąż w niedzielę pojechał nansor bo tak go bolała głowa dziś go przyjęli na oddział neurologiczny. Mam już dość. Ryczeć mi się chce
Przykro mi. 😞
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. ✊🍀2021 H🩷
2023 W🩵 -
Szczerze to nie ogarniam tych parametrów ale to jest MCA PI 1,29 RI 0.71 PSV max-84,76 i inne przepływy dopplerowskie.
U męża jeszcze nic nie wiadomo. Pobrali płyn mózgowo rdzeniowy ale kolor jest ok tylko podwyższone białko które wskazuje na to że nie ma aktywnej infekcji ale jest po przebytej i chcą to zbadać. -
Asixxx wrote:Szczerze to nie ogarniam tych parametrów ale to jest MCA PI 1,29 RI 0.71 PSV max-84,76 i inne przepływy dopplerowskie.
U męża jeszcze nic nie wiadomo. Pobrali płyn mózgowo rdzeniowy ale kolor jest ok tylko podwyższone białko które wskazuje na to że nie ma aktywnej infekcji ale jest po przebytej i chcą to zbadać.Asixxx lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Basia 3680 53cm
Czujemy się dobrze!Wiewioora, GryfnoFrela, SamiDe, Olive, _Hope, Kasiastaraczka, Linka2019, alex0806, Madeline , Anakin, Sto_krotka, Giosiek lubią tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
Cześć!
ja dzisiaj byłam na KTG i Pani dr przyśpieszyła termin CC- z 20.12 na 15.12 grudnia. Termin z miesiączki to 28.12 ale u mnie jest problem niszy (dziurki) w bliźnie po poprzedniej CC (pojawiła się koło 25 tc), a młody tak się już rozpycha i co chwile mam skurcze, że lepiej nie czekać za długo.
Gratulacje dla wszystkim świeżo upieczonych MAM:)
Kasiastaraczka, alex0806, _Hope, Wiewioora lubią tę wiadomość
-
Synek zaskoczył mnie tym, że śpi i śpi. Od wczoraj w domu. Karmie kp, cycki pękają w szwach : D starszak tez w miarę spokojnie to bierze. Jutro położna przyjdzie na wizyte ale generalnie wszystko wyglada całkiem dobrze. Absolutnie nie mam nerwowki z pierwszego porodu. Swissmed juz chyba polecalam? Mi ta planowa cesarka uratowała wszystko. Tylko wiek czuje na karku, mam rozwalone plecy. Maz pomaga mi wstac z lozka etc ale nie rana jest problemem tylko plecy wlasnie
Olive, Kasiastaraczka, SamiDe, alex0806, Linka2019, _Hope, Wiewioora, Giosiek lubią tę wiadomość
Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Ja jutro może wyjdę to domu. Blizna ciagnie, ale już mniej. Córka ładnie przystawia się do piersi. Mam mleko. Miała podwyższone crp, ale dziś już spada. Czekamy na jutrzejszy wynik. Jak będzie ok, to idziemy do domu
alex0806, Kasiastaraczka, _Hope, Olive, Asixxx, Giosiek lubią tę wiadomość
-
Linka2019 wrote:Ja jutro może wyjdę to domu. Blizna ciagnie, ale już mniej. Córka ładnie przystawia się do piersi. Mam mleko. Miała podwyższone crp, ale dziś już spada. Czekamy na jutrzejszy wynik. Jak będzie ok, to idziemy do domuSynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Patrycja 128 wrote:Przed porodem pojawia się brązowy śluz? Wczoraj miałam na wkładce takie gęste,że aż się roluje, dziś rano na majtkach jestem w 38+1 TC ruchy dziecka cały czas są.
Myślę , ze to czop ci odchodziPatrycja 128 lubi tę wiadomość