Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
A pytanie do reszty - macie już jakieś bardziej znaczące ewentualne objawy zbliżającego się porodu? Mi od dwóch dni opadł brzuch, niestety ucisnął mi młody czy macica tak, że wyszły mi hemoroidy I rzeczywiście mam już codziennie albo niereguralne skurcze raz na jakiś czas albo bóle miesiączkowe. Do tej pory zdarzały się o wiele rzadziej. Nadal liczę na przynajmniej jeszcze dobry tydzień wolnego
-
Natash88 wrote:A pytanie do reszty - macie już jakieś bardziej znaczące ewentualne objawy zbliżającego się porodu? Mi od dwóch dni opadł brzuch, niestety ucisnął mi młody czy macica tak, że wyszły mi hemoroidy I rzeczywiście mam już codziennie albo niereguralne skurcze raz na jakiś czas albo bóle miesiączkowe. Do tej pory zdarzały się o wiele rzadziej. Nadal liczę na przynajmniej jeszcze dobry tydzień wolnego👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
U mnie też nic się nie dzieje... Brzuch też nie opadł .Ale ja mam jesscze chwilę 36+2. Zaczęłam pić napar z liści malin, biorę kapsułki z oleju wiesiołka i dwa razy masowałam krocze. Chciałabym od soboty zacząć ćwiczenia z anibalem, zobaczymy czy dam radę 🙈
-
Dzieki dziewczyny!
Niebo a ziemia porownujac z poprzednim razem. Prywatny szpital warty kazdej zlotowki, moim zdaniem. Boli brzuch oczywiscie ale jestem spokojna, polozyli mnie w w ogole w sali 1osobowej mimo ze nie mialam pakietu premium. Nie powiem, wczoraj wieczorem ryczalam w domu ze stresu a dzis jestem szczesliwa, ze juz po. Ze synek zdrowy 🩵tylko nad ssaniem musze popracowac, bo leniuszek. Teraz spi obok w mydelniczce, wczesniej X godzin u mnie na brzuchu, az mnie przepocił calą🙈GryfnoFrela, Linka2019, Wiewioora, lukaszkowa, Kasiastaraczka, alex0806, _Hope, Giosiek, Sto_krotka, Madeline lubią tę wiadomość
Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
GryfnoFrela wrote:U mnie też nic się nie dzieje... Brzuch też nie opadł .Ale ja mam jesscze chwilę 36+2. Zaczęłam pić napar z liści malin, biorę kapsułki z oleju wiesiołka i dwa razy masowałam krocze. Chciałabym od soboty zacząć ćwiczenia z anibalem, zobaczymy czy dam radę 🙈
Z tego co wiem to fizjo nie polecają
Też piję liście maliny,jem daktyle,pije wiesiołka i robię masaż kroczaSynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
kropeczek wrote:Przypominam też że jeśli kogoś nie ma na naszym czacie na Messengerze a chciałby dołączyć to zapraszamy ♥️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2023, 16:46
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Kasiastaraczka wrote:Ktoś Ci polecił z aniballem pracować?
Z tego co wiem to fizjo nie polecają
Też piję liście maliny,jem daktyle,pije wiesiołka i robię masaż krocza
Wiesz co siostra- lekarz. I położne ze szkoły rodzenia w szpitalu w którym będę rodzić. Wiem ,że jest dużo zwolenniczek jak i przeciwniczek tego balonika 😁Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
kropeczek wrote:Dziewczyny wysyłam Wam tutaj zaproszenie do przyjaciółek bo inaczej Was nie będę mogła dodać👪🐶🌲
Invimed Poznań
GryfnoFrela wrote:Wiesz co siostra- lekarz. I położne ze szkoły rodzenia w szpitalu w którym będę rodzić. Wiem ,że jest dużo zwolenniczek jak i przeciwniczek tego balonika 😁Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87