Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj laski zeżarło mi całą wiadomosc! Pisałam że nie moge w to uwierzyć w to szczęście że ostatnia prosta przed nami i czas tak zasuwa że niebawem będziemy na wątku pisać która kiedy urodziła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 08:01
Lady Savage, k878 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka
współczuję pobudek w nocy- szczególnie jak budzi ból. Ja jedynie tej nocy miałam problem z zaśnięciem- naoglądałam się wczoraj łóżeczek i komód ze tylko to siedziało mi w głowie
) ale na zasypianie mam sposób-10 min z książką i odpływam.
Poza tym na początku wstawałam nad ranem na siku, a od jakiś 2 tyg budzę się normalnie około 8:00także mam nadzieję, że zostanie tak jak najdłużej
Ta ciąża obchodzi się ze mną baaaardzo łaskawie -
magdzia26 wrote:Stosowała któraś z was quixx grip Protect krople podobno można je w ciazy...tak wyczytylam w ulotce bo ten prenalen nic mi nie pomaga jeszcze jedna taka noc i ja się wykoncze
Maść vapo rub czy rub arom zawiera w składzie kamforę. Przenika do układu nerwowego. W ciąży nie jest zalecane i dla dzieci poniżej 5/6 roku życia. Krople quixx grupy są na bazie alg i one mogą pomóc max do 3 dnia kiedy pojawią się pierwsze objawy. Później działa jak placebo. Podobnie jest z tabletkami do ssania. -
nick nieaktualnyA ja siedzę już w szpitalu i czekam na mojego zajętego pana doktora. Parking wykupiłam na godzinę, mam nadzieję,ze wystarczy
Magdzia- oby synkowi szybko przeszło, No i Tobie też. Wypróbuj syrop z cebuli.
Cocco-trzymam kciuki za glukoze. Musisz dać rade, bo przecież nie chciałabyś pić tego jeszcze raz
A w powietrzu czuć juz jesień. Na drodze też ją widać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 08:50
magdzia26, Nola lubią tę wiadomość
-
Wachciowa wrote:Maść vapo rub czy rub arom zawiera w składzie kamforę. Przenika do układu nerwowego. W ciąży nie jest zalecane i dla dzieci poniżej 5/6 roku życia. Krople quixx grupy są na bazie alg i one mogą pomóc max do 3 dnia kiedy pojawią się pierwsze objawy. Później działa jak placebo. Podobnie jest z tabletkami do ssania.
-
Hej. Też noszę w sobie małego grudniaka. Termin mam na 12. 12. 2017 i będę miała synka. Drugiego już , bo pierwszy ma 4 i pół roku. W 2016 roku w październiku poronilam w 6 tygodniu. I teraz bardzo przeżywam każdy dzień tej ciazy. Czuję się średnio. A to zgaga , a to biegunka, a to żylaki, a to anemia. No ale z dzidziusia wsztsko ok. Teraz jak niektóre z was walczę z p rzeziebieniem. Moja druga ciaza World nie przypomina pierwszej. W której wszystko bylo idealnie. Mam nadzieję ze mogę do was dołączyć i wspólnie przeżywać te niezapomniane chwilę.
Wachciowa, magdzia26, Szczesliwa_mamusia, emikey, Nola, Aztoria, Petitka, Lady Savage, k878, Anuśka...G, omii, Iruletka lubią tę wiadomość
-
SSunny' wrote:Hej. Też noszę w sobie małego grudniaka. Termin mam na 12. 12. 2017 i będę miała synka. Drugiego już , bo pierwszy ma 4 i pół roku. W 2016 roku w październiku poronilam w 6 tygodniu. I teraz bardzo przeżywam każdy dzień tej ciazy. Czuję się średnio. A to zgaga , a to biegunka, a to żylaki, a to anemia. No ale z dzidziusia wsztsko ok. Teraz jak niektóre z was walczę z p rzeziebieniem. Moja druga ciaza World nie przypomina pierwszej. W której wszystko bylo idealnie. Mam nadzieję ze mogę do was dołączyć i wspólnie przeżywać te niezapomniane chwilę.
Hej, rozgość się -
a tu sie zrobila zimnica, a ja wlasnie sie zorientowalam ze nie mam.zadnych cieplych ubran :o W polowe swetrow nie wchodze, ale to pikus. Zadna kurtka mi sie nie dopina...i nie mam butow nie sznurowanych, wiec jak m. nie bedzie w domu, to nie wyjde bo juz nie mam jak wiazac...a przez te skurcze i nakaz lezenia nawet nie pochodze po sklepach zeby cos kupic...Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:U mnie zaczął się wczoraj ten paskudny katar to może jest jeszcze szansa że zadziała...
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Cos nam ten wrzesień zaczął sie chorobami a niestety przed nami trudny czas jeśli chodzi o choroby i przeróżne infekcje
My mamy jechać do Zakopanego za dwa tygodnie i tez zdałam sobie sprawę źe nie mam żadnej kurtki - muszę poprzymiezac od męża, może mi cos spasujehttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
No właśnie próbowałam już wszystkiego wczoraj i noc była tragiczna jeszcze nie pamiętam taaakieggooo kataru i zatkanego nosa w nocy myślałam że umrę a teraz jak wstałam wcale nie jest lepiej dlatego już jestem w desperacji