Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny melduję, że na wczorajszej wizycie było widać piękny pęcherzyk i echo zarodka . 24.04 mam kolejną wizytę już serduszkową .
JaKa, Alxawl, Lady Savage, Zołzimagic, magdzia26, Nola, A85K, Wachciowa, Justya85, migiem, Tizzi, Mamaokruszka lubią tę wiadomość
25 dc- beta 94,52 U/l , 27 dc- beta 211,5 U/l
29 dc- beta 475,8 U/l, 34 dc beta 2628 U/l
24.04.17 jest serducho
-
Cześć dziewczyny
u mnie dzisiaj decydujący dzień, po tygodniu leżenia i brania 3x duphaston i 3x luteine, idę na kontrol. Lekarz chce zobaczyć czy jest już serduszko, ale na to może być jeszcze za wcześnie. Ja chcę zobaczyć przede wszystkim cz pęcherzyk przykleił się. Mam ogromną nadzieję, że po tej końskiej dawce leków i tygodniu leżenia poprawiło się.
Czekam do wieczora na Męża i idziemy pełni obaw, ale też z nadzieją.
Kalendarz ciąży BellyBestFriendLady Savage, Zołzimagic, A85K, Nola, migiem lubią tę wiadomość
Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
majamia wrote:Proszku nigdy nie jadlam, wiec nie wiem co to za smak hihihi
Wczoraj taki metaliczny smak mialam... jakby z takiego starego garnuszka sie wode pilo...majamia lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:też nie jadłam, ale myślę że ma taki smak jak pachnie, no i właśnie taki zapach czuję w ustach, takiego proszku do prania
Lady Savage lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
A po tych lekach mam ogromne mdłości, wstręt do jedzenia i zaparcia.
Stanęłam dziś z ciekawości na wagę i wskazała 55,5 kg, prawie 3 kg mnie ubyło.
Gdyby nie ciąża to pewno bym się ucieszyła, ale teraz to ni dobrego. Zmuszam się do jedzenia tylko dla dziecka. Liczę, że smak jeszcze mi wróci.
Cieszę się bardzo z waszych wizyt, na których usłyszałyście serduszka i dobre wieści
Powodzenia dla tych, które jeszcze czekają.A85K, Nola, migiem lubią tę wiadomość
Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
Ja_Sonia wrote:Jutro postaram się podejść do innego lekarza na usg, taki mam plan, musze podejrzeć żeby się uspokoić... Tu większość Was już widziała swoje małe serca. Wiem że dla mnie to za wcześnie ale poprostu muszę sobie ulżyć...
Ja_Sonia lubi tę wiadomość
-
Missjust wrote:A ja chciałam do was dołączyć, ale wygląda na to że nie wiadomo czy będzie mi dane. Dzisiaj wstałam i jakby objawy się zatrzymały nie do końca, ale jestem pełna najgorszych obaw, a to dopiero 3 dni od pozytywnego testu. Do lekarza we środę po świętach, bo na razie jest za wcześnie. Strasznie się boję że przyjdzie spóźniony okres ale dół
Missjust lubi tę wiadomość
-
JaKa wrote:A po tych lekach mam ogromne mdłości, wstręt do jedzenia i zaparcia.
Stanęłam dziś z ciekawości na wagę i wskazała 55,5 kg, prawie 3 kg mnie ubyło.
Gdyby nie ciąża to pewno bym się ucieszyła, ale teraz to ni dobrego. Zmuszam się do jedzenia tylko dla dziecka. Liczę, że smak jeszcze mi wróci.
Cieszę się bardzo z waszych wizyt, na których usłyszałyście serduszka i dobre wieści
Powodzenia dla tych, które jeszcze czekają.A85K, JaKa lubią tę wiadomość
-
nesairah wrote:pół godziny temu zjadłam obiad i znów jestem głodna, jakbym nie jadła od rana to jest straszne, nie potrafię się najeść. Wolałabym już mdłości...
Czyli też Ci rośnie w brzuchu mały odkurzacz Niestety pewnie przez najbliższe tygodnie tak już będzie. U mnie jest teraz 11 tydz. a ja dalej pochłaniam wszystko czasami aż mnie to wkurza, bo ile można wciągać. I pomysły na jedzenie się kończą..A85K, Nola lubią tę wiadomość
-
Nola wrote:Mi tez sie zatrzymaly objawy ale nie mozemy sobie wkrecac dzisiaj bylam swiadkiem jak moje dolowanie i stresowanie sie ze nie mam objawow doprowadzilo do jeszcze wiekszej awantury i stresu dla dziecka niz ten brak objawow u mnnie niestety najbardziej widoczny objaw to wahania nastrojow i tradzik i bole brzucha Ale zamiast sie cieszyc wkrecam sobie ze to najbardziej nieprzyjemny pakiet jaki mogl mi sie trafic...stop kobieto mysle nielrzyjemne to by bylo jakby Ci sie w ciaze nie udao zajsc. Od teraz od tej sekundy juz musze byc spokojna bo zachowuje sie jak wariatka takze nie przejmuj sie brakiem objawow albo przejmuj ale nie badz taka glupia jak ja i nie doprowadz do nerwicy w rodzinie przez to
Nola lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Czyli też Ci rośnie w brzuchu mały odkurzacz Niestety pewnie przez najbliższe tygodnie tak już będzie. U mnie jest teraz 11 tydz. a ja dalej pochłaniam wszystko czasami aż mnie to wkurza, bo ile można wciągać. I pomysły na jedzenie się kończą..
Nie wiem ile wspólnego ma z tym przyszły tatuś, ale z niego jest właśnie taki odkurzacz Sam się przyznał, że jak widzi jedzenie, to MUSI je zjeśćA85K lubi tę wiadomość
-
Nola wrote:witamy Sonia i tu mniejszosc widziala serduszka serio takze zaparaszamy do czekania z nami
Dziekuję, ale już się zapisałam na jutro - pewnie i tak serduszka jeszcze nie będzie, wiec bede z Wami czekaćNola lubi tę wiadomość
Aniołek [*]
Synek Maksymilian, 01.12.2017