Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Missjust wrote:A ja chciałam do was dołączyć, ale wygląda na to że nie wiadomo czy będzie mi dane. Dzisiaj wstałam i jakby objawy się zatrzymały nie do końca, ale jestem pełna najgorszych obaw, a to dopiero 3 dni od pozytywnego testu. Do lekarza we środę po świętach, bo na razie jest za wcześnie. Strasznie się boję że przyjdzie spóźniony okres ale dół
jak to nie masz objawów, hormony ci buzują i się dołujesz nie potrzebnie będzie wszystko ok, WITAJ -
Missjust wrote:A ja chciałam do was dołączyć, ale wygląda na to że nie wiadomo czy będzie mi dane. Dzisiaj wstałam i jakby objawy się zatrzymały nie do końca, ale jestem pełna najgorszych obaw, a to dopiero 3 dni od pozytywnego testu. Do lekarza we środę po świętach, bo na razie jest za wcześnie. Strasznie się boję że przyjdzie spóźniony okres ale dół
Tak na prawdę zadna z nas nie wie. To są początki a one bywają różne. Tylko czas i pozytywne myslenie nas uratuje.Aniołek [*]
Synek Maksymilian, 01.12.2017 -
Kochane jest serduszko!!! Maleństwo ma 5,5mm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 10:54
A85K, Alxawl, Yoselyn82, emilydread, Justya85, Wachciowa, Zołzimagic, Missjust, Ja_Sonia, JaKa, magdzia26, Jooozefka, Nola, Mamaokruszka, Monal, MalaHD lubią tę wiadomość
Lea
-
Witajcie dziewczyny
Gratuluję serduszek I udanych wizyt....piękne zdjęcia Usg
Witam nowe dziewczyny...gratulacje I powodzenia
Czekam na kolejne relacje z wizyt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 11:03
Ja_Sonia, Tizzi lubią tę wiadomość
Laura
-
a mnie dopadło to co z Zuzią miałam, w ustach czuje smak proszku ;/ boziu nie!! już zjadałam serek, pomarańcze, kiełbasę, czekladę by nie czuć posmaku proszku, ale nic z tego, chyba będę musiała znieść to przez około tydzień, o ile druga dzidzia będzie łaskawsza, i krótszy będzie ten czas.
-
majamia wrote:Masakra! Taki glod mnie chwycil, ze jem zupke chińską...! Tego jeszcze nie bylo :x
Też ostatnio jadlam zupke chińska bo takiego miałam smaku że ho hoMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lady Savage wrote:a ja co bym nie zjadła, ma smak proszku do prania, fuj
Wczoraj taki metaliczny smak mialam... jakby z takiego starego garnuszka sie wode pilo...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
hej
witam nowe mamy i gratuluję pięknych groszków i bijących serduszek wszystkim szczęściarom które już są po wizytach
kto dziś pochwali się nam dobrymi wieściami po wizycie?
JaKa, SusannaDean co u Was? jak się macie?
ja nie mam żadnych objawów i do tego masakrycznie bolą mnie plecy w krzyżu. za dwa dni wizyta, mam nadzieję że wszystko będzie okNola lubi tę wiadomość