Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Alxawl wrote:Mam wrażenie ze po takim zestawie leków niedługo zacznę świecić w ciemnościach
Alxawl lubi tę wiadomość
-
Jagna0707 wrote:Witam chciałabym chyba dziewczyny do was dołączyć, dziś termin miesiączki, na testach dwie krechy, lecę na betę zaraz zupełnie nic nie pamiętam już z poprzedniej ciąży, warto robić z beta progesteron ? Czy to nie potrzebne? Bierzecie jakieś witaminy? Kwas foliowy? Jestem w szoku, że się udało:)
-
nick nieaktualny
-
nesairah wrote:Dziewczyny, które biorą luteinę! Jak się czujecie? Ja odkąd biorę czuję się dużo lepiej. Przestałam być senna, jak do tej pory, a czytałam, że powinno być odwrotnie. Mam tylko okropne gazy i wzdęcia. Martwię się trochę... jak jest u Was?
Od wczoraj wieczora biorę jeszcze duphaston i na razie jest dobrze
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Yoselyn82 wrote:Ja biorę lutke. Czuję się sennie trochę po nim ale to głównie popołudniami. Do tego mam brzuch duży od gazów, wywalilo mi. Mniej trochę jem bo jakoś nie moge.
Ja za to jestem non stop głodna... ciągle bym jadła. Boję się, ze przytyję przez to milion kilogramów.Nola lubi tę wiadomość
-
Alxawl wrote:Ja na początku brania luteiny byłam senna, trochę mnie mdliło i miałam strasznie opóźnione reakcje. A od kilku dni jest mi dużo lepiej i mam więcej energii. Gazy i wzdęcia też mam. Do tego budzę się czasami o 2 w nocy całkowicie wyspana ;o
Od wczoraj wieczora biorę jeszcze duphaston i na razie jest dobrze
Ja się budzę o 6:00 każdego dnia i jestem wyspana, jak nigdy. Wieczorem też dłużej mogę posiedzieć, wcześniej padałam około 21:00. -
Dziewczyny ratujcie jestem tak przerażona i tak płaczliwa dzisiaj zła na męża nic nie wychodzi Pierdoła ale po prostu poprosiłam go o kawałek ciasta czekoladowego rzuciłam się na nie tak mi się chciało cukru dopiero w połowie się skapnęłam że jest przesiąknięty spirytusem jestem wściekła na męża jak poprosiłam o czekoladki to kupił trufle jako kawałek ciasta to to.. O gazetę twój Styl majowy to kupił kwietniowy które już mam to są pierdoły wiem ale strasznie mnie to wszystko doluje mam wrażenie że wszystko idzie na opak...Zero tych dobrych objawow ciazy jak mosci zachcianki piersi wieksze - jedyne co bol brzucha czyli objaw najbardziej niepokojacy...Powiedzcie, pol kawalka mocno alkoholowegp ciasta moze zaszkodzic?
-
Dziewczyny, dołączam do grona Groszkowych Serduszek!!
Maluszek mierzy 5mm i serce bije jak szalone. Niestety nie słyszałam, tylko widziałam, lekarz mówi, że posłuchamy następnym razem, tj 25.04 wielkością odpowiada 6 tydz 2 dzień więc idealnie
Jestem tak szczęśliwa, ze zalałam się łzami przy usg :p
Zdjęcie wrzucę jak ogarnę jak to sir robi!
Powodzenia na dzisiejszych wizytach :*Wachciowa, Alxawl, Lady Savage, magdzia26, Justya85, A85K, JaKa, Nola, Tizzi lubią tę wiadomość
-
AA no i mam l4 na miesiąc, raczej nie wrócę Już do pracy, z uwagi na poprzednią stratę.
Także teraz relaks i odliczanie do 25go :p
Ps luteine biorę nadal,na wszelki wypadek. Bóle brzucha ponoc normalneWachciowa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
emilydread wrote:Dziewczyny, dołączam do grona Groszkowych Serduszek!!
Maluszek mierzy 5mm i serce bije jak szalone. Niestety nie słyszałam, tylko widziałam, lekarz mówi, że posłuchamy następnym razem, tj 25.04 wielkością odpowiada 6 tydz 2 dzień więc idealnie
Jestem tak szczęśliwa, ze zalałam się łzami przy usg :p
Zdjęcie wrzucę jak ogarnę jak to sir robi!
Powodzenia na dzisiejszych wizytach :*
No to gratulujęemilydread, Monal lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Cześć!
Od tygodnia jestem tu codziennie, obserwuję i kibicuję.
W końcu odważyłam się napisać.
Witam
Jestem po stracie, strasznie się boję że ta ciąża tez się tak skończy
Jestem obrzydliwą pesymistką - wizyta 19.04.2017 r. To będzie dla mnie ciężki tydzień....Nola, Monal, Tizzi lubią tę wiadomość
Aniołek [*]
Synek Maksymilian, 01.12.2017 -
Nola wrote:Dziewczyny ratujcie jestem tak przerażona i tak płaczliwa dzisiaj zła na męża nic nie wychodzi Pierdoła ale po prostu poprosiłam go o kawałek ciasta czekoladowego rzuciłam się na nie tak mi się chciało cukru dopiero w połowie się skapnęłam że jest przesiąknięty spirytusem jestem wściekła na męża jak poprosiłam o czekoladki to kupił trufle jako kawałek ciasta to to.. O gazetę twój Styl majowy to kupił kwietniowy które już mam to są pierdoły wiem ale strasznie mnie to wszystko doluje mam wrażenie że wszystko idzie na opak...Zero tych dobrych objawow ciazy jak mosci zachcianki piersi wieksze - jedyne co bol brzucha czyli objaw najbardziej niepokojacy...Powiedzcie, pol kawalka mocno alkoholowegp ciasta moze zaszkodzic?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 10:07
Nola lubi tę wiadomość
-
emilydread wrote:AA no i mam l4 na miesiąc, raczej nie wrócę Już do pracy, z uwagi na poprzednią stratę.
Także teraz relaks i odliczanie do 25go :p
Ps luteine biorę nadal,na wszelki wypadek. Bóle brzucha ponoc normalne
ojej na 25 grudnia ci wyznaczył termin? -
Ja_Sonia wrote:Cześć!
Witam
Jestem obrzydliwą pesymistką - wizyta 19.04.2017 r. To będzie dla mnie ciężki tydzień....
Witam i GratulujeMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ja_Sonia wrote:Cześć!
Witam
Jestem obrzydliwą pesymistką - wizyta 19.04.2017 r. To będzie dla mnie ciężki tydzień....