Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam pytanie. Czy ktoras z Was bierze Acard ? Zastanawiam sir czy zaczac brac, mam pod reka ale nie mam mozliwosci jesscze przez tydzien konsultacji z lekarzem. ktoras z Was bierze profilaktycznie? Moze zaszkodzic ? Wskazania raczej mam bo mam ciągle zimne rece i stopy i dziadek ma zaawansowana zakrzepice... sama nie wiem czy ten lek mozna brac tak samemu...
-
Zołzimagic wrote:Dziewczyny mam pytanie. Czy ktoras z Was bierze Acard ? Zastanawiam sir czy zaczac brac, mam pod reka ale nie mam mozliwosci jesscze przez tydzien konsultacji z lekarzem. ktoras z Was bierze profilaktycznie? Moze zaszkodzic ? Wskazania raczej mam bo mam ciągle zimne rece i stopy i dziadek ma zaawansowana zakrzepice... sama nie wiem czy ten lek mozna brac tak samemu...
ja brałam acard bo miałam skurcze w nogach aż do 6 tygodnia, bo pierwsze testy wyszły mi negatywne, ale czy czegoś maleńśtwu nie zrobiłam to nie wiem, też się martwię -
Jula911 wrote:Dziewczyny!!!!!! widziałam moje Maleństwo!! widziałam Jego serduszko!! zarodeczek ma 2,5 mm , jest maleńki, ale jest najpiękniejszy!
Byłam u gina bo męczyło mnie to grzybicze zapalenie pochwy25 dc- beta 94,52 U/l , 27 dc- beta 211,5 U/l
29 dc- beta 475,8 U/l, 34 dc beta 2628 U/l
24.04.17 jest serducho
-
Jestem w 4 tygodniu i 6 dniu ciąży. Również odczuwam kłucie, ciagniecie, rozliczanie podbrzusza. Kłują też jajniki i czasem zaboli bardzo delikatnie jak na okres. Koleżanka która jest teraz w 12 tygodniu też tak miała, inna która już urodzila też mówiła że była do końca pewna że dostanie okres bo Bardo bolal ja brzuch. Nie wiem tylko jak długo może tak boleć i do kiedy to jest normalne
Nola lubi tę wiadomość
-
Zołzimagic wrote:Yoselyn a jakie masz wskazania ? Aby zwiększyć szanse by wszystko bylo dobrze?
Ja jestem po stratach i jadę na żelaznym zestawie. Tak mi ginek kazał brać żeby było lepiej.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Zołzimagic wrote:Dziewczyny mam pytanie. Czy ktoras z Was bierze Acard ? Zastanawiam sir czy zaczac brac, mam pod reka ale nie mam mozliwosci jesscze przez tydzien konsultacji z lekarzem. ktoras z Was bierze profilaktycznie? Moze zaszkodzic ? Wskazania raczej mam bo mam ciągle zimne rece i stopy i dziadek ma zaawansowana zakrzepice... sama nie wiem czy ten lek mozna brac tak samemu...
-
chicken wrote:Jestem w 4 tygodniu i 6 dniu ciąży. Również odczuwam kłucie, ciagniecie, rozliczanie podbrzusza. Kłują też jajniki i czasem zaboli bardzo delikatnie jak na okres. Koleżanka która jest teraz w 12 tygodniu też tak miała, inna która już urodzila też mówiła że była do końca pewna że dostanie okres bo Bardo bolal ja brzuch. Nie wiem tylko jak długo może tak boleć i do kiedy to jest normalne
Nola lubi tę wiadomość
Lea
-
Cześć dziewczyny .
Taka byłam zmęczona , że musiałam się zdrzemnąć.
Widziałam mojego maluszka trochę niewyraźnie ale był I widać było taki pykający punkcik to było serduszko
Sprzęt taki sobie ale najważniejsze , że wszystko jest dobrze
Nasrępną wizytę mam na 18.04 na wtorek na godz.9.15
Założyła mi pielęgniarka książeczke ciąży I pobrała krew.
Dziewczyny gratuluje serduszek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 23:43
Tizzi, Wachciowa, Lady Savage, magdzia26, JaKa lubią tę wiadomość
Laura
-
Hej, mi gin przepisał po wykonanej morfologii. Moje płytki krwi były przy górnej granicy. Jak sam powiedział, przepisał dla naszego bezpieczeństwa. -
Tizzi wrote:Mi kalendarz belly mówi, że jutro jest dzień którym już można zobaczysz serduszko więc to już taki pewny czas i mam nadzieję, że i mi jutro będzie dane to zobaczyc
Jesteśmy na tym samym etapie. Jest ogromna szansa na serduszko. Trzymam kciukiTizzi, A85K lubią tę wiadomość
-
https://zapodaj.net/c2450a423937c.jpg.html https://zapodaj.net/2181695692fe1.jpg.html
Zdjęcia trochę niewtraźne ale taki sprzęt.
Maluszek.jest I serduszko także
Teraz czekam na następną wizytęTizzi, Wachciowa, magdzia26, JaKa lubią tę wiadomość
Laura
-
A85K wrote:https://zapodaj.net/c2450a423937c.jpg.html https://zapodaj.net/2181695692fe1.jpg.html
Zdjęcia trochę niewtraźne ale taki sprzęt.
Maluszek.jest I serduszko także
Teraz czekam na następną wizytę
Popłakałam się. Piękne są te nasze Groszki. Mój M dzisiaj porównał Groszka do Bobu. No i w sumie ma rację. Kształtem przypomina Bobusia hihi BobekA85K, Nola lubią tę wiadomość
-
Wachciowa wrote:Popłakałam się. Piękne są te nasze Groszki. Mój M dzisiaj porównał Groszka do Bobu. No i w sumie ma rację. Kształtem przypomina Bobusia hihi Bobek
Są naprawdę piękne...taki mały Cud
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 23:53
Wachciowa lubi tę wiadomość
Laura