Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sliczny groszek gratuluje
Witam sie u trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja dzis wstalam z cyckami o rozmiar wiekszymi i mam juz mleko, bo pizama mokra i sue klei, no szybko, z zuza pierwszy wiciek siary mialam w 16 tygodniu, dziewczyny jakie ja mam balony xDWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 07:09
A85K, Jagna0707 lubią tę wiadomość
-
Zołzimagic wrote:Dziewczyny mam pytanie. Czy ktoras z Was bierze Acard ? Zastanawiam sir czy zaczac brac, mam pod reka ale nie mam mozliwosci jesscze przez tydzien konsultacji z lekarzem. ktoras z Was bierze profilaktycznie? Moze zaszkodzic ? Wskazania raczej mam bo mam ciągle zimne rece i stopy i dziadek ma zaawansowana zakrzepice... sama nie wiem czy ten lek mozna brac tak samemu...
Byłam wczoraj w aptece i właśnie się zastanawiałam nad Acardem. Też mam ciągle zimne stopy i dłonie. Zdiagnozowano u mnie syndrom ranayauda, ale nie do końca do mnie ta diagnoza pasuje. Nie rozmawiałam z lekarzem, ale w piątek zapytam co on o tym sądzi. Na własną rękę boję się brać.Zołzimagic lubi tę wiadomość
-
Zołzimagic wrote:Dziewczyny mam pytanie. Czy ktoras z Was bierze Acard ? Zastanawiam sir czy zaczac brac, mam pod reka ale nie mam mozliwosci jesscze przez tydzien konsultacji z lekarzem. ktoras z Was bierze profilaktycznie? Moze zaszkodzic ? Wskazania raczej mam bo mam ciągle zimne rece i stopy i dziadek ma zaawansowana zakrzepice... sama nie wiem czy ten lek mozna brac tak samemu...
Mi lekarz zalecił ten lek dwa tygodnoe temu na wszelki wypadek. Nie wiem na jakiej podstawie. Mówił że na wszelki wypadek żebym brała. Hmm.... tylko że ja mam problemy z bloną śluzową żołądka i nie mogę brać niesteroidowych leków przeciwzapalnych a ten lek to ma. To powiedział żeby nie brać.Zołzimagic lubi tę wiadomość
-
Zrobiłam sobie dzisiaj test ciazowy bo nie badalam dawno bety i mam dwie piękne grube kruchy. Wstawię fotkę jak będę miała neta w komputerze.
magdzia26, Wachciowa, Tizzi lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Witam chciałabym chyba dziewczyny do was dołączyć, dziś termin miesiączki, na testach dwie krechy, lecę na betę zaraz zupełnie nic nie pamiętam już z poprzedniej ciąży, warto robić z beta progesteron ? Czy to nie potrzebne? Bierzecie jakieś witaminy? Kwas foliowy? Jestem w szoku, że się udało:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 08:24
Nola, Wachciowa, JaKa, Tizzi lubią tę wiadomość
27.04 - 0.22 cm
04.05 - 0.88 cm
16.05 - 2.01 cm
01.06 - 4.48 cm
14.06 - 7.02 cm
27.07 - 269 g
07.08 - 381 g
31.08 - 604 g
28.09 - 1267 g
16.10 - 1664 -
Lady Savage wrote:Sliczny groszek gratuluje
Witam sie u trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja dzis wstalam z cyckami o rozmiar wiekszymi i mam juz mleko, bo pizama mokra i sue klei, no szybko, z zuza pierwszy wiciek siary mialam w 16 tygodniu, dziewczyny jakie ja mam balony xDsyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
U mnie z Om 22 grudzień będą świąteczne dzieci
Nola, magdzia26, Wachciowa, Tizzi lubią tę wiadomość
27.04 - 0.22 cm
04.05 - 0.88 cm
16.05 - 2.01 cm
01.06 - 4.48 cm
14.06 - 7.02 cm
27.07 - 269 g
07.08 - 381 g
31.08 - 604 g
28.09 - 1267 g
16.10 - 1664 -
Yoselyn82 wrote:Zrobiłam sobie dzisiaj test ciazowy bo nie badalam dawno bety i mam dwie piękne grube kruchy. Wstawię fotkę jak będę miała neta w komputerze.
Też mnie kusi żeby test zrobić, bo bety dawno nie robiłam, ale co ma być to będzie, liczę na to, że w piątek zobaczę zarodek i serduchoLady Savage lubi tę wiadomość
-
nesairah wrote:Też mnie kusi żeby test zrobić, bo bety dawno nie robiłam, ale co ma być to będzie, liczę na to, że w piątek zobaczę zarodek i serducho
No ja serduszka jeszcze nie zobaczę, ty pewnie tak bo jestem z ciąża dalejMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Widzę ze jest nas coraz więcej gratuluję dziewczyny
U mnie pierwszy dzień na l4, mąż dziś pojechał z dzieckiem do przedszkola , zawiózł do mojej pracy pojemniki na obiad, a ja sobie leżę w łóżku i myśle co mogę robić w pozycji leżącej...
wczoraj byłam tak przejęta usg i serduszkiem maleństwa ze zapomniałam spytać - bierze któraś luteinę i duphaston jednocześnie ? Mi ginekolog zostawił luteinę 2x1 dodał duphaston 2x1, magnez, nospe doraźnie i pimafucin tez doraźnie w razie pojawienia się nieprzyjemnej wydzieliny... do tego łykam swój prenatal uno który biorę od stycznia . Mam wrażenie ze po takim zestawie leków niedługo zacznę świecić w ciemnościach
A i pytaliście o Acard. Mi pierwszy gin (który odszedł z luxmedu) coś wspominał o nim i jeszcze mowil o clexane prewencyjnie jeśli przyczyna wcześniejszego poronienia jest nieznana. Ale ten u którego wczoraj byłam nic o tych lekach nie mówił .Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Dziewczyny, które biorą luteinę! Jak się czujecie? Ja odkąd biorę czuję się dużo lepiej. Przestałam być senna, jak do tej pory, a czytałam, że powinno być odwrotnie. Mam tylko okropne gazy i wzdęcia. Martwię się trochę... jak jest u Was?
-
Ja biorę lutke. Czuję się sennie trochę po nim ale to głównie popołudniami. Do tego mam brzuch duży od gazów, wywalilo mi. Mniej trochę jem bo jakoś nie moge.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️